A pénteki sajtótájékoztatón kiderült: nem közlik többet naponta a koronavírusos adatokat Magyarországon – írja a Portfolio.hu.

Koronavírus: nem közlik többet naponta a koronavírusos adatokat Magyarországon – ez az oka
Fotó:Pixabay

Véget ért a harmadik hullám, ezért nem tart több sajtótájékoztatót az operatív törzs – jelentette be ma a testület. A fertőzési adatközlésre is hétköznapokon kerül csak sor

- tették hozzá.

Az alezredes azt mondta:

az adattájékoztatás visszaáll egy készenléti állapotra.

Galgóczi Ágnes azt mondta:

a regisztráltak 93%-a megkapta már az oltást 

Hozzátették:

Tegnap levélben kérték a háziorvosokat arra, hogy keressék meg azokat, akik nem éltek az oltásokkal és kérjék meg őket az oltás felvételére. Ezen kívül a második oltás felvételére buzdította a magyarokat az osztályvezető.

Galgóczi Ágnes azt is elmondta:

sikerült a harmadik járványhullámot letörni, a szennyvízadatok tavaly nyári fertőzöttségi szintet mutatnak. Hozzátette: a járvány még nem múlt el teljesen, fontos, hogy továbbra is mindenki éljen a védőoltás lehetőségével.

Forrás:Portfolio.hu
Címlapkép:Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Dobjátok be az 550 ezer Pfizert a "kampányba"- rögtön lesz oltási kedv, meg a 140 ezer Modernát.(mindkettőből folyamatosan jön a szállitmány), ne a kinai löttyöt akarjátok rásózni az emberekre. Azt igya meg szijjártó, meg Dr Müller Cecilia.
simmering73
Világos. Még megijednének az emberek, hogy a foci eb alatt emelkedik a fertőzöttek száma. Bár a híradóban megszólaltattak egy hozzáértő kiskőrösi szurkolót, aki megmondta, hogy szerinte nem lesz itt semmi probléma. Mert ő is ért hozzá.
kereső
Dobjátok be az 550 ezer Pfizert a "kampányba"- rögtön lesz oltási kedv, meg a 140 ezer Modernát.(mindkettőből folyamatosan jön a szállitmány), ne a kinai löttyöt akarjátok rásózni az emberekre. Azt igya meg szijjártó, meg Dr Müller Cecilia.
Emmersson71
Bisztossssssan a zadatttorlódásss mijattt :P
tudode
És akkor már az un. veszélyhelyzet/klgs. jogrend birtokosaként jelen továbbra is veszélyt az, aki átállt -- többek között --.migráncsveszélyre, aki eLŐTT
.
----Magyarországot már megszállta tatár, török, osztrák, orosz, német, de most fordult elő tán először, hogy egy megszállott szállta meg.
.
És nincs három, szakmájához értő pszichiáter, aki lemerné írni róla a diagnózist, - azért ez is szomorú...
.
És
.
"Ha a pofázásra generátort lehetne kötni, a Fidesz egymaga kiválthatná a paksi atomerőművet"
.
Azaz.

----- MESTERTERV ÉS SLAMPERÁJ A KÜLÖNLEGES JOGREND VILÁGA
jelen.media/interju/mesterterv-es-slamperaj-a-kulonleges-jogrend-vilaga-1408
..
Sto eta Viktorovics!
vitriol
A rossz hírekkel még elrontanák a foci élvezetét!
csipetke
Idáig se vitték túlzásba a tények/adatok közlését, titkolóztak ha kellett,ha nem. Szerintem ilyen elmebeteg módon egyik ország kormánya se intézte a járványkezelést,mint a fidesz. Orvosoknak,szakszemélyzetnek megtiltották,hogy nyilatkozzanak?Ez egy röhej,de az még inkább,hogy kórházon belül se osztottak meg egymással információkat az egyes osztályok, a kórházak meg egymás közt,ami már tényleg röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.