Ott folytatták, ahol abbahagyták.

Kövér László gúnyosan küldte pihenőre Jakab Pétert
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Jakab Péter a parlament hétfői ülésén kifogásolta, hogy a fideszesek nem mennek be az ülésterembe, ha felszólal, holott nekik ez a munkahelyük, ahol milliós fizetésért ülnek.

A Jobbik elnöke azt mondta,

nem akarja elfogadni az Orbán-rendszert, le akarja győzni azt.

Hozzátette: nem akar olyan emberré válni, mint a 30 éve országgyűlési képviselő politikusok, megalkuvóvá, szolgalelkűvé, hatalommániássá, tolvajjá.

Úgy fogalmazott, számára egyetlen mérce létezik, az igazságérzete. Ragaszkodik ahhoz, hogy kimondhassa: elég volt abból, hogy a kormánypártok megalázzák, kisemmizik a magyarokat, kormányzás helyett mást sem tesznek, mint lopnak és gyűlölködnek.

Ha a kormánypártokat sérti az igazság, nem az a megoldás, hogy őt elnémítják

- közölte Jakab Péter. Mint mondta, büntetésekkel őt nem lehet elhallgattatni, csak tisztességes kormányzással, adjanak jólétet a magyaroknak és "esküszöm befogom a számat". Úgy fogalmazott: nem hátrál, történjen bármi, "a hazámat nem adom", "maradok az, aki vagyok, egy egyszerű vidéki gyerek". Soha nem fognak tudni megtörni a budai Vár urai, se a köpcösök, se a bajszosok – hangoztatta.

Kövér László házelnök közölte, a tavaszi ülésszak utolsó ülése miatt igyekszik méltányos és elnéző lenni a képviselővel.

Reméli, a képviselőnek nyáron lesz módja kipihenni magát és mentálisan sokkal jobb állapotban lévő frakcióvezetőt üdvözölhetnek majd

- mondta.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára megjegyezte, hogy a jobbikos képviselő felszólalásának nagy része önmagáról szólt. Rossz produkciónak tartotta azt, amit a képviselő hétről hétre előad. A hitelességet hiányolta a politikus felszólalásaiból, mivel a Jobbik összeállt "a legnagyobb posztkommunista oligarchával".

Szerinte a Jobbik-elnök elárulja sajátjait, amikor azok mellé áll, akikkel szemben a pártja létrejött. Megjegyezte azt is, Gyurcsány Ferenc a rendszerváltás előtt is politikai vezető volt.

Kifogásolta azt is, hogy a koronavírus-járvány alatt semmit nem csinált a Jobbik, a kormányt támadta inkább. Az államtitkár korunk Julius Caesarjának nevezte a jobbikos politikust, nem a dicsőséges hadvezérnek, hanem olyan embernek tartotta, aki jött, látott és majd nem győz bocsánatot kérni.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Kövér már nem meri megbüntetni Jakabot mert olyan népszerűséget csinált ezzel a képviselőnek, hogy na. Gondolom majd beledöglik, hogy teljesítse amit elvárnak tőle és ne büntessen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Kövér már nem meri megbüntetni Jakabot mert olyan népszerűséget csinált ezzel a képviselőnek, hogy na. Gondolom majd beledöglik, hogy teljesítse amit elvárnak tőle és ne büntessen.
durbincs
@Horizont: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Horizont
@durbincs: Kussoljál bérköcsög ki a franc szólt hozzád te értelmi fogyatékos?
Szórakozz magaddal engem meg sürgősen felejts el, mert rábaszol.
Eladott Ország
“Magyarország legfőbb népképviseleti szerve az Országgyűlés” Népfelség. Ugyan. Hol van az, hogy minden jog forrása és letéteményese a nép egésze, amely közvetlenül vagy képviselői útján gyakorolja az államhatalommal kapcsolatos jogokat. Magyarországon nem népfelség működik, Magyarországon Orbán felség és Kövér felség van. Akkor ez vagy királyság vagy diktatúra, kérem szépen. Kövér felséges úr pedig a Fidesz vasbunkója. Fideszes képviselők módosítanák az Országgyűlés működéséről szóló törvényt. Ennek értelmében tovább szigorodna a parlamenti rend, még nagyobb büntetéseket lehetne kiszabni a szabályszegő képviselőkre, erre Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő hívta fel a figyelmet. Ez a pofád lapos törvény. Tulajdonképpen ezzel nem is a képviselők jogai csorbulnak, hanem azoké a választóké, akik odaküldték őket az Országgyűlésbe.
durbincs
@Horizont: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Marék Új Baniért ,?
Shikari
Jakab ezt harcolta ki magának a normális emberek között!
durbincs
@Eladott Ország: @EladottOrszág: buggyant ? csak mert a maga mega pirulái szippantosak ?
gina
Ez a fókaszemét a fán fog lógni
gina
@Shikari: Magadra gondolsz??? hahaha normális az te sem vagy mint ez a szemét banda
verőce21
Gyurcsány azért osztotta rá Jakabra ezt a karaktert, hogy az saját magát járassa le. :)
namihami
@Horizont: Miért veszed egyáltalán észre? Azt, hogy emberszámba nem kell, az tény, de szóbaállni vele!?!? Tudod, kutyakaki.
Nem akarok magamra hivatkozni, de :: egyszerűen átnézek rajta és ha a nickneve van ott, akkor ""ugorgyunk"".
Nem is nagyon ír már nekem. Tény, nem is hiányzik.
Horizont
@namihami: Soha nem írok neki magamtól. Sokszor használja a nevem.
Ugrok egyszer- ötször aztán elfakad az epém és ráugrok:)
ómió
A Böszme-bohócot talán másképp nem is lehet!
durbincs
@RonaGyuri: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
durbincs
@csak húgy...: aki @sgl: : is A maga agya meg bészorult a gyűszűbe úgyi ? mint a trutymonak ? vizelő bányadémon ?
durbincs
Lüke @Duke Nukem: Mert meg látván ? a bánya-bába , magát születéskor csak a falhoz aplikálta ?
durbincs
@nezelodo: Mert maga csak 1 barnainges náci szxr ?
durbincs
Lüke @Duke Nukem:Német lapok: Azért késelt a migráns,mert félt a náciktól?Ja és azért kaptak ki 2:0-ra mert féltek ? a náciktól ? A Belgák is félnek a náciktól ? A Jakab névűtől meg kiváltképpen ? igaz @simmering73: a Bezzeg - Tahó ? Mert ez a maguk szintje ? ott lent az Oláh -hegy gyomrába ? soros zsetonért ? És ezért lett lent ? @silber13: a Diannás ?
Duke Nukem
Ha sarokba szorítasz és háború lesz, olyan pusztításba kezdek, amire még nem volt példa a világtörténelemben.
Sosem volt a becenevem "Daráló", de a háború után az lesz - a becenevem!
csak úgy....
a vén komcsi kövér, mitöl lehet az országgyülés elnöke,hiszen még mindíg (kis kitérökkel) komcsi!?
durbincs
@fideszes gyökér: Mert maga is nagyon Gagyi ?
durbincs
@simmering73: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.