A Facebook-poszt a magyar történelem nagy napjáról emlékezett meg.

A  nap végtelenül ostoba politikusa: náci tankkal emlékezett meg az szovjet csapatok távozásáról a fideszes képviselő

Fotó: Fakcebook

A náci német hadsereg tankja mellett masírozó nyilasokat ábrázoló képpel emlékezett meg a független Magyarország napjáról egy fideszes képviselő – írja a hvg.hu.

Vinnai Győző a kép aláírását azért eltalálta: június 19-én arról emlékezett meg az ország, hogy harminc évvel korábban, 1991. június 19-én az utolsó szovjet katona is elhagyta az országot.

A „baki” annál is kínosabb, mivel

a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei politikus civilben magyar- és történelemszakos tanár, a Nyíregyházi Egyetem oktatója, ahol szakterülete egyébként a XX. századi magyar történelem.

Itt tekinthetné meg az észkombájn fideszes politikus honlapját, de délután fél háromkor már ez az üzenet fogadja a bunkóság bizonyítékát megtekinteni óhajtó olvasót:

Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték.

Vagyis a posztot, a nemtörődömség, a butaság, a tanulatlanság és a lealjasultság rút bizonyítékát eltávolították.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: Facebook

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei politikus civilben magyar- és történelemszakos tanár, a Nyíregyházi Egyetem oktatója, ahol szakterülete egyébként a XX. századi magyar történelem.""
Fideszes szakember. Tökéletesen reprezentálja a Fidesz által kidolgozott NAT-ot.
""Amilyen az adjonisten (NAT), olyan a fogadjisten (az oktatója).""
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@ómió: Mert sokakat kiszbadítottak a sittről a kinti haverok, ismét bűnöztek majd elhúzták nyugatra a csíkot, az igazi szabadságharcosok,meg itt maradtak és vívták a remételen harcukat a szovjet hadsereggel.
ómió
@silber13: Az efftársaknak anno mindenki "köztörvényes" volt, aki ellenük fordult. Így volt utólag könnyebb a mészárlásukat magyarázni.
silber13
@ómió: Ez most valami sutka???Abszolut hülye vagy a történelemhez és az igazsághoz.
ómió
@silber13: Nem "sutka" ez, bolsiék idiótája, hanem maga a történelmi valóság! Még akkor is, ha a múltat a magadfajta bolsi már "végképp el is törölte"!
silber13
@ómió: Történelmi valóság??:-)))))))Az is volt köztük, de legtöbbje betörő, tolvaj és egyéb ilyesmi volt. És voltak a jól helyezkedők,ügyeskedők, akik mára megszedték magukat és bent ülnek a fideszben.
ómió
@silber13:Ó, igen! Betörőnek meg tolvajnak állítottatok be mindenkit, aki a hazaáruló falkátok ellen bármit is tett! Apropó! Ha már megint a ráhazudósdinál tartasz: odáig még nem "fejlődött" az efftársi "történelemszemlélet", hogy még az 56-os forradalom leveréséhez is a Fidesz hívta volna be a szovjet efftársaitokat? Hát, húzzatok már bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.