Fáradtan bár, de törve nem címmel posztolta Facebookra Luxembourgból az utolsó videóját, célja az volt, hogy visszaverjen minden alaptalan támadást és megóvjuk hazánk becsületét.

"Nem engedünk a zsarolásnak" – Varga Judit szerint megvédték a haza becsületét az EU-val szemben
Kép:Facebook/Varga Judit

A haza becsületét megvédtük, a nemzetközi sajtót szembesítettük az igazsággal és tételesen megcáfoltuk a gyűlöletkeltő álhíreket.

- írta a bejegyzésben.

Varga szerint ők mindig ki fognak állni Magyarországért, és meg fogják védeni a magyar gyerekeket és a magyar szülők azon jogát, hogy ők dönthessék el elsősorban, hogy gyermekeik milyen nevelésben részesüljenek.

Ebből nem engedünk

- tette hozzá, arra vonatkozóan, hogy ők olyan Európát akarnak, ahol a tagállamok eltérő ideológiai és kulturális nézetei miatt nem jár szankciós mechanizmus és megbélyegzés. Hisznek abban, hogy Európa jövője a természetes közösségekből építkező erős, szuverén nemzeteken áll.

Szerinte az Unió mára ideológiai viták túszává vált.

 Ennek ékes példája az a nemzetközi gyűlöletkeltő kampány, amely hazánk ellen indult a nemrég elfogadott pedofiltörvény miatt. Miközben mi a gyermekek, a szülök, a családok alapvető jogait védjük, az európai liberális gőzhenger hazugsággyára ismételten hazánk rossz hírét próbálja kelteni és nemzetközi beavatkozásért kiált.

- írta.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook/Varga Judit

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Engem egy ilyen hazaáruló gazember picha ne védjen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
HasonLÓ helyzet alakult ki a kedves vezető mosdatása közben, mint amikor keretszámokkal borzolta az ifjúság idegrendszerét, mégcse, oszt' mégis:
,
----Keretszámok és liftajtó
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=107s
.
Azzal a különbséggel, hogy a gyermekek kárára háttérbe került a Fudam egyetem, az állami lakások átadása a felekezeteknek, az egyetemek alapítványosítása, és az éj leple alatt egyebek!
.
Milyen állam az, ahol a párttitKÁR alárendeltségébe tartozók nincsenek tudatában anak, hogy a "király meztelen"!!!
Nyírfa
@kereső: 9.33

Szájer amúgy nem lenne rút, van stílusa, tudja viselni magát. Juditka meg olyan...olyan dekázgatós, darabos, stílustalan, olyan semmilyen, azon kívül, hogy inkább tank illik hozzá mint tűsarok.
Irtó nevetséges volt, amikor a Kossuth téren sétált szavalva a propagandát, és közben fújta a haját a szél mint a Titanicon a szerelmesekét a nagy jelenetben. Tegyük mellé Kunhalmit, Szabó Timit vagy Tüttő Katát...
moareka
Minket nem zsarol az EU,csak ti asszonyság! Úgy, feltenném a kérdést,hol a büdös frászban nyílt ki ennyire a csipád?...hát persze, hogy az Unióban, évekig ott etted a brüsszeli kenyeret...csak hát a géniusz által felkínált karrier jobban fekszik...
szaboria1
Ennek is agyára ment a válása. Értelmartlen zagyvaságokat állít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.