Ismét a gödöllői HÉV vonalán történt a támadás.

A Blikk cikke szerint újabb támadás történt a gödöllői HÉV vonalán, pénteken 6 óra után ugyanis egy 55 éves nő szállt le a szerelvényről Szilaliget megállónál, és Kerepes felé vette az irányt, ám egy férfi követni kezdte, majd erőszakoskodni próbált vele. A nő azonban ellenállt, rúgta-ütötte a férfit, valamint kiabált is, így sikerült megfutamítania a támadót és elkerülnie az erőszakot.

Egy HÉV-ről leszálló nőt akart megerőszakolni egy férfi, elfogták a rendőrök

Fotó: police.hu

A lap értesülései szerint a rendőrség a következő két napban minden követ megmozgatott, és vasárnap elfogtak egy ukrán származású férfit, aki egy kerepesi munkásszálláson lakott.

Januárban is történt a vonalon egy támadás

A Blikk felidézte, hogy január 17-én ugyancsak ezen a szakaszon, de még a szerelvényen történt szexuális indíttatású támadás, ekkor egy nőt – aki egyedül volt az egyik kocsiban – fenyegetett meg egy férfi, hogy tolja le a nadrágját, vagy különben előveszi a kését és megöli. A nő nem engedelmesekedett, erre a támadó többször megrúgta, végül a szorult helyzetet úgy oldotta meg a nő, hogy bemondta, várja a férje a következő megállóban – erre a férfi a megálló szerelvényről leugorva elmenekült. Akkor a nő leírása alapján készül fantomkép, és a támadó életkorát is belőtték (20-25 év körüli lehet) a rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat is felajánlott, de nem jártak sikerrel. 

A lap megkeresésére a januári esetben érintett nő elmondta, a mostani támadásról nem hallott, mert külföldön tartózkodott, de áll mindenben a rendőrség segítségére. 

Egy polgárőr vezette nyomra a rendőröket

A rendőrség kedden közleményt adott ki az elfogásról, ebben arról írtak, hogy egy polgárőr a támadó leírása nyomán felismerni vélte a férfit, ez vezette a rendőröket nyomra. 

A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő a vallatáson végül bevallotta, hogy aznap sörözött, és így hiányosak az emlékei, de rémlik neki egy középkorú nő, akivel szemben valami rosszat akart elkövetni. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az őrizetbe vett Sz. Sándor Gergővel szemben, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: blikk.hu, police.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő"

Tessék..egy nagymagyarországi szarjankó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 10:27
Szóval most fiatal ukrán féreg, és Trianon miatt nem is kell annyira sírnunk, a letépett nemzettestrészek nem is hiányoznak annyira? Hát libcsy vagy-e, hogy megtagadod véredet? Vagy tudni véled, hogy az ellenzéki összefogás szimpatizánsa, mert őket szoktátok kitagadni a nemzetből?
Lehet, hogy Ukrajnában annyi megaláztatást kellett eltűrnie, annyi keserűséget kellett nyelnie, hogy a sörtől és a meghatottságtól elgyengülve, az anyaországban egy kebelre kívánta hajtani fejét.
Egyébként meg nem érte be azzal az önzetlen segítséggel, amit pártunk és kormányunk az ő hazájába, otthonába talicskázott ki, képes volt idejönni, hogy elvegye a magyarországi magyarok munkáját.
Ezt nem tűrheted!!
Vidnyánszkyról mi hír?
namihami
Ez most egy határontúlról kapott öngólnak is beszámítható? Ez a mélymagyar szolidaritás? Ez a köszönet a rengeteg kitalicskázott adóforintért?
Milyen érdekes tud lenni a fideszmédia!?!?! Vagy ""afrikai migráncs"" bűnöző vagy ""ukrán /esetleg román/"" származású/állampolgárságú elkövető.
""Édes anyanyelvünk""--Lörincze milyen büszke lenne rájuk és nyelvi finomságaikra.
vacsi
@Giovanni Alba: Ez számomra egy féreg - és mindaz, aki ilyet tesz... Trianonnak ehhez semmi köze!
Egyébként a rokonságom jó része Erdélyben él, egyetlen egy sem jött át Magyarországra közülük.
" a sörtől és a meghatottságtól elgyengülve, az anyaországban egy kebelre kívánta hajtani fejét." a mocsok! Ezért támadott meg egy nőt, aki már nagymama korú, lehet, hogy gyerekei, unokái vannak, férje van - a háta közepére sem kíván egy ilyen tetvet! És valóban: nem tűrhetjük! Sem ezt, a ganét, sem a többi hozzá hasonlót - köztük természetesen a hazai születésüeket sem!
simmering73
Most ukrán, ha választás van akkor meg magyar.
namihami
@vacsi: Azt írod, hogy ""...a rokonságom jó része Erdélyben él, egyetlen egy sem jött át Magyarországra közülük.""
Hidd el, hogy elsősorban nem is azokkal van a nagyobb probléma, amelyik átjött. Persze, azok is sokbs kerültek/nek, de elhanyagolható nagyságrendű összeget képeznek azokhoz, akik ottmaradtak.
Persze, nem tudom, hogy a Te rokonágod abból a sokszázmilliárdos pénzből mennyit kapott, de az ottani ""magyar vezetők"" éppen rájuk hivatkozva pumpolják a hazai fitzetőket. De, a gond éppen az. hogy egy százévnél is régebbi, az akkori ""elit"" hülye döntéseinek költségeit a jelenlegi adófizetőkkel fizettetik meg. Mi éppenúgy nem tehetünk az akkori határmódosítások miatt odaszakadt magyarokról, ahogy ők sem. De a voksok érdekében jön egy olyan ""magyarosch"" kormány, amelyiknek semmi nem drága a hatalomba maradása érdekében. Az pedig, hogy ott hányan és hogyan szavatHATnak erre a kormányra, az végképp bicskanyitogató. Eddig se volt ellenőrizhető semmilyen korméányügy, most, hogy megvették a szavazatszámláló-programot, ez véglegesen kiesik a ""zemberek"" ellenőrizhetősége alól.
Úgy, rövid vonalakban ennyi...pedig ez csak súrolja a lényeget.
vacsi
Sajnos, azokkal is gond van, akik átjöttek. Nem véletlen, hogy a rokonaim közül senki nem jött át: mindnek van tisztességes szakmája, munkája, családja - megélnek.Mivel ők sem vallásosak, egyik párthoz sem tartoznak - feltételezem, hogy nem sokat jussolnak a pénzből. Trianon egy más kérdés, nagymamám haláláig siratta az ország elvett nagyobbik részét. Sajnos, akik átjönnek, azoknak egy része bűnöző - vagy itt azzá lesz. Sajnos, a szavazatokkal itt is játszanak a rendszerváltás óta - előtte meg tudjuk, mi volt...
Még annyit tennék hozzá - személyes történetként, hogy apukám egy határ melletti faluban lakott, és diákként barátaival épp egy kiránduláson volt, amikor lezárták a határt. Persze, ezt előre nem mondták meg! Így ő Magyarországon ragadt, az egész családja meg Romániában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.