Ismét a gödöllői HÉV vonalán történt a támadás.

A Blikk cikke szerint újabb támadás történt a gödöllői HÉV vonalán, pénteken 6 óra után ugyanis egy 55 éves nő szállt le a szerelvényről Szilaliget megállónál, és Kerepes felé vette az irányt, ám egy férfi követni kezdte, majd erőszakoskodni próbált vele. A nő azonban ellenállt, rúgta-ütötte a férfit, valamint kiabált is, így sikerült megfutamítania a támadót és elkerülnie az erőszakot.

Egy HÉV-ről leszálló nőt akart megerőszakolni egy férfi, elfogták a rendőrök

Fotó: police.hu

A lap értesülései szerint a rendőrség a következő két napban minden követ megmozgatott, és vasárnap elfogtak egy ukrán származású férfit, aki egy kerepesi munkásszálláson lakott.

Januárban is történt a vonalon egy támadás

A Blikk felidézte, hogy január 17-én ugyancsak ezen a szakaszon, de még a szerelvényen történt szexuális indíttatású támadás, ekkor egy nőt – aki egyedül volt az egyik kocsiban – fenyegetett meg egy férfi, hogy tolja le a nadrágját, vagy különben előveszi a kését és megöli. A nő nem engedelmesekedett, erre a támadó többször megrúgta, végül a szorult helyzetet úgy oldotta meg a nő, hogy bemondta, várja a férje a következő megállóban – erre a férfi a megálló szerelvényről leugorva elmenekült. Akkor a nő leírása alapján készül fantomkép, és a támadó életkorát is belőtték (20-25 év körüli lehet) a rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat is felajánlott, de nem jártak sikerrel. 

A lap megkeresésére a januári esetben érintett nő elmondta, a mostani támadásról nem hallott, mert külföldön tartózkodott, de áll mindenben a rendőrség segítségére. 

Egy polgárőr vezette nyomra a rendőröket

A rendőrség kedden közleményt adott ki az elfogásról, ebben arról írtak, hogy egy polgárőr a támadó leírása nyomán felismerni vélte a férfit, ez vezette a rendőröket nyomra. 

A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő a vallatáson végül bevallotta, hogy aznap sörözött, és így hiányosak az emlékei, de rémlik neki egy középkorú nő, akivel szemben valami rosszat akart elkövetni. 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az őrizetbe vett Sz. Sándor Gergővel szemben, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: blikk.hu, police.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő"

Tessék..egy nagymagyarországi szarjankó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Habár migráns, de nem úgy.
Ez orbáni import, ez csupán megtévedt. Még az is lehet, hogy fideszes szavazó határontúli.
(a név, fura módon, lemaradt, pedig az közelebb vinne)
Nyírfa
És? Kitoloncolják, valamint örökre kitiltják Magyarországról?
Vagy , mint az ezer éves magyar nemzettest egy polgára, szívünknek így is kedves mikutyánkkölyke?
Giovanni Alba
@namihami: ma, 07:55
"A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő a vallatáson végül bevallotta, hogy aznap sörözött, és így hiányosak az emlékei, de rémlik neki egy középkorú nő, akivel szemben valami rosszat akart elkövetni."
Most jött el a marketingesek ideje, célzott kérdésekkel rá kell vezetni az alanyt, hogy ő X sört ivott, és attól erős lett és bátor, a memóriatörlés beépített biztonsági szubrutin, a lelkifurdalást megelőzendő.
ómió
Pedig Böszme efftárs migráncsékkal "még jól is járna"! Nyilván ezért! Lenne itt "efftársi demográfia"!
Emmersson71
"A 25 éves, ukrajnai származású Sz. Sándor Gergő"

Tessék..egy nagymagyarországi szarjankó!
Emmersson71
@ómió: Egyelőre maradjunk annál, hogy a Fidesz akarta demográfiailag felturbózni a lakosságot!

"2013-ban a II. Orbán-kormány nemcsak hogy megtárgyalt, de el is fogadott egy migrációs stratégiát. Az Orbán Viktor által aláírt "Migrációs Stratégia és az azon alapuló, az Európai Unió által a 2014-2020. ciklusban létrehozásra kerülő Menekültügyi és Migrációs Alaphoz kapcsolódó hétéves stratégiai tervdokumentum" szerint

- nemzetgazdasági, valamint demográfiai indokokból is szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát – írta meg a Mandiner. Igaz, ez a stratégiai dokumentum ehhez már hozzáteszi: "mindeközben fokozottan kerüljenek érvényesítésre a biztonsági szempontok".

Az Orbán-kormány migrációs stratégiájában az is olvasható, hogy

- különös tekintettel a magyar munkaerő egyes szektorokban fokozottabban jelentkező kivándorlására, szükséges a további migráns munkaerő fogadása. Ez főként a szakképzett és szakképzetlen fizikai, valamint a felsőfokú szellemi munkaköröket érinti, ezekben a szegmensekben mutat növekvő tendenciát az egyes munkaerőpiaci szektorokban fellépő tartós hiány."
vacsi
@Horizont: Ezek szerint egy 55 éves nő sikerrel vette fel a harcot egy fiatal ukrán féreggel. ..
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 10:27
Szóval most fiatal ukrán féreg, és Trianon miatt nem is kell annyira sírnunk, a letépett nemzettestrészek nem is hiányoznak annyira? Hát libcsy vagy-e, hogy megtagadod véredet? Vagy tudni véled, hogy az ellenzéki összefogás szimpatizánsa, mert őket szoktátok kitagadni a nemzetből?
Lehet, hogy Ukrajnában annyi megaláztatást kellett eltűrnie, annyi keserűséget kellett nyelnie, hogy a sörtől és a meghatottságtól elgyengülve, az anyaországban egy kebelre kívánta hajtani fejét.
Egyébként meg nem érte be azzal az önzetlen segítséggel, amit pártunk és kormányunk az ő hazájába, otthonába talicskázott ki, képes volt idejönni, hogy elvegye a magyarországi magyarok munkáját.
Ezt nem tűrheted!!
Vidnyánszkyról mi hír?
namihami
Ez most egy határontúlról kapott öngólnak is beszámítható? Ez a mélymagyar szolidaritás? Ez a köszönet a rengeteg kitalicskázott adóforintért?
Milyen érdekes tud lenni a fideszmédia!?!?! Vagy ""afrikai migráncs"" bűnöző vagy ""ukrán /esetleg román/"" származású/állampolgárságú elkövető.
""Édes anyanyelvünk""--Lörincze milyen büszke lenne rájuk és nyelvi finomságaikra.
vacsi
@Giovanni Alba: Ez számomra egy féreg - és mindaz, aki ilyet tesz... Trianonnak ehhez semmi köze!
Egyébként a rokonságom jó része Erdélyben él, egyetlen egy sem jött át Magyarországra közülük.
" a sörtől és a meghatottságtól elgyengülve, az anyaországban egy kebelre kívánta hajtani fejét." a mocsok! Ezért támadott meg egy nőt, aki már nagymama korú, lehet, hogy gyerekei, unokái vannak, férje van - a háta közepére sem kíván egy ilyen tetvet! És valóban: nem tűrhetjük! Sem ezt, a ganét, sem a többi hozzá hasonlót - köztük természetesen a hazai születésüeket sem!
simmering73
Most ukrán, ha választás van akkor meg magyar.
namihami
@vacsi: Azt írod, hogy ""...a rokonságom jó része Erdélyben él, egyetlen egy sem jött át Magyarországra közülük.""
Hidd el, hogy elsősorban nem is azokkal van a nagyobb probléma, amelyik átjött. Persze, azok is sokbs kerültek/nek, de elhanyagolható nagyságrendű összeget képeznek azokhoz, akik ottmaradtak.
Persze, nem tudom, hogy a Te rokonágod abból a sokszázmilliárdos pénzből mennyit kapott, de az ottani ""magyar vezetők"" éppen rájuk hivatkozva pumpolják a hazai fitzetőket. De, a gond éppen az. hogy egy százévnél is régebbi, az akkori ""elit"" hülye döntéseinek költségeit a jelenlegi adófizetőkkel fizettetik meg. Mi éppenúgy nem tehetünk az akkori határmódosítások miatt odaszakadt magyarokról, ahogy ők sem. De a voksok érdekében jön egy olyan ""magyarosch"" kormány, amelyiknek semmi nem drága a hatalomba maradása érdekében. Az pedig, hogy ott hányan és hogyan szavatHATnak erre a kormányra, az végképp bicskanyitogató. Eddig se volt ellenőrizhető semmilyen korméányügy, most, hogy megvették a szavazatszámláló-programot, ez véglegesen kiesik a ""zemberek"" ellenőrizhetősége alól.
Úgy, rövid vonalakban ennyi...pedig ez csak súrolja a lényeget.
vacsi
Sajnos, azokkal is gond van, akik átjöttek. Nem véletlen, hogy a rokonaim közül senki nem jött át: mindnek van tisztességes szakmája, munkája, családja - megélnek.Mivel ők sem vallásosak, egyik párthoz sem tartoznak - feltételezem, hogy nem sokat jussolnak a pénzből. Trianon egy más kérdés, nagymamám haláláig siratta az ország elvett nagyobbik részét. Sajnos, akik átjönnek, azoknak egy része bűnöző - vagy itt azzá lesz. Sajnos, a szavazatokkal itt is játszanak a rendszerváltás óta - előtte meg tudjuk, mi volt...
Még annyit tennék hozzá - személyes történetként, hogy apukám egy határ melletti faluban lakott, és diákként barátaival épp egy kiránduláson volt, amikor lezárták a határt. Persze, ezt előre nem mondták meg! Így ő Magyarországon ragadt, az egész családja meg Romániában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.