Tisztavatás 2021 ennyit írt csupán a Facebook oldalára feltöltött videójához Orbán Viktor.

"A koronát nem tudtad ellopni?" – Orbán tiszteket avatott, nekiestek a Facebookon
Kép:Facebook/Orbán Viktor

A beszédben a miniszterelnök elmondta, hogy:

Jusson eszükbe a magyar történelem leckéje, ha ami a magyar élet őrei elgyengülünk akkor elveszünk.

De felszólalt megint a vélt külső nyomás ellen is, miszerint hogyha hagyjuk hogy mások mondják meg, hogy kik jöhetnek Magyarország területére és, hogy hogyan rendezzük be az országunkat, hogyan neveljük a gyerekeinket akkor is.

Ne felejtsék, ezt a biztonságot nyugalmat a magyar emberek számára önök a rend őrei teremtik meg is tartják fenn

- zárta sorait.

Azonban a kommentelők egyből rá is ugrottak a videóra!

A koronát én felvettem volna a helyedben. Hadd lássa csak a Gyurcsány, hogy mi a pálya

- írta neki valaki.

A Rumcájsz sapka, kicsit feldobta volna ezt a szánalmas produkciót. Nem tudtad ellopni a koronát mi?

- tette hozzá valaki.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook/Orbán Viktor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Azért jó, hogy van egy udvari bolondunk, aki a hét minden napján elszórakoztatja azokat, akiknek még udvarra sem telik. Szetrencsére ebben sem szenvedünk hiányt, mert van egy éjjal-nappal értünk keccsölő, poliészter és parafenomén miniszterelnökünk, aki mindenre (is) tudva a megoldást akár kéretlenül is előadja számunkra. Ennél fogva be tudunk lépni a boldogabb országok körébe, hiyzen már a 8 osztályt elvégzettek is előre mosolyogva fogadják a miniszterelnök napi röffenéseit.
tudode
Ahhoz képest, hogy még középszinten is az "az"-nak, a "hogy"-nak, a "valamint"-nak is jelentősége van, de ezen a szinten magára adó vezető nem hablatyolhatna összevissza, mint pl. amikor még az volt a kívánsága, hogy
.
----- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
---------------------------------
.
Arról nem is szolva, hogy az illegális migráció mindig is tiltva volt, nemcsak kis hazánkban, az egész világon!
.
Ki gondolta volna, hogy a
.
BEVÁNDORLÁSI ÉS ÁLLAMPOLGÁRSÁGI HIVATAL cégérét is megváltoztatta az aki letelepedési kötvénnyel még a pirézeket is tárt karokkal fogadta
.
www.bmbah.hu/index.php?lang=hu
.
Amely honlapon színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül u.a. arcok mosolyognak, mint amikor még valamennyi emberség volt ebben az országban.
.
Szégyen, gyaláza az, hogy
.
------- Idén 110 milliárd forint körül kell fizetnie a magyar államnak a letelepedési kötvények után
444.hu/2020/01/21/iden-110-milliard-forint-korul-kell-fizetnie-a-magyar-allamnak-a-letelepedesi-kotvenyek-utan
---------------------------
.
Vicces ez az egész migráncs üldözés attól, akitől megkérdezhetnék, hogy
.
Te kergeted az a kutyát?
.
Feletet? Tekergeti a fene!
.
Mert még mindig nyomda a süketet!
tudode
Arról nem is szólva, hogy
.
------ Elképesztő homály fedi az elmúlt tíz év egyik legkülönlegesebb magyar bűnügyét
index.hu/gazdasag/2021/01/17/arton_capital_betores_gyanusitott_18_milliard_demeter_marta/
.
"""""Eddig 18 milliárdot fizettek a lejárt letelepedési kötvények után az Arton Capitalnek. A letelepedésikötvény-forgalmazóhoz majdnem négy éve törtek be, gyanúsított még mindig nincs.
Még mindig nincs gyanúsítottja annak a különleges betörésnek látszó bűncselekménynek, ami 2017. április 7-ről 8-ra virradóra történt a terézvárosi Hajós utcában. A letelepedési kötvényekkel üzletelő cég, az Arton Capital irodájából több száz millió forint értékű eurót, 150 millió forint készpénzt és rengeteg fontos, érzékeny tartalmú iratot vittek el. Eddig azonban annak ellenére nem jutott eredményre eddig a nyomozó hatóság, hogy sajtóértesülések szerint nagy erőkkel nyomoztak, és rengeteg embert kihallgattak."""" (...)
---------------------------------
.
Ne reménykedjenek!
.
Bárkiből lehet menekült, mert egy emberöltőbe sok minden belefér, annál is inkább, mivel az ikertesó sem fér a bőrébe
.
----- A Fekete-tenger fölött gyakorlatozott az orosz légierő
mandiner.hu/cikk/20210703_a_fekete_tenger_folott_gyakorlatozott_az_orosz_legiero
--------------------------
.
Folyik a megfélemlítés földön, légben, vízen!
namihami
Miért hajtana az isten egy koronára? A Mi Honi Megváltónk már a dicsfényért megy! A koronát leadja a házipjncsinek, a Kövérlacának. Aki felváltva hordhatja a Stüszinek, az már úgyis istenként néz fel rá. Volt egy alázatos, nyálcsorgató időszaka, de mára tudatosult benne az isteni mivolt.
Az Olajfák helyéről már leereszkedett ugyan, de csupán csak a saját imádói élvezhetik testi mivoltában.
FL4K
Orbánnak mennie kell.
A börtönbe.
Politikus bűnöző maffiavezérként.

Orbán valójában terrorizálj Magyarországot, a magyar embereket egy politikusbűnöző bűnszervezet fejeként - meglopva, kirabolva, zsarolva útonálló módon, ezért fel kell vetni kérdést, hogy Orbánt terroristaként kell kezelni az ellene szóló bűnvádi eljárás során.
FL4K
Orbánt azért KELL leváltani, mert képes teljesen tönkre tenni Magyarországot és Európa legmocskosabb, legprimitívebb népévé silányítani a magyar embereket - szívben, lélekben, elmében.

Nem az európai hovatartozásunkról szól a következő választás, hanem a lelkünkről !!!
Béla333
""A koronát nem tudtad ellopni?"

Még nem, de nagyon rajta van az ügyön! Mocskos tolvajok!
Qqberci
Zakkant seggfej. Grazban a helye, örökös gumiszobában...
human
@Mirabilis: Orbánnak könyvtár :D Max státusz szimbólumnak. Az szerintem csak a nemzeti sportot olvassa.
Istenakinincsen
@human: Dehogy olvassa...felolvassák neki a szolgák.
Csak annyit olvas amit megírtak neki az írástudók.Azt a szöveget felolvassa a parlamentben.
Láttad ezt már fejből beszélni?(a közmondások és ökörségeken kívül?).
karma1
@Qqberci: Ne mehessen Grazba, az tul jo megoldas lenne neki! Egesz eleteben katonasdit jatszott, hoskent aposztrofalta magat - hat akkor viselkedjen ugy, mint egy megvert hadvezer: vallalja a haborus buneiert a bortont is ha kell. (Sajnos a bitofa ma mar nem divat!) Szoval ha majd lebukik, ne bujhasson a zakkant elmejere hivatkozva egy elokelo dilihazba!
surdilloFUJT
@human: ...MEG A HAZUDÓS JOBB-SZEBB NAPOKAT MEGÉRT MAGYAR NEMZETET!!!
teuton57
Erröl jut eszembe... Milyen nagy hasonlosag, meg a zene is!!! A vege egy hatalmas kataszrofa lett egesz Europara bezve...
www.youtube.com/watch?v=OPkC5d2zQzo
human
@surdilloFUJT: Magyar Nemzetben születtek jó cikkek a G nap után. Most a Magyar Hangnál van a gárda egy része. Az is nagyon jó lap és a videóikat is mindig nézem. Főleg a Flasztert.
ómió
És az efftársi "kommenthad" mind magából indul ki?
kakambuki
@ómió: Nem egészen. Az alkotmány szerint Magyarország köztársaság. Ugyancsak az alkotmány szerint a fegyveres erők főparancsnoka nem egy miniszter, nem is a miniszterelnök, hanem a köztársaság elnöke.Ennélfogva az említett erők vezetői állományának avatása is az ő jog és hatáskörébe tartozik. Az avatást tehát minimum az elnöknek kellett volna levezényelnie, ott beszédet mondania, esetleg a miniszterelnök jelenlétében!
Eladott Ország
@kakambuki: ma, 10:35 ☻ Orbán: Az állam én vagyok, én vagyok a törvény és engem leváltani nem lehet! Állítólag XIV Lajos mondta, hogy az állam én vagyok, de nem igaz, Voltaire írta ezt Lajosról, és aki utána, később mondta az Napóleon volt. Hol vagy te tőle? Vagy te is uralni akarod egész Európát és minden trónra családtagot akarsz ültetni? De lásd Napóleon is elbukott, a ruszkik és az angolok őt is szarrá verték, ja és neki még hadserege is volt, ami neked nincsen. Viszont a méretetek egyforma, kicsi. Egy Úr van aki pontot fog tenni a hatalmad végére, és az az ÚRISTEN, akiből egy van, akit lehet utánozni, de senki nem léphet a helyébe! Paraszt Isten nincs, csak Úristen! Az Orbáni logika a haza én vagyok! Remélem hamarosan nem úgy fütyülnek ahogy te táncolsz, hanem úgy táncolsz, ahogy mi fütyülünk. Nyugodtan mutogass kézjelekkel Brüsszelben is, ismernek, tudják hogy kanállal eszed a rántott húst is.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145593427_254000966311819_5366668031378961752_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=potBfCZpwVsAX9CV49d&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=efd83048684a42ea81aafb4a5114b6dc&oe=60E668F6
namihami
@Eladott Ország: És ezek csupán a komcsimútjukat átmentett legfelsők. A helyi szinten tevékenykedő hasonszőrűek legaklább annyira kártékonyak, hiszen azokról, ott, helyben az ő múltjukat (ellentétben az országos szintüek múltjával) a helybeliek jól ismerik. Viszont, éppen a biciklis-effektus miatt (felfelé liheg--lefelé tapos) kénytelen, még ha magát függetlenként is választatja meg, a felsőségnek megfelelni. És egy kisfaluban nincs titok. Ott a polgármester az isten, minden tőle függ. Mert ""ha nem ""okosan"" szavazol, akkor nincs közmunka, nincs segély!"". Ettől a mentalitástól
narancsmagyarország a Narancs-Magyarország.
És ehhez járul még a hasonló elvekre épülő egyházi vonal. A marinénik megkapják az Úr szolgáitól az utasítást (az ott, helyben az isten) és addig agitálnak az apjukoknak, amíg a családi és saját békéje érdekében az is inkább rájuk hagyja.
Elég a választási országtérképre ránézni. Ordít róla...
Toller Béla
Elképesztő, hogy szabadlábon, állandó elmeorvosi felügyelet nélkül van még ! A nemzet őre, sőt, őrei ! A semjénnel meg a rogánnal, a lázárról már nem is beszélkve, a hülye kósa meg az aljas habony ki is maradhat ...A félkegyelmű kásler, a nyíltan fasiszta palkovics, a velejéig romlott, mindkét nembeli kuszaszeműek ... A nemzet őrei ...Tragikus lenne, ha nem lenne röhejes !
Shiikari
@ómió: Látom má te is lipsi hajtó lettél
ómió
@kakambuki: A fenntartója - mármint a fegyveres erőké - viszont a magyar állam! Annak pedig az operatív irányítója a miniszterelnök. Nem olyan bonyolult ez!
ómió
@Shiikari: Nem tudom, ezek külön tanulják a kreténséget, vagy de genere abszolválták?
ómió
@Eladott Ország: Elszámoltatás bizony nem volt! A nyugati meg az itteni "illetékes efftársaitok tettek" az elgáncsolásáról! Azért villogtathatod itt tetübolsi mocskaidat te is! Ezért nem vagy képes máig se megkülönböztetni a kommunizmus lebontóit annak címzetes mészárosaitól! Vagy agy nélkül lehetetlen is?
Shiikari
@ómió: inkább hajtós lipsi lettél.
téged már én is szégyellek
Clavigo
@ómió: @Shiikari: Milyen szépen egymásra találtatok...súrmók.
Aki Én
@Clavigo: Ők egy pár, néha civakodnak :
Clavigo
@Shikari: Bővűl a szókincsed ,buckalakó barátom..:) :)
Aki Én
@Shikari: De mi nem stimmel? Mégis ellopta már a koronát is?
ómió
@Clavigo: Mi van, fajgörény bolsija!? Már az efftársaiddal is "keversz" bennünket? De legalább hazatalálsz még?
ómió
@Shiikari: Te meg már más bőrébe hazudnád magad, bolsi idiótája!? Egyikőtök se bírja már a saját bolsi bűzét se?
istván irén
Ez a kis hülye hitler addig akciózik míg bele nem viszi az országot valami háborúba akkor teljes lenne az élet műve

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.