A koronavírus-járvány harmadik hullámának letörésével új időszak kezdődik, és egy olyan korszakba lépünk, melyben az országoknak egyszerre több kihívással is szembe kell nézni - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: ekozben.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Dömötör: Magyarország nem gyarmat"

Dömötör! Ezt házon belül tisztázzátok a maffia társaitokkal és ennek megfelelően puszilkózzatok össze a Putyinnal és a kínai haverjaitokkal!
Hülyék gyülekezete!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem gyarmat. De ha így eladósodunk, az lesz! A magasabb minimálbért a munkáltatónak kell kigazdálkodni, és a vásárlók, szolgálat igénybe vevők fizetik a magasabb árakban, miközben a költségvetés nyer a magasabb adó és járulék befizetése, amit aztán el lehet osztogatni! Mint ahogy az elengedett, a kedvezményes adó kiesések pótlását is mások fizetik.
RonaGyuri
az országoknak egyszerre több kihívással is szembe kell nézni - így igaz - bár eddig sem volt piskóta - mert egyre gátlástalanabb elánnal: LOPTOK, CSALZOK, HAZUDTOK! =))
Ami pedig az idétlen és tudatlan a gyarmat dumát illeti @Béla333: nagyon jól leírta a lényeget! =))
human
Egyre gyakrabban kell mantrázni, hogy nem vagyunk gyarmat, mert hát azért közben fizetni kell Paks2-t, a kínai vasutat és a Fudan egyetemet is majd, amikből hasznot magyar ember nem fog már az életében látni csak a költségét.
simmering73
Nem. Magyarország csicskaország. Oroszok meg a kínaiak csicskája.
Emmersson71
"Dömötör: Magyarország nem gyarmat"

DE, az!
Gazdaságilag Kína és Oroszország gyarmatai vagyunk, de Németországgal is erős függőségi viszonyban vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.