Heti Lapzsemle az Orbán-rezsim sajtónyomoráról. Méltán keltett figyelmet, hogy a sajtószabadságért világszerte kiálló Riporterek Határok Nélkül szervezet a sajtószabadság feketeöves megtiprói közé sorolta, egyetlen EU-tag országot vezető politikusként, Orbán Viktort. A fideszesek természetesen nem késlekedtek egymással vetélkedve visszautasítani a minősítést. Orbán személyesen slattyogott el egy újságosbódéhoz, hogy videón mutassa be, milyen méltánytalannak érzi a vádakat... (Ne járjon úgy, mint Orbán Viktor!) 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: Felsírtál, bozgor? Mi fáj, gyere mesélj?
tudode
Ajaj!
.
Az EU-nak amiatt, és amit amikro a kedves vezető jelenlétével tisztelte meg az EU plenáris ülését, orrára hányták azt az óHAJÁT, hogy "a tagállamok vissza akarják kapni a halálbüntetés jogát"
.
Íme:
.
---- Orbán: Vissza akarjuk kapni a jogot a halálbüntetés bevezetésre
hvg.hu/itthon/20150508_Orban_Viktor
.
„”””A romeltakarítás után a polgári berendezkedés ideje jön el, de a bevándorlás kérdését rendezni kell – mondta el Orbán Viktor az MR1-Kossuth Rádió péntek reggeli, 180 perc című műsorában adott interjúban. Azt is mondta, hogy vissza akarja adni a jogot a nemzetállamoknak arra, hogy maguk dönthessenek a halálbüntetés bevezetéséről. Ha úgy látják, hogy az állam nem képes megvédeni ártatlan polgárait halálbüntetés nélkül, akkor bevezetnék – mondta.”””
------------------
.
Akkor lenne dajdaj nem csak a sajtónak, mindenkinek aki nem azt a nótűt fújja, amelyet őfélesége vezényel!
Peller Anikó
Az RHN szervezet a sajtószabadság feketeöves megtiprói közé sorolta -egyetlen EU-tag országot vezető politikusként- Orbán Viktort.
simmering73
@Shikari: Látom rápihentél erre a fajkretén válaszra. Na takarodj dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.