Nagyon erőlködik a Fidesz, de állandóan lebuknak – állapította meg Gyurcsány Ferenc kiskunhalasi fóruma után.

Gyurcsány nagy leleplezése: ezt művelték suttyomban a fideszesek
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Az országot járó DK-elnök aktivistája vette észre, hogy a Gyurcsány ellen tüntetők a helyi fideszes képviselő, Bányai Gábor irodájába viszik vissza a táblákat.

Ki gondolta volna, ugye? Íme a leleplezés:

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Azt sem tudják ki az a Gyurcsány, hogy tudnának maguktól tüntetni ellene?
A fidesznek még a ,,tüntetői" is irányítva vannak.
Ha másnap a trottyos vajdára küldenék őket tévedésből, akkor ott tüntetnének.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Azt sem tudják ki az a Gyurcsány, hogy tudnának maguktól tüntetni ellene?
A fidesznek még a ,,tüntetői" is irányítva vannak.
Ha másnap a trottyos vajdára küldenék őket tévedésből, akkor ott tüntetnének.
karma1
Fogadni merek, hogy leltari szam is van a molinokon! Es aki nem szolgaltatja vissza, az befizetheti az erteket, hihihi...:) Hiaba, a leltari targyakkal el kell am szamolni!
gina
Várt valaki mást, ezek a szemetek mindenre képesek,,csak becstelen módon tud a fidesz szekta kampányolni, féreg egy proli banda
nezelodo
Nem kell ezen csodálkozni takarékosak a fijjuk! Legalább van egy dolog az állampolgárokon kívül, amin takarékoskodnak.
ómió
Lebuktak? Hiányzik belőlük a "hazudtunk reggel, éjjel meg este"? Na, ne má'!
verőce21
Szükség van rá a következő helyszínen.
Ez a takarékos, praktikus Fidesz.
percsi
Tüntetés helyett országjárást kellene megszerveznie a fideszes képviselőknek. Szálljanak le a magas lóról, és hallgassák meg az embereket, mondják el a sok zaklatott embernek, hogy miért szavazzanak rájuk. Mondják el, hogy az elmúlt 11 illetve 32 évvel hogyan fognak elszámolni. Van 133 bátor hazafi, aki behúzta fülét-farkát, csak a parlamentben és a médián keresztül mernek szájkaratézni. Bujkálnak az emberek elől.
A 2006-s gyalázatot mikor fogják Gyurcsánytól számonkérni? Már eltelt 15 év!
Szerintem soha, majd Gyurcsány fogja leleplezni az akkori bajkeverőket, akkor amikor itt lesz az ideje, amikor független rendőrsége-bírósága-ügyészsége lesz az országnak.
NKF
Fletó lejárt lemez vagy már15 éve!Hiába rúgozol,semmi esélyed,Klárikád meg egy papagáj!
mágnes
Mi van Feri ? Most tűnt fel hogy minden tábla ugyan olyan ? ( fideszgyártmány )
Nem tűnt fel hogy a Magyar meccseken minden zászló ugyan olyan ? Az óriás trikoloron esetleg a helységnév hogy honnan jöttek az különbözik ? És ugyan minek is kell kihírdetni honnan jött melyik városból ha köztudott hogy mind Magyar ?
Giovanni Alba
@mágnes: ma, 08:27
Mi van okoska? Szerinted az rendjén való, hogy a spontánnak nevezett tüntetésre a pártiroda adja a táblákat? Kicsit se furcsa? Egyébként ha olvastad volna a cikket, akkor nem írnál hülyeséget. Az egyik szimpatizáns vette észre, hogy a spontán tüntetők spontán hordják vissza a pártirodába a kellékeket.
Giovanni Alba
Takarékos, praktikus fideszka? Amikor a kínai egyetem elleni demonstrációra kölcsön akarták kérni a szervezők a cö-cöftől a jól bevált molinót a "Nem leszünk gyarmat!" felirattal, akkor el lettek hajtva, hogy mit képzelnek, micsoda képtelenség!
Röhej.
mágnes
@Giovanni Alba: Értem a spontán is szervezett . De a Magyar válogatott sportrendezvények is fidesz szervezettek ,észre vettem pl : olyan fideszes ismerősömeim is kijárnak a meccsekre akiket nem is érdekel a football . Sosem érdekelte és most sem érdekli őket .
Giovanni Alba
@mágnes: ma, 10:48
Nem, nem érted. Azzal nincsen semmi gond, ha valaki kimegy egy kampányrendezvényre mert ellenvéleménye van, de ez csak akkor elfogadható, ha a közvetlen kérdésre nem hebeg-habog, hanem el tudja mondani, mi is a véleménye.
Gyurcsány Ferenc megkérdezte a lelkes táblahordozót, hogy szerinte mit csinált rosszul kormányzása idején. A válasz felülmúlhatatlan volt, a lényege dióhéjban: hát ...öööö, izé.
Meg lehet keresni, van róla videó, de mondd, az ilyen miért is, mi ellen is tüntet?
Ha maga sem tudja, csak a kezébe nyomták a táblát, a szájába adták a jelszót, na, az már gond.
NKF
Fletó,ne erőlködj ennyire!Nem veszed észre magad?Egy bukott fasz vagy,hiába erőlködsz!
A Klárikád egy papagáj!
mágnes
@Giovanni Alba:Értem én Ezk a ner fizetett ,szervezett rosszhangulatkeltői . Világos .
percsi
@Giovanni Alba: "Gyurcsány Ferenc megkérdezte a lelkes táblahordozót, hogy szerinte mit csinált rosszul kormányzása idején. A válasz felülmúlhatatlan volt, a lényege dióhéjban: hát ...öööö, izé"
Nem fejezted be: hát ...öööö, izé, SEMMI!
Tehát semmi baja nem volt Gyurcsánnyal, mégis tüntet ellene.
Egy gázszerelő tüntető megkérdezte Gyurcsánytól, hogy mészáros hogyan lett pár év alatt az ország leggazdagabb embere. Gyurcsány annyit válaszolt, ebben nem ő az illetékes.
Egy tüntető panaszkodott, hogy 40 évet ledolgozott, és nem tud megélni a nyugdíjából.
Hmm, ezek a tüntetők nem tudják, ki ellen tüntetnek, vagy tudják, csak ha nem tüntetnek, akkor NINCS KÖZMUNKA. Az éhség nagy úr, és ezt használja ki a fidesznyik.
Giovanni Alba
@percsi: ma, 13:12
Igazad van, nem fejeztem be az idézetféleséget bizonytalankodás miatt, de hiányosságomat pótlandó linkeltem a cikket, amiben benne van a videofelvétel.
Így rendben vagyunk?
A másik, az itt kommentelők között is előfordul olyan, aki habzó szájjal kommunistázik, de még akkor is köti az ebet a karóhoz, amikor rávilágítok, hogy nagy valószínűséggel a saját szüleit, illetve nagyszüleit gyalázza, hiszen ők az "átkos" kiszolgálói voltak pusztán abból az okból, hogy valahogy megéljenek, és felneveljék tudatlan gyermeküket. Mint a kövér házmester a párttitkár apuval, és vöröskatona nagypapival, meg a pityergős pokorni, szintén a nagyszülő okán.
szaboria1
Bányai is csak egy megélhetési képviselő. Csak akkor nyüzsög ha valahol egy átadás van. Pedig el kellen gondolkoznia a halál szele megcsapta. Most már igazán az emberek érdekeit kellene képviselnie.
percsi
@Giovanni Alba: Akik itt kommunistáznak azok vagy tudatlanok, vagy közösség ellenesek.
“Kommunista szó jelentése:
1. Szleng: A vagyonközösséget támogató (személy), aki azt vallja, hogy minden gyárat, üzemet, üzletet, földet, intézményt, termelési eszközt az egyetlen politikai párt vezette állam tulajdonába kell venni, és a társadalom minden tagját alá kell vetni ennek az egyetlen politikai pártnak, amelynek hatalma az egyén életének minden részére ki kell, hogy terjedjen.
Egy kommunista ember életének minden területével a pártot szolgálja. A kommunista ember számára teljesen csak a pártvezető az elfogadható egyetlen tekintély.
A kommunista párt egyszemélyi vezetés alatt áll.”
(WikiSzótár)
Jelenleg is kommunizmus van, egy "igen apró" értelmezési hiba folytán: minden közösségi (állami) tulajdont a vezetés magán tulajdonba kell venni.

Mit is jelent a kommunista?
A kommunista szó ma azt az embert jelöli, aki felháborodik a világ igazságtalanságain. Akit zavar, hogy sokan élnek szegénységben, hogy ártatlan emberek veszítik életüket a pénzért, olajért folyó pusztító háborúkban.
A kommunistát zavarja, hogy a kiszolgáltatott embereket megalázzák és túlhajszolják a munkahelyükön. A kommunista azt szeretné, hogy tanulhass, utazhass, legyen normális munkahelyed, tudj venni vagy bérelni normális lakást, hogy munka mellett legyen időd azzal foglalkozni, amivel szeretnél. A kommunisták azt szeretnék, hogy ne az alapján ítéljék meg az embereket, kinek mennyi pénze van.
A kommunista nem vevő a gyűlölködésre, elítéli a mások lenézését, a gyengébbek szekálását. A kommunisták szeretik és védik a természetet. A kommunisták rossz szemmel nézik, ha a politikusok luxusszínvonalon élnek, míg mások nehezen jönnek ki a fizetésből. A kommunisták szeretnek megismerni más kultúrákat és barátságosak, nyitottak a külföldiekkel szemben. A kommunista úgy szereti a hazáját, hogy őrzi annak hagyományait.
nepifront.hu/mit-jelent-valojaban-a-kommunista-szo-napjainkban/
Málna
Mitől nagy leleplezés ez? Egyértelmű volt, hogy ezeket a táblákat nem az őket tartó nyugdíjasok és félnótások gyártják.
Aki Én
@Málna: Azt, hogy a fideszes tüntetőket is úgy kell fogni :)
Nem maguktól mennek ki a fideszért, ráadásul semmi műszaki érzékük sincs :)
Úgy mennek a kellékekért, mint hómunkás a hólapátért eligazítás után.
Inkább vicces.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.