Magyarország is vett abból az izraeli kémszoftverből, amely politikusok, civil aktivisták és újságírók megfigyelésére szolgál; ezzel olyan hatalmak társaságába került az ország, mint Oroszország, Üzbegisztán, Izrael, Szaúd-Arábia, Katar, Indonézia és Szingapúr - írja a Népszava a Bloomberg hírügynökségre hivatkozva.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az érintett kormányok, illetve autoriter vezetők ily módon betekintést nyertek magánszemélyek, valamint a politikai ellenzék digitális levelezésébe."

Szavak nincsenek már erre...
tudode
Remélhetőleg azoknál is alkalmazzák, akik milliárdokat síbolnak el, az alapjogokkal együtt, hogy mit főz a kedves vezető éppen akutálisan a boszorkánykonyHÁJÁBAN, melyik népcsoport frizurája nincs kedvére, mint pl. a migráncsok nem integrálhatóak, azzal szemben, hogy volt idő amikor több menekültet várt a gazdaág működőképességéhez:
.
---- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
-----------------------
.
Később azzal az indokkal, a szó legszorosabb értelmében, üldözi a menekülteket, hogy "nem integrálhatóak", akkor, amikor fatornyos faluja megyéjében van egy görög falú például:
.
---- Beloiannisz: Az igazi görög falu Magyarországon
sarti-info.hu/gorogorszag-hirek/beloiannisz-gorog-falu-magyarorszagon.php
--------------------
.
Ember az olyan, aki még a menekültekből is lóvét képeSS csinálni a letelepedési kötvénnyel, amelynek lejárt kamatait még mindig fizetik a nehezen dolgozó kisemberek
.
----- Az állam 121 milliárd forintot fizetett ki bevándorlóknak
www.napi.hu/magyar-gazdasag/letelepedesi-kotveny-lejarat-120-milliard-forintot-fizetett-ki-az-allam-akk-allampapir-migracio-bevandorlas.720049.html
---------------------
.
Annak vagyunk tanui, úgy tűnik visszanyal a fagyi a LBTQ népréteg tekergetésével!
.
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
----------------------

Hajrá kémprogram, nem a földön, a világháló tele van a hadicselével annak, aki nem becsülte meg magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.