Közös kampányfotón szerepel Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnökkel Sebes Emil, Budapest második világháborús ostromának a túlélője, aki közel a kilencvenhez is hagyományőrző találkozókra jár, és rendszeresen végigjárja a Kitörés Emléktúrát is és felháborítónak tartja, hogy visszaéltek a képpel – írja a Magyar Nemzet.

Horthy, vaskereszt, Rommel, Kitörés Túra – Kunhalmi rossz emberrel pózolt
Fotó: Facebook/Kunhalmi Ágnes

A férfi Dicsőség a hősöknek! feliratú, a kitörés napi emléktúra emblémájával ellátott pólót visel, a baloldali politikus pedig mosolyogva mutatja neki a kampánykiadványát.

Ma reggel Pestszentimrén kampányoltam, mert újra elindulok a választáson. Megható a támogatás, tudom, hogy együtt sikerülni fog ismét

– írta szerdai Facebook-bejegyzésében Kunhalmi. A csatolt képek egyikén az MSZP társelnöke Sebes Emillel szerepel együtt.

A most 89 éves Sebes Emil harminc évig repülőmérnök volt a Honvédelmi Minisztérium állományában, édesapja pedig Horthy Miklós Nemzeti Hadseregében volt repülős összekötő tiszt.

Az egész falat beborító könyvespolcán több mint hatszáz könyvet őriz a második világháborúról, gyűjti ezeket. Nyolcvannyolc évesen is beöltözött második világháborús egyenruhákba, hagyományőrző találkozókra járt, sőt részt vesz harckocsis katonai bemutatókon, ahol pár évvel ezelőtt Erwin Rommel tábornok unokájával is találkozott, aki szintén hagyományőrző.

Forrás: Magyar Nemzet
Címlapkép: Facebook 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A trotyi odament, a Kunhalmi a markába nyomott egy szórólapot. Kellhet némi demencia akkor és ahhoz, ha nem akarok egy, számomra ellenszenvessel mutatkozni, de mégis odatévelygek.
Mert az, látatlanban is, logikusnak tűnik, hogy nem a Kunhalmi rángatta oda.
Nem ismerte fel a Kunhalmit? Ha nem, akkor ez csak egy véletlen utcai találkozás. Ha igen, akkor mit keres ott és miért olvasgat együtt a szocialistákkal az utcai mítingen?
Illetve, van még egy magyarázat:. oda küldték az öreget, szimpla provokatív okból. Akkor pedig megérdemli, ha ment.
(persze, az utolsó parancs)
jesz
@namihami: tartok tőle, fordítva ülsz a lovon...nincs itt még picinyke demencia sem, az idős úr(és nem trotyi ahogy vagy kedves jellemezni)...ő volt valaki...és nagy időket ért meg...nem küldte oda senki...Kunhalmihoz odamehet bárki, főleg ha kedvesen beszél..ja, hogy esetleg fasiszta beütéssel, az bizony korral jár..
Te még fiatal vagy, tehát komcsi felfogás szerint ítélsz...ha majd megöregszel, te is náci leszel..de az még sokára lesz..

Remélem Kunhalmi nem jut be mégegyszer...
namihami
@jesz: Kösz. Nem tudom már, hogy ki és mikor fiatalozott le utoljára, de ez most tőled jólesett.
65 éves nyugger (szakkifejezés) vagyok, tehát megéltem ezt-azt. Komcsi sose voltam, bár a szoci elvek inkább közelebb állnak hozzám. Hogy náci leszek? Akkor inkább ne éljem meg.
Egyébiránt, de egy 90 éves náci-nyilas (mert az ugye tény) ne provokáljon (továbbra is tartom) egy nyilvánvalóan nem náci ihletésű választási rendezvényen a megjelenésével. Arra ott a Fidesz vagy a Ti Hazátok (még közelíteni se akarok feléjük).
A Kunhalmihoz egy nyilvános rendezvényen odamehet bárki. De ezt aztán azzal egybekötni, hogy azt egy nyilván irredenta pólóban tegye meg, az már fedi a szándékos zavarkeltés tényét.
Most képzeld el, hogy milyen FIZIKAI (!!!) abúzús érne, ha egy nyilas-náci-hungarista-fideszes rendezvényen megjelennék mondjuk egy Gyurcsány vagy szivárványos pólóban. Látsz-e ebben a helyzetben bármi különbséget?
Ezeket rakd össze. Így már talán kicsit világosabb a fent látható helyzet.
Emmersson71
Hm...és ez Sebes Emilnek nem kínos, csak Kunhalminak legyen az?!
tudode
Nahát!
.
Hogy mik vannak, azzal szemben, amely megtalálahtó a világhálón
.
---- Elszámoltatás 2022 - Az igazság ereje a nemzet kifosztóival szemben
www.youtube.com/watch?v=t4Ymqe25yYc
--------------------------
.
Csak a címre, behúzhatták a csőbe, valószínű lakossági fórumon,
.
Ami található - nem lakosságfi fórumon hanem a bírkózó bajnok kricsnijében
.

----- Mit keres közös fényképen Orbánnal? A börtönből üzent az elítélt
www.atv.hu/belfold/20130520_m_robert_es_orban_viktor
.
Bővebben:
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Magyar+R%C3%B3berttel+f%C3%A9nyk%C3%A9peszkedett&oq=Orb%C3%A1n+Magyar+R%C3%B3berttel+f%C3%A9nyk%C3%A9peszkedett&aqs=chrome..69i57j33i10i160l3.10092j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------
.
Abszolút nem mindegy:
.
Fal mellett sz@rni, vagy sz@r mellett falni!!! (Bocs, de ez így kerek)
namihami
@Pegero: 20.16:. Nyilvános helyen, közterületen készített, bármely személyről (pláne ha az egy politikai rendezvényen jelenik meg), akkor a fotó megjelentetéséhez a hozzájárulása nem szükséges.
Úgyhogy a vén fasiszta a megjelenésével hallgatólagosan bár, de engedélyezte a fénykép megjelentetését. A vasajtó az öreg fején csattant.
ómió
Mindegy az őneki! Jakab kisnyilas efftársból is élbolsevik lett!
namihami
@Pegero: 21.45:. Nem akarlak piszkálni, de...
A nyilvános rendezvényen, tüntetésen, stb. készített felvételekhez a felvett személyek hozzájárulása NEM szükséges.
Tetszik neki vagy sem...
namihami
@Pegero: Hááát, a náci-szoci témához tényleg semmi köze.
Ahogy egy volt-van és még egy darabig lesz nácinak ahhoz a tévedéséhez, hogy hol, mikor és miben jelenik meg.
Mindkettő tévedés:. az egyik nyelvtani, a másik kór- és kortani. A tanulmányi hiányosság még pótolható.
NKF
Mi a baj ?Ez a picsa eddig is hülye volt !Ő is miniszterelnökjelölt?Elfér a többi nyikhaj között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.