A Pegasus kémszoftver segítségével állítólagosan megfigyelt személyek egyike, a kormányközeli lapokban gyakran támadott médiavállalkozó jogi képviselője útján tudatta, hogy jogi lépésekre készül a lehallgatási ügy kapcsán.

Kémszoftver-botrány: jogi válaszcsapásra készül a megfigyelt magyar médiamogulFotó: Facebook

„Varga Zoltán jogi képviselőjeként megvizsgáljuk, hogy Varga urat ért jogsérelem miatt milyen jogi lépeseket teszünk. Ennek eldöntéséig sem én, sem ügyfelem, semmilyen formában nem nyilatkozunk. Megértésüket köszönjük!”

– áll a hétfői közleményben, amit nem sokkal ezelőtt juttatott el a Media1-hez Varga Zoltán, a Central Médiacsoport többségi tulajdonosának és vezérigazgatójának jogi képviselője, dr. Papp Gábor ügyvéd a médiavállalat sajtókapcsolati munkatársán keresztül.

Mint arról a Media1 is beszámolt vasárnap, Varga Zoltán, a 24.hu-t is megjelentető médiacég tulajdonosa is a megfigyelt célszemélyek között szerepelt a Direkt36 vasárnapi cikke szerint, mely arról számolt be, hogy hogy Magyarországon is több száz ember után kémkedtek az izraeli NSO Group Pegasus nevű kémfegyverének segítségével. 

Forrás: media1.hu

Címlapkép: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Mindeközben. Azt még nem tudom eldönteni, hogy csak utolértük, vagy már meg is előztük Oroszországot, ahol pont olyan jogtipró, elnyomó, de legalább hazafiasnak csúfolt, közveszélyes politikai kultúra dívik, mint Felcsútisztánban. Miután tegnap reggel 6-kor a rendőrség rárúgta az ajtót Szász János filmrendezőre és családjára, egy fél napon keresztül kutakodtak, majd több mint nyolc óra fennforgás után egy csomagtartónyi digitális eszközzel távoztak, szerintem nem olyan valóságtól elrugaszkodott kérdésfelvetés ez. Mert azt persze értem, hogy van egy állítólagos konfliktus a magyar orvosok által szétválasztott bangladesi ikerpárról készülő dokumentumfilm körül, és azt is pontosan tudjuk, hogy a korrupció kormányának hála már nem kell bírói engedély sem a házkutatáshoz. De mi az a bűncselekmény, ami indokolhatja, hogy fegyveres rendőrök hajnalban rátörik az ajtót egy családra? Ne jöjjön nekem senki, de a BRFK pláne ne jöjjön a személyes adattal való visszaélés vétségével, mert az nemhogy nem válasz, hanem még több kínzó kérdést felvető gyalázat. Megmagyarázzák, hogy a pintérség rendőrség azért tört rá stukkerrel a filmrendező gyerekére és azért csavarta ki a kezéből a laptopot, mert csak az nem hibázik, aki nem dolgozik? És önérzetesen vicsorognak is majd mellé, hogy ez itt jogállam, akkor is, ha a jogállamnak nincs is definíciója? Így néz ki a jogállam? Hát rohadtul nem. És a fenti ábra szerint már nem is próbálnak úgy tenni. Ez ijesztő. Meg biztató is, mert olyan, mintha a vesztüket éreznék. Nem tudom, hogy így van-e, de ideje lenne."
ómió
"Jogi válaszcsapás"? Nafene! Már bíróság előtt jön a ráhazudósdi?
kereső
Az üzletemberek megfigyelése üzleti titkokat is feltárt a maffia előtt- erre mondta varga, hogy a "megfigyelések" nem politikaiak.
csak úgy....
@ómió: az föltétel fideszéknél,hogy a szinpatizánsaik csak elmebetegek lehetnek?
ómió
@csak úgy...: Eszerint nálatok, bolsiéknál ez van? Itt nem! Bennünket csak elmebeteg bolsiék néznek közéjük valónak!
Aki Én
@ómió: Megint bolsizol, te faszfej?
pont most, mikor orbánod III/III-as módszerei megbuktak? Hát itt van neked az igazi, hamisítatlan, bolsitempó a néhai KISz titkárodtól :) Mi kell még neked, te elmebeteg féreg?
Hogy te mekkora bolsi faszkalap vagy!!!
csak úgy....
@ómió: közlegény,te valamikor sokat állhattál puffajkában a tüzö napon,örségben a munkásörség elött ..
ómió
@Aki Én: Ráhazudtad, szarkupac efftárs, és mindjárt "készpénznek" is vetted? És még a tetves bolsiságodat is megint másokra hazudnád? Már semmi terápia nem segít rajtad? De legalább - ha az Internacionálétokat elénekelted már - a Böszmeszart töröld már le a szád széléről!
ómió
@csak úgy...: Már te is rám hazudnád a tetves bolsiságodat? Megfertőzött téged Aki kretÉn efftársad?
csak úgy....
@ómió: közlegény! - a szókincsedbe bele lehet szarni! te a durbincs zabigyereke?
namihami
@ómió: 09.20: és a többi
Bocsáss meg (látod én nem hülyézéssel próbálnék nyitni), de még honnan tudjátok a hitet és reményt venni, amikor már tényként bebukott az Orbán kormány ebbe a balhéba (is). Mert ezt a programot csupán kormányok vehetik meg--nyilatkozta a zsidó/izraeli eladó. Tehát a lehallgatás csakis kormányszervektől eredhet. Az ellenzék módszeres kinyírása pedig a ""régi, szép idők"" kádári langyos szellőjével kezdődött, de mára orkánná kezd fajulni. Nincs olyan ""emútt"" rendszeri trükk, amit még nem vett elő és már sokszor magába a terveknek a zömébe ne bukott volna bele ez a kormány.
Tehát: (nem piszkálódás okán), de mi táplálhat még bármi hitet? Egy jelenlegi ellenzék kormánya esetén a Fradi tábor már tv-székházat, autókat és hasonlókat gyújtogatna (volt rá példa), Parlamentet sz@rna körbe (dettó) vagy a Körút lenne a felvonulási út (szintén).
Nem értem...
ómió
@namihami: Ez a szervezett neobolsi ráhazudósdi nálatok már "tény"? Hűha! Egy újságiró szervezet(?) egy ultramodern, nyomot nem hagyó kémszoftver (ami nekünk magyaroknak nincs is) tevékenységének nyomait "seccperc felgöngyölíti"? Aszta!!! Most akkor, ilyen sokan a "fiókban hagyták az eszüket", vagy sosem is volt nekik? Én se értem... Persze, lehet, hogy "csak" (neo)bolsik! Az mindent megmagyaráz!
ómió
@csak úgy...: Neked meg - ha meglékelteted - az üres fejedbe!
ómió
@Horizont: Még mindig nem vágod? Majd, ha több eszed lesz, még majd azt is megérted, amit olvasol! Vagy az már reménytelen?
Aki Én
@ómió: Sutyerák, téged rosszfiúként amnéziában részesített az elnök?
Vagy mi a fasz lelt, te szellemi totálkár?
namihami
@ómió: 15.15: Azért hívják ""oknyomozó újságíróknak"", hogy a felkészültségük és a beépített embereik meglegyenek a feladathoz. Tényleg furcsállom, hogy tények ellen is képesek vagytok mindössze azt szembeállítani, hogy ""Ez a szervezett neobolsi ráhazudósdi nálatok már "tény"?""
A lehallgatottak is és a lehallgatók is (még nem a hazai, mert azok körömszakadta után is tagadni fognak---majd jön az elhallgatás) fel- illetve beismerték a dolgot. Nektek még mindig annyi a reakció, hogy kiáll valamelyik ""halászjános"" és elkezd sorosozni vagy brüsszelezni. Esetleg genderezni. (szabadon választott) . És csupán csak azért marad ki most még a Gyurcsány vagy a Karácsony (itt is szabad a választás), mert még nem találták meg a csavart a labdához.
ómió
@Aki Én: Na! Leszíjaztadban már az amnéziáidat is másnak tulajdonítod, fajkretén!? Jobbulást!
kereső
Ne feledjük, hogy ennek az eszköznek a használatával orbán&Co olyan gazdasági/üzleti információk birtokába kerülhetett, amelyek megkönnyitik számukra a kiszemelt társaság megszerzését..Nem tudni, hogy anno Komáromi András aki nem akart megválni a birtokolt szellemi tulajdontól ( eu-s pénzek szoftvere), nem hekkelték-e meg ezek a latrok. És sok más társaság tulajdonosát, cégvezetőjét- aki nem is biztos , hogy "ellenzéki" beállitottságú volt, csak épp a cégre vetett szemet valamelyik maffia tag.Gattyánba miért is tört bele a foguk??
Aki Én
@ómió: Te súlyos elmebeteg vagy, észrevehetné már valaki a környezetedben, hogy segítségért ordítasz.
Hát milyen emberek vesznek körül téged???
ómió
@namihami: A ti bolsi "oknyomozó újságíróitok" a hazugsággyártás nagymesterei! De nemcsak idehaza! "Internacionálisan" is! Van egy izraeli nyilatkozat, hogy ők nem szállítottak nekünk kémszoftvert (sőt, még fenyegetés is, hogy perlik az ezt hazudozókat), van egy magyar nyilatkozat, hogy mi nem vettünk ilyet (ami állítólag nyomot se hagy, de Gyuri gazdi "újságírói feltörték" a nemlétezőt), van egy belügyminiszteri nyilatkozat, hogy 2010. óta nálunk nincs magánszemélyek megfigyelése és az NBH a parlament nemzetbiztonsági bizottsága által felügyelten működik, ám ennek ellenére egyéb se dől belőletek, mint a "Zorbán lehallgat" mocsokbolsi hazugsága! Azért megkérdezném: ha a törvénytelen lehallgatásból szerzett információkat jogilag amúgy se lehet semmire se felhasználni, miért lenne érdeke bárkinek is olyanokat gyűjteni? Mit mond erről nálatok a józan ész hiánya és a bolsi hazugságlexikon?
ómió
@Aki Én: Na! Fennakadt a tű az idiotizmus-lemezeden, bolsiék fajkreténje!? Vagy csak a szedáltsághiányod teszi?
ómió
@Horizont: Üdébb aljasságokat kéne hazudoznod, bolsi idiótája! Ezek nem elég "átütőek"!
nezelodo
Pedig ez a médiamogul is végsősoron a dakotának köszönheti a birodalmát. Amikor Orbán üldözési mániája néhány éve hullámhegyen volt, megtámadta a Sanoma igazgatóit, akik egy budai vendéglőben együtt ebédeltek, azzal, hogy meg akarják buktatni őt, ezért az összejövetel. (A TEK által lefogott háborús emléktárgy gyűjtői nem bizonyultak elég ütős merénylőknek, ráadásul csak a Sanoma kiterjedt médiahálózat hirdetési felületeit kívánta meg). A Sanoma eredeti tulajdonosa pedig tudta miféle alak kötött bele, elunta, és tokkal vonóval eladta a céget a most kipécézett vállalkozónak. Mivel ez a Varga lehet, hogy elfelejtette, hogy NER tag lett, vagy nem is az, mostanra kiérdemelhette a Viktor szimatainak a figyelmét.
ómió
@Horizont: Művelődj tovább, talán majd megérted! De ahhoz a bolsi hazugságlexikon, mint "bázisjegyzet", kevés lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.