Ismét étkezési szokásairól posztolt Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. Facebook-posztja szerint Jakab menüje ezúttal parizeres kifli volt tejjel.

Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak

– kezdte friss posztját a politikus.

Jakab azon felháborodott fel, hogy miután dinnyefogyasztása és málnaszedése kapcsán kitért az egyre inkább elszálló árakra, Szentesi Zöldi László kormányszimpatizáns publicista azt írta róla:

ha valaki tényleg beéri Piros Arany, parizer kombinációval, pedig – figyelem, most jön a lényeg! – megtehetné, hogy normális ételeket fogyaszt, az nem szerény és szegény, hanem primitív, igénytelen ember.

- fogalmazott Jakab.

Na, ezt gondolja egy fideszes értelmiségi, vagy micsoda, azokról, akik ma Magyarországon parizert esznek Piros Arannyal. Primitívek, igénytelenek.

Jakab úgy látja: Szentesi Zöldi a zöldség-gyümölcs drágulásával nem tudott vitatkozni, ezért abba kötött bele, hogy ő országgyűlési képviselő létére parizert eszik Piros Arannyal. A jobbikos politikus szerint a publicista cikkében azt üzente neki, hogy menjen vissza tanítani, és ha még akkor is csak parizerre és Piros Aranyra futja, akkor majd a tehetségesebb keresztények segítenek rajta.

Hogy kikre gondolt, nem tudom, hisz nagyon sok tehetséges tanár kollégámnak a számlák és a hitel kifizetése mellett most is csak erre futja. És nem kapnak segítséget a miniszterelnöktől. Bár tény, ő se nem tehetséges – maximum a lopásban –, se nem keresztény. Azt viszont tudjuk, hogy mit gondolhat azokról, akik a nép kenyerét eszik: primitívek és igénytelenek. A jachton prostizó, drogozó, ereszen akrobatázó kőgazdag fideszesek meg akkor nyilván intelligensek és igényesek

– fogalmaz Jakab Péter, aki szerint ha ez a mérce, akkor köszöni, de marad a parizeres kiflinél.

Ma is az volt a reggeli, Piros Arany helyett most épp tejjel. Tanárként is ezt ettem, és most is ezt eszem. Én ilyen vagyok. A miniszterelnök meg azt mondta, hogy ő régen is luxusrepülővel ment focimeccsre, és most is azzal megy. Ő meg ilyen. Jövőre eldönti a nép, melyik a szimpatikusabb.

Jakab korábbi, dinnyés posztjáról ITT írtunk.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Dr. Proktor: Az egyszerű ember nem tesz egyenlőségjelet a lopás és a korrupció közé. Számára a lopás az mikor ellopják a pénztárcáját. Azt közvetlenül megéli és felháborítja. A korrupció esetén viszont nincs ilyen közvetlen kapcsolat és nem érzi, hogy meglopták volna. Hogy e miatt 27% már az áfa? Nem probléma, mert a propaganda gépezet ezt elmagyarázza neki miért kell.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
@sgl: Valaha én is ettem, de mióta megtudtam, hogy készül, rá gondolni sem bírok.
human
Hát mondjuk hallottam már olyan véleményt, hogy a társadalom egy része osztja Lázár János gondolatát "Akinek nincs semmije az annyit is ér.". És ebbe nekik belefér az is, ha összelopta, mert ez a szemükben azt jelenti, hogy ügyes. Akik így gondolkodnak soha nem fogják tisztelni azt a politikust aki bár becsületes, de még mindig abban a kis házban él, mint még mielőtt vezető beosztásba került volna. Ezt nehéz megérteni, de tényleg vannak akik így gondolkodnak és bizony nekik tetszik a kis vasút, a Hatvanpusztai uradalom, mert úgy érzik egy ügyes(kedő) ember vezeti az országot.
Dr. Proktor
@human: Ügyeskedő? Szimpla tolvaj, csak a butája és ostobája nem veszi észre hogy az ő zsebéből urizál...
Eladott Ország
@Eladott Ország: ma, 11:17 ♦ bocs; Palik László és fiatal barátnője az Exatlonból cikkhez szántam.
NKF
Ez a kis buzi fasz mindig azzal jön,hogy mit eszik!Kit érdekel?Mert még értelmes dolgot nem
mondott!Már az is sok,hogy pártelnök!Miniszterelnökjelölt lehetne Togóba vagy valamelyik
bennszülött törzsnél még király is!Volt már rá példa!Képes Újság archiv 1977!
human
@Dr. Proktor: Az egyszerű ember nem tesz egyenlőségjelet a lopás és a korrupció közé. Számára a lopás az mikor ellopják a pénztárcáját. Azt közvetlenül megéli és felháborítja. A korrupció esetén viszont nincs ilyen közvetlen kapcsolat és nem érzi, hogy meglopták volna. Hogy e miatt 27% már az áfa? Nem probléma, mert a propaganda gépezet ezt elmagyarázza neki miért kell.
Macskaszem
Kedves Propeller, parízeR az, nem parízeL. Már a múltkor is bántotta a szemem, de azt hittem, hogy véletlen.
Nem Jakab írta rosszul, ő jól írta, tessék másolni, ha amúgy nem megy.
csak úgy....
a fidesz fölsö 10ezernek nem lehet semmivel visszavágni,- a buták,ostobák és bugyuták jobban védik öket mint a szemük világát! :)
namihami
Tény, hogy a párizsis (parizeres) kifli nem a gasztronómia csúcsa. Bár, ha jó a párizsi, akkor az bizony finom.
De még egy közepes minőségű párizsis kifli is inkább gusztusos és emberi fogyasztásra alkalmasabb étel, mint amit a Mi Rezsibuzink szokott az ő asztaláról (szerencsére csupán fotókban) megosztani velünk. Ha már választani kéne, akkor inkább a kifli...
vacsi
@human: "Lázár János gondolatát "Akinek nincs semmije az annyit is ér.". És ebbe nekik belefér az is, ha összelopta, mert ez a szemükben azt jelenti, hogy ügyes"
Kijavítanálak: nem csak "az is belefér", hanem kifejezetten erre gondolt...
ómió
Az agyatlan bohóckodás ilyen gyakran kulminál Parizer efftársnál, vagy csak Böszme efftárs nyomkodja túl gyakran a vezérlőgombot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.