A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a Szegedi Törvényszék letartóztatást fenntartó határozatát annak a hódmezővásárhelyi elkövetőnek az ügyében, akivel szemben a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

Rács mögött marad a nyolcgyerekes pedofil hódmezővásárhelyi szexragadozó: a saját lányait erőszakolta

Fotó (illusztráció): pixabay.com

Az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás, mert 2014. és 2019. között nyolc gyermekéből négy kiskorú lányával végzett, illetve végeztetett szexuális cselekményeket – írják az ügyészség honlapján.

Rendszeresen előfordult továbbá, hogy a férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel bántalmazta, illetve velük megalázó, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem az általa elvárt módon teljesítették. Ennek során a gyermekek időként sérüléseket is elszenvedtek.

A férfi ezen magatartásával a szülői feladatából adódó kötelességét súlyosan megszegte, gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket. A vádlott nem ismerte be cselekményei elkövetését

- fogalmaz az ügyészség.

A vádemelést követően a törvényszék fenntartotta a vádlott letartóztatását, aki ez ellen fellebbezést jelentett be.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértve a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával a fellebbezést nem tartotta alaposnak, mert a vádlott vonatkozásában a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye egyaránt fennáll. Ezért vonatkozásában változatlanul a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel, a letartóztatással biztosíthatók az eljárás céljai.

A kényszerintézkedés tárgyában hozott döntés az ítélőtábla határozatával véglegessé vált, míg a vádlott bűnösségének megállapítása kérdésében a Szegedi Törvényszék folytatja a bizonyítási eljárást.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hűha. Ilyen teljesítménnyel minimum a Fidesz országos elnökségébe is illene beválasztani. Ez még ott között is rangot jelent.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: a volt nejed rólad is sokat tudna mesélni tibim...,meg a "liberális" hajlamaidról!
division
@csak úgy...: Akkor magyarázd el, ha már sötét vagyok mi ebben a politika, na meg az "egyik" szót sem én írtam le két gy-vel...
division
@csak úgy...: ...plusz rövid "ö" - vel...
csak úgy....
@division: a plusz rövid ö-t akartam látványosabbá tenni számodra a kettö gy-vel,de látom fölösleges volt az erölködésem,mert te még mindíg setét és ebböl kifolyólag minek magyarázzak fölöslegesen egy értetlen setét alaknak!? :)
neked ,mint vállalkozónak orbánra és a fideszre kell koncentrálnod és nem rám,- mert nem én fogom okozni a vesztedet...
division
@csak úgy...: Nem nekem írtad, hanem Csizmásnak, csak észrevettem. A Fidesz elég sok hülyeséget csinált az utóbbi időben, de akkor sem mosok össze velük olyasmit, amihez semmi közük. Az a sötét aki ezt teszi, már az időjárásról is Orbán ugrik be sok hülyének először. A vesztemet nem valaki fogja egyszer okozni, hanem valami, ami lehet a covid, baleset, betegség, ki tudja. Azt meg nem tudni még mikor jön el.
Cucika
Az új törvény szerint nem lenne büntethető, mert a gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő joga a gyermek 18 éves koráig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.