Horvátországban nyaraló magyar turistákat hozott haza az a busz, amelyik balesetet szenvedett vasárnap hajnalban az M7-esen.

Halálos buszszerencsétlenség: Horvátországban nyaralók tartottak hazafelé az M7-esen, meghalt a sofőr is

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A nyolc halálos áldozat között volt a sofőr is, aki nem tudni, miért tért le az útról és csapódott a felüljáró pillérének. Nem zárható ki, hogy elalvás vagy rosszullét miatt – írja a hvg.hu.

Mint beszámoltunk róla, közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 15-én 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében, ahol egy magyar honosságú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
mindegy miért, elaludt vagy rosszul lett, a hídpillér rossz helyen volt..
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@jesz: Nagyon sajnálatos eset. Eléggé el nem ítélhető módon én is aludtam el vezetés közben. Szerencsére csak egy busz oldalának mentem, sérülés nem történt, deeee sosem gondoltam, hogy a busz volt rossz helyen. A sofőr elaludt, rosszul lett, nem ítélkezem felette, de bárminek megy az volt rossz helyen??
levarosbukta
@jesz: meg rossz helyen volt a szalagkorlát is meg az árok is, no meg az autópálya is.
rokker33
Ideje lenne már bevezetni,hogy 3 sofőr legyen az úton. Míg 1 vezet 1 figyeli az eseményeket 1 pedig pihen,ha szükség van rá akkor tud váltani 2 sofőr is !Ennyit igazán megtehetnének, hogy csökkentsék a balesetek és halálos áldozatok számát!
kissé felnőttem
@rokker33: simogató személyzetet is adnál meg csipke rózsikát is ? nincsenek ott pihenéshez feltételek ember 2 re is fogcsikorgatva adnak pénzt stb. Ha matróz lennél a vonaton nem is tudnál aludni nagy úr a megszokás ja meg veszélyes is. a tragédia meg nem jelenti ám be hogy érkezik a hatodik vágányon, csak a 7-ik érzékkel sem. Jobbulást Mindenkinek.
rokker33
@kissé felnőttem: Akkor dögöljönek meg az emberek, csak azért mert az amúgy 500% ot profitáló utazási irodák sóherek? Okos vagy fiam.A pihenést meglehet oldani kényelmesen a buszon is .A kamionosok is megoldják és azért ritkábban okoznak balesetet míg a buszosok szinte minden évben megölnek pár ártatlan turistát!Olyan hülye vagy mint egy kő!
kissé felnőttem
@rokker33: apám borogass de 1947 es vagyok ha nem zavaró számodra de menj el gyufáért, ültél kamionba? dolgoztál négykezesbe egyáltalán van rá vizsgád és rálátásod, mennyivel pihentebb a kamionos aki éppenségel nem is mind tud aludni csak van az ágyon.huzzál le 5 hónapot aztán megérted tán. meg itthon is más törökbe is Angolba is, érdeklődjél majd, utána oszthatod az értelmesebb részeket. Ma már az állatvilág is hal úgyhogy fura a fogalmazások az emberekre nézve. pár évet kamionoznál másképp látnád . szép estét.
surdilloFUJT
@kissé felnőttem: Kár a rokkert erőltetni,az agyrágóbogarak is éhenhaltak az 1 bites fidessnyalonc fejében!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.