Győrfi Pál szerint a rendezvények biztosítása különleges esemény nélkül zajlott.

29 ember került kórházba, 89 esetben léptek közbe a mentők az augusztus 20-i rendezvényeken
Fotó: MTI/Komka Péter

Különleges esemény nélkül zajlott le az augusztus 20-ai fővárosi rendezvények egészségügyi biztosítása – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a mentőszolgálat mintegy 80 „mozgóőrségi” mentőegysége, csaknem 400 mentődolgozóval összehangoltan, a mentési tervnek megfelelően végezte munkáját.

A mentőknek 89 embert kellett elsősegélyben részesíteniük, jellemzően enyhe rosszullétek és könnyű sérülések miatt, közülük 29 embert vittek kórházba további ellátásra – tudatta Győrfi Pál.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Komka Péter

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom,,sokkot kaptak a gurulmadártól,,c3pio--tól...stb..
csipetke
Az meg,hogy a tömegben terjedt-e a fertőzés, majd 7-10 nap múlva derül ki. Ha tömeges fertőzés indult innen,azért vajon ki vállalja a felelősséget?Talán orbán?Mert akkor magyarázat is lesz:- álruhás Soros-ügynökök szórták a vírust a tömegben,és Brüsszel,meg Gyurcsány,és különben is,és egyáltalán...
kissé felnőttem
@sgl: és orbánról meg a virustémában lapitanak, pedig majd kijönnek ezek az adatok is, nem ma majd de nem tudják titkosíitani mint sok sok lényegeset, meg koncessziók 36 évre mert???ugyan vicces. a menekitésük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.