A lótrágya-saga folytatódik.

Csütörtökön számolt be arról a Momentum, hogy a Budakeszi-szerte érezhető lótrágyaszag Rákay Phillip kormányzati médiaszakember ménesbirtokáról származó, Natura 5-ös természetvédelmi területen lerakott konténeréből származik, amelyet a templom közelében helyeztek el.

Rákay Phillip újabb intelligens beszólása: „Te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek”

Rákay Philip, az MTV Nonprofit Zrt. vezérigazgató-helyettese, a zsűri tagja az Eurovíziós Dalfesztivál – A Dal című televíziós showműsor második középdöntőjén 2015-ben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az esetről Hajnal Miklós momentumos politikus számolt be közösségi oldalán, a történetet pedig vasárnap még egy poszttal színesítette, amiben megírta, hogy Rákay hazudott az ATV-nek akkor, amikor azt állította, hogy a konténer csak ideiglenesen állt a természetvédelmi körzetben (amit időközben elvittek). Hajnal képekkel bizonyította, hogy a konténer hóban is ott volt kirakva. A párt több képet kapott helyiektől, az első januárban készült Hajnal állítása szerint.

Rákay Philip a poszt alatt válaszolt Hajnalnak, a politikust lehülyegyerekezte, a Momentumot az SZDSZ-hez hasonlította.

Rákay Phillip újabb intelligens beszólása: „Te politikai kisegítő iskolás hülyegyerek”

Fotó: Hajnal Miklós/Facebook

Megerősítette, hogy szerinte csak ideiglenesen volt ott a konténer, és tavasszal azért volt ott kettő, mert a templomkertben lemetszett rengeteg zöldhulladékot is ők szállították el saját költségükön.

Csak jelzem: rajtatok és hiperaktív Szél Bernadetten kívül soha, senkit nem zavartak a lovaink és a rendszeresen ürített konténerek sem. A bűzről hazudoztok egy erdő szélén, egy olyan templom közvetlen szomszédságában, amely mellett az 1700-s évek közepe óta állt istálló... Ti, kis zsúrmarxista ügynökök aggódtok a szent helyekért, meg a templomokért, tőlem féltve azokat? Kacagnom kell.

Hajnal válaszára sem kellett sokáig várni, szerinte a lakókat igenis zavarta a konténer bűze, hiszen ők szóltak nekik róla, fellépésük pedig jogos és hatásos volt. „2022-ben véget vetünk a fennhéjázó kiskirálykodás rendszerének” – fűzte hozzá Hajnal.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
ez rákos kálmán filip egy hülye bohóc jól mutat a többi között
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
A lovak büdösek, de nem annyira, mint az ellenzéki moslék csürhe szája! Most mindenkit célba vettek akit csak lehet azt lejáratják.Mocskos egy banda nem így kell választást nyerni patkányok!!
Macskaszem
@rokker33: Azért van még mit tanulniuk a fidesztől, mert ebben a tempóban ezer év múlva se érik utol a fitymákokat aljasságban, trágárságban, rágalmazásban, hazudozásban, lopásban és persze lejáratásban sem.
namihami
@rokker33: Mint az Kálmánka fent idézett mondata is fényesen igazolja! Lásd még Várbelizsolt írásai és Hír Tv-ben elhangzó szösszenetei és műrosába meghívottjainak megszólalásai.
namihami
@Shikari: Bocs: a lósz@r elhelyezése a kötözködés tárgya vagy a tény többszöri demonstrálása és nyilvánosságra hozatala.
Emmersson71
@rokker33: Te elolvastad, mit írt Kálmánka? Az a stílus a nyerő nálad, az pedig "lejáratás", amikor rápirítanak a fideszesre?!

"Rákay hazudott az ATV-nek akkor, amikor azt állította, hogy a konténer csak ideiglenesen állt a természetvédelmi körzetben (amit időközben elvittek). Hajnal képekkel bizonyította, hogy a konténer hóban is ott volt kirakva. A párt több képet kapott helyiektől, az első januárban készült Hajnal állítása szerint."
csipetke
Számomra ez a seggfej azért (is) ellenszenves,mert a szüleitől kapott nevét,a Kálmánt talán rühelli,hogy philipezteti magát.Egy nagyképű pöcs, a lószarszagtól függetlenül.Mellesleg majdnem másfél hold a telke,miért nem ott tárolja a trágyát?
Kálmán most magasan nyert egy szavazást, "A legidegesítőbb fidesz csicska" címen. Keményen megdolgozott érte
jesz
nincs ebben semmi meglepő...ez a Rákay igen-igen szeretne Bayer nyomába lépni, ott liheg a nyakában...ha Bayert kiütné, akkor talán ő lenne a kedves vezető kedvenc megmondója...
...ezért mindent megtesz...
csipetke
@rokker33: 14:13 Alig van olyan hét,hogy az ellenzék ne nyerne pereket a fidesz hazugságai miatt. Pedig a bíróságok tuggyukkihez húznak. Viszont milyen érdekes,arról nem olvasni,hogy a fidesz nyert volna pert az ellenzékkel szemben. Akkor hogy is van ez?
kissé felnőttem
bele azért nem vesztél a szállítási költségekbe látom kettővel fentebb egy 33 as rokkernek kezd kinyilni a szeme tisztábban fogsz ám látni ha mindenre nem ugrasz fel ha nyuszi űl a füben
kissé felnőttem
csak ha érdekel ez az a rákay aki a közúti közlekedésre rászabadította annó a kerékpárosokat minden jogi ismeret vizsga nélkül űljön a magasabbrendű akinek van jogosítványa magyarul , mert ugye Pistike oviba már bicajjal mehetett ja és kezdett növögetni aztán nagy bringa luxusokkal ihaj tyuhaj se vizsga semmi itt nem Bezzeg ÍDDR+NSZ a 89 -90 évek ha mond valamit, iskolás csak ha letette a hatósági gyakorlati vizsgát akkor mehetett bringával iskolába .Nekik ezt a rendőrség emberei szervezték oktatták figyelték vizsgáztatták:ÉS nálunk pistike nőtt nőt aztán rászabaditották az amúgy is közlekedési kultúrával alig létező tömegekre ezt művelte ez a pasi.Tessenek megnézni a Lengyel ,A Holland A Belga közlekedési kultúrát és lehet irni a véleményeket hol tartunk( Brüsszeli körgyűrűn egy balra kitett irányjelzővel tessék megitélni kit akartak ledudálni kit akartak letolni mint a dózer? bezzeg itthon M-1-M-7 közös kivezetőn aug 20 tüzijáték után hazafelé ( Sopron -Győr iránya ) telitve a jobb oldali sáv de dudál villogat a homályban BMW- lehuzódni ugyan nincs hova de nem tud átválltani helikopter módra és ettől nyugtalan villogat a MAKI na olyan filipes tanitvány lehetett? kis bringás jogsi meg 2 malacért,
Clavigo
@Shikari: Lószarszagú Kálmánka...Gondolom,,ezt a segget is te nyalod fényesre...
Namely
„2022-ben véget vetünk a fennhéjázó kiskirálykodás rendszerének”

Azt értem, hogy határozottságot kell mutatni, de ezt azért kicsit át kellene gondolni, tekintettel a Momentum hatalmas átütő sikereire, pl teraszozás, táborozás ("váltáska" botrányosan gáz :( ), stb, ahol van egy tucat aktivista és 3 szimpatizáns.
Röhögnöm kell.
Ha visszatekintek, mennyire vágytam egy fiatalabbakból álló új pártra, de rosszabbak, mint a többi vén majom, akik itt maradtak a 80-as évekből.
Sokáig gondolkodtam, vajon miért ennyire gázosak: pedig ők aztán tudnak angolul, tehát elvileg tudnának tájékozódni, körülnézni a világban, kapcsolatokat kialakítani. Fiatalok, tehát meglátnak olyan dolgokat is, amik már túl gyorsak az idősebbeknek, magukba szívják az új eszméket is.
És mégis, csak állnak bambán, nem tudják felvenni a ritmust, képtelenebbek a változásra, mint egy 80-as nyugger.

Aztán, sajnos, világossá vált: mert az egész náluk is csak egy álarc, a düh, a felháborodás, a tűz, stb, nem más, mint máz. Nem az a fontos nekik, hogy mi van a világban, hanem azt nézik, hogyan tudnak a nagy pénzhez közel kerülni.

Mondhatnám, hogy akkor várjuk egy újabbra, de felesleges. Puzsér mondta egyszer, nagyon helyesen, hogy ha valaki változást akar, azt vagy megeszik, mielőtt hallanánk róla, vagy bedarálják, saját képükre formálják, és ugyanolyan lesz, mint azok, akiket "le akar váltani".

Személycsere lehetséges. De a rendszert leváltani nem lehet.
Gyurka80
Ez a hajnal gyerek a szél bernikével nagyon h@lye!
istván irén
ez rákos kálmán filip egy hülye bohóc jól mutat a többi között
ómió
Van még kérdés, efftársak!? Vagy csak ráhazudnivaló?
Clavigo
@ómió: Sötét vagy,,mint az éjszaka,,vagy mint a farkasflóri...
Aki Én
@Gyurka80: @Namely: @rokker33: Pontosan miben nincs igaza Hajnalnak?
csak úgy....
aki lószart gyüjtöget a templom tövében az rossz ember nem lehet! :) a fidesz-kdmp. s misék amúgy is büzlenek..
csak úgy....
@Aki Én: a pártföladatosokat az nem érdekli,hogy kinek van igaza mikor pártföladatból csak nekik lehet ! :)
Gyurka80
@Aki Én: Hajnal és a templom ne nevettess. Foglaékozzon inkább katka több milliárdos eu támogatásával.
Aki Én
@Gyurka80: Értem, hogy izgat ,,katka" többmilliárdos eu-s támogatása, de a fideszesek ajándék közpénz milliárdjaival mi a helyzet? Pl Rákay???
Aki Én
@Gyurka80: ...de újra: Miben nincs igaza?
Gyurka80
@Aki Én: Kapóra jött figyelemelterelés katkáról.
Aki Én
@Gyurka80: Buta vagy és mellébeszélsz
Aki Én
@Gyurka80: ...nem akarlak bántani, de tényleg nagyon buta ember vagy.
Gyurka80
@Aki Én: Ha nem látod, hogy a momo külföldi ügynökök a te bajod!
kissé felnőttem
@durbincs: el fogsz te is kopni a bányádba fejetlenke

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.