Szerdán Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon féléves kihagyás után posztoltak újra, a bejegyzésben egy bohóc emojival kísérve csupán az állt: "Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!"

Újra üzent "Az ördög ügyvédje" – adatokat gyűjt, de Dániel Péter is megkapta a magáét
Kép: Facebook

Az ördög ügyvédje Facebook-oldal ezzel arra célzott, hogy nem Czeglédy áll a Borkai-ügy mögött, de ennél konkrétabb információkat nem osztottak meg.

Három órája azonban ismét megszólalt, kommentben annyit írt csupán:

Most egy ideig megint nem leszek. Az adatok, információk gyűjtése tovább folyik. Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás.

Utalva ezzel, hogy Dániel Péter az Izraelben élő magyar ügyvéd, Facebook oldalán magára vállalta a szerepet, de ezek szerint ő sem "Az ördög ügyvédje". A kommentelők ugyan találgatnak, de eddig senki sem tudta ezt a szerepet hitelt érdemlően bizonyítani.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Fidesz-csicska Polt Péternek keresztrejtvény-játék. Fejtse keresztbe aki rejtette. Szegény csicskából már boldog-boldogtalan bolondot csinálhat.
Nyírfa
Mikor és mivel rukkol elő legközelebb? Várom! :)
colibri
Engem igazán nem érdekel, hogy ki az "ördög ügyvédje", csak tegye a dolgát, amire ígéretet tett! Jó lenne, ha sose bukna le! Czeglédi Csabát meg hagyják békén! Eleget szívott/kapott már, lehet semmiért!
Cucika
próbálják ráfogni az ördög ügyvédje szerepét ellenzéki kapcsolatokra. A saját körükben kellene talán keresgélni! De azt nem szabad ! Ugye?
terlasz
Annyira DK-közeli ez a jóember, hogy a DK ellensége. Kb. 10 éve próbálkozott ugyan a DK-nál, de nem kellett, azóta kígyót-békát kiabál a pártra.
Lepényleső
Talán akkor tudjuk meg ez ügyben is az igazat,amikor az olajszőkítésről is szabad lesz majd minden adat?
Yoda69
@Virág Árpád: Miért is? Mert a komcsi maffiózóknak nem tettszik, hogy feltarja az igazságot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.