Ha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely a kormányzás közelébe kerülne, akkor újra megszorításokba kezdenének; ez Budapesten már most látható – hangsúlyozta a KDNP frakciószóvivője szombaton Budapesten.

Nacsa: "Gyurcsány és Karácsony adóemelést terveznek" – szerinte újra megszorításokba kezdenének
Fotó: MTI/Kiss Gábor

Programjukban világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek, és ezzel veszélybe sodornák a rezsicsökkentést és az adócsökkentés politikáját

- mondta Nacsa Lőrinc a két kormánypárt álláspontját közölve.

A Fidesz-KDNP szóvivője a III. kerületben, a Vörösvári úti piacnál felállított aláírásgyűjtő standoknál tartott sajtótájékoztatón elmondta: országszerte több száz helyen folytatódik a hétvégén is a "Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony!" petíció aláírásgyűjtése.

A kormánypárti politikus kiemelte:

sokan aláírják a petíciót, mert emlékeznek rá, hogy a "Gyurcsány Ferenc vezette baloldal milyen terheket rakott a vállukra 2010 előtt".

Gyurcsány Ferenc 2007. február 15-én vezette be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, és ezzel fizetőssé tette az egészségügyet – mondta a politikus, hozzátéve: ezt a Fidesz-KDNP csak népszavazással tudta megakadályozni.

Gyurcsány Ferencék megszorítást, megszorításra halmoztak

- fogalmazott Nacsa Lőrinc, kifejtve: 2009-ben 20 százalékról 25 százalékra emelték az áfát, és ezzel "egekbe emelték" a rezsiárakat.

2010 előtt duplájára emelték a villamosenergia és háromszorosára a gáz árát. Az egész Európai Unióban Magyarországon volt a legdrágább a villamosenergia és a gáz ára – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, hozzáfűzve: ezt a folyamatot fordította vissza a Fidesz-KDNP által kezdeményezett rezsicsökkentés.

A sajtótájékoztatója végén arra kért mindenkit, hogy minél többen írják alá a "Stop Gyurcsány!, Stop Karácsony!" petíciót.

A Fidesz-KDNP szóvivője kérdésre válaszolva elmondta: az első két hétben közterületeken gyűjtik az aláírásokat, utána pedig otthonaikban is felkeresik az embereket, hogy írják alá a petíciót.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI/Kiss Gábor

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
nacsa, ezert a beszolasert megkapod a Karinthy-gyurut a fogecitol, aki nem a gyuruk ura.

A cimre reagalva, nem adoemelest terveznek, hanem a progressziv adozast visszahozasat, ami a raszuroloknak csokkenest, a tehetosebbeknek kismerteku emelest fog eredmenyezni. Persze te es a NER lovagok zome valoszinuleg tobbet kell hogy fizessen, sot arra is keszulj, hogy az illegalisan szerzett vagyonok rekviralva lesznek.
vitriol
A nacsa-jósda ne próbálja megjósolni, hogy az új kormány hogyan fog működni, legyen elég annyi, hogy nektek be kell fejezni a lopást és csalást, mert szigorúan meg lesztek büntetve. A becsületes magyarokat nem kell riogatni, mert ők úgy is tudják, hogy ti össze-vissza hazudoztok, tehát jobb csöndben maradni!
istván irén
a lottó számokat nem tudnád előre meg mondani annak jobban örülnénk
kereső
Érdekes, a megszoritások/adóemelések ellenére a nagy többség jobban élt 12 évvel ezelőtt. Mi a lófaxt tudtok kinálni- hitelt, hitel hátán, meg szüljél magyar anya pizér!
Egyébként meg honnan tudod mit akar Gyurcsány???/Ő miért is/, vagy Karácsony Gergely? Az, hogy forditva gondolkodnak, mint Ti, akik a jövedelmeket a szegényebbbektől csoportositjátok át /veszitek el/ a gazdagabbak javára? Ez a nagy bűnük??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.