Közösségi oldalán üzent Jakab.

Ahogy korábban mi is megírtuk egy hangfelvétel szerint Szabolcsban össze akart játszani a Fidesszel az MSZP a Jobbik jelöltje ellen. Ezt a hírt megosztva üzent Jakab Péter, aki azt írta:

Csak szólok! Aki összejátszik a Fidesszel, ugyanúgy az ellenségem. Én nem színt akarok váltani, hanem rendszert.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Eladott Ország: Ez baromság! A Fideszt megszavazták 2010 ben és utána is érvényes volt a nyerés ezt nem kell túlmagyarázni !Az ellenzék gyenge! Sr 2014 se 2018 ban nem tudott orbánon felülkerekedni ez csak az ő hibájuk! Nem kell mindig orbánozni ez már nagyon unalmas szöveg, inkább cselekedni kell hogy 22 ben bukjon a rezsim!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
az mszp egyre jobban hasonlít a narancsra...
Béla333
Már vagy 100 éve szóltam, hogy sem az MSZP-vel, sem a DK-val nem megy...
Szerintem! Más szerint meg nem így van!
Majd mindenki eldönti...
Eladott Ország
Az MSZP-nek kiemelt érdemei vannak abban, hogy Magyarországon a demokrácia és a jogállam telibe van szarva a fidesz által. Most vagy megváltoznak, vagy mennek a picsába, a fidesszel együtt!
Eladott Ország
@Béla333: ma, 14:28 ♦ Az összefogásból a Jobbikot és a DK-t nem lehet kihagyni, mert enélkül a fideszt nem lehet leváltani, legfeljebb az MSZP-től kell megválni, illetve elzavarni, ők a leggyengébb láncszem!
rokker33
@Eladott Ország: #a Jobbikot és a DK-t nem lehet kihagyni, mert enélkül a fideszt nem lehet leváltani, legfeljebb az MSZP-től kell megválni # Be se kellett volna venni az mszp=t! 2002 től 2010 ig ők voltak a balfaszok és miattuk nyert Orbán!Gyurcsány és az mszp nélkül is lehetne nyerni, de szét fog esni az összefogás,mert nem csak 1 patkány van az mszp = n belül és nagyon nehéz kideriteni, hogy ki az áruló és ki akar váltani...Ezért buknak sok szavazót és ezért kellett volna őket mellőzni!
rokker33
@Béla333: A DK az rendben van valamilyen szinten ,de az mszp minek kellett oda? Már nincs szavazó táboruk lassan az SZDSZ sorsára jutnak!Jobb lenne ha őket kizárnák a picsába még mielőtt nagyobb galibát nem okoznak!
NKF
Jakabka!Te köpönyegből kurvára jól állsz!Most akkor milyen színű?
NKF
Ja,elfelejtettem hozzád képest a kaméleon csak alsó tagozatos!
Eladott Ország
@rokker33: ma, 16:08 ♦ A baloldali pártok, szavazók nélkül nem lehet legyőzni a fideszt. Legjobb lenne a pártok nélküli demokrácia, de ilyet még nem találtak ki. A fidesz nem párt, hanem csak egy bűnszervezet, maffia/szekta, Orbánra építve!
rokker33
@Eladott Ország: Ez baromság! A Fideszt megszavazták 2010 ben és utána is érvényes volt a nyerés ezt nem kell túlmagyarázni !Az ellenzék gyenge! Sr 2014 se 2018 ban nem tudott orbánon felülkerekedni ez csak az ő hibájuk! Nem kell mindig orbánozni ez már nagyon unalmas szöveg, inkább cselekedni kell hogy 22 ben bukjon a rezsim!
Eladott Ország
@rokker33: A fidesz 2014-ben és 2018-ban is rendszerszintű csalással nyert, de még így sem volt a fidesznek soha sem még feles többsége sem! 49,27 %-ból lett kétharmada, az általa alkotott választási törvény jóvoltából, mely törvénysértő!
2018 választások végeredménye
www.valasztas.hu/ogy2018
A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal az országot
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U6p--/w_1160/78xZG3XkQJ5oYiMWs.jpeg
A fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM4p--/w_1160/78vrGiMKetqZYjMWs.png
Abból az alapanyagból lehet most főzni, ami van!
fűre lépni szabad
Az MSZP-nek el kell tűnnie végleg.
Sok mindenből látszik, hogy csak megélhetési politikusokká váltak, akik a múltból éltek és valójában nem tettek semmit, de abból látszik a legjobban, hogy Horn Gyula (Horn Gyula egy jelenség volt és eddig a legtöbbet tette az országért - sajnálatos, hogy az MSZP berkein belül) után nem volt köztük egy miniszterelnöknek való kaliberű ember sem - vendégelőadókat kellet hívniuk.

Én baloldali érzelmű vagyok (nem emberi mértékkel mérve - mielőtt belém kötnél, te köcsög náci fanyűvő !!!), de az MSZ(M)P-ét sosem bírtam. Idegileg.
surdilloFUJT
@rokker33: Te nem itt élsz!!!nem is hallottál az orbáni+vona féle jobbik szavazáscsalásairól???A megvett szlovák,ukrán,román,szerb stb.szavazatvásárlások,a ravatalozókba,romokba fidess jegyzők által" beköltöztetett" sok esetben magyarul sem tudó szavazókról sem hallhattál,mert olyan idióta vagy,és sötét,hogy a negró világít a szádban!!!
rokker33
@Eladott Ország: Én értem, de 2010 ben biztos hogy nem tudtak csalni, mert még ellenzéknek számítottak és nem volt szinte egyetlen emberük sem semmilyen pozícióba beállítva, de most ők vannak hatalmon és ők alkotják a törvényeket és sehol nincs kőbevésve, hogy azt jóra használják fel! Régen a királyok is így irányították a hozzájuk tartozó területet hogy teljes hatalmuk volt az emberek felett. Teljes hatalom pipa a Budai vár pipa már csak a Duna jegén kell megkoronázni Orbánt és nem lesz több választási macera :>] ☆☆ ;>}
ómió
Ez, ám, a moslékkoalíciós "egyetértés"! Mi lesz, ha vitatkoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.