"Nincs most pénz a szánalmasan alacsony, 684 forintos étkezési normatíva megemelésére a gyermekotthonokban - ezt írja a kormány, aki amúgy épp egy gyermekvédelmi népszavazást akar az országban. Napi ötszöri étkezésről beszélünk, és mintegy 7 ezer gyermekről és 684 forintról" - írja a Facebook-oldalán Szél Bernadett. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos..kormányváltás után, teljes vagyonelkopzás...és a sitten ennyi a napi ellátásuk, ha felfordulnak, úgy jártak..
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Tótágast áll a "b" betűd ;)
csipetke
Ez a kormány/orbán kétkézzel szórja a pénzt tökfelesleges dolgokra,mint pl orbán,vagy semjén hobbijaira. Amennyi pénzt beletoltak a felesleges,kihasználatlan,drága fenntartású puccos stadionokba,és a focisták milliós fizetéseire, ennyi pénzből sokminden hasznos dolgot meg lehetett volna valósítani. (béremeléseket az eü-ben, és a szociális ágazatban,és normális ellátást ezeknek a gyerekeknek) Állandóan rinyálnak,hogy kevés a gyerek,de az intézeti gyerekek valahogy nem hatják meg a rezsimet.Ezek a gyerekek csak ennyit érdemelnek?Azt lehetett olvasni itt-ott,hogy az intézeti gyerekek éheznek. Kiváncsi lennék,hogy rétvári mit hozna ki ebből a marhanagy összegből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.