Luxusjettel utazott Üzbegisztánig, aztán utána küldtek egy 150 személy befogadására alkalmas Airbust, amellyel aztán rövid kitérővel hazarepült a külügyminiszter.

Hadházy szerint a luxus miatt kellett Szijjártó ülepe alá egy 150 személyes Airbust utánaküldeni Üzbegisztánba

Fotó: Facebook

Szijjártó Péter nem csak Mongóliába repült három (!) repülővel – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos.

A független képviselő szerint a Budapest-Peking-Taskent-Izrael körútját is két "honvédségi" repülővel tette meg.

Május 30-án a luxus jettel indult ki és 31-én érkezett Kínába, majd repült át Üzbegisztánba. Onnan a jet üresen érkezett haza június 1.-én. A nagyjából 150 személyes Airbus május 31-én indult utána Üzbegisztán felé, majd június 1-én repült át Izraelbe és 2.-án repült haza egy Szlovéniai kitérővel – írja a korrupciókutató politikus.

Luxus Péter facebook oldala egy bizarr útinapló. Ő mag a számol be arról, hogy Kínában négy órát tárgyalt, majd beugrik Taskentbe egy gyors tárgyalásra és indul tovább Izraelbe. Váltott lovak helyett váltott "honvédségi, nemkormány" repülőkön. Gondolom, a posztja elismerést vár, hogy milyen átkozott szorgalmas Péter miniszterünk van.

Majd így folytatja:

Nyilvánvaló, hogy azért kellett a miniszter úr ülepe alá egy 150 személyes Airbust utánaküldeni és a luxus jetenek üresen hazarepülni, mert a Szijjártó nem szeret idegen ágyban aludni, igyekszik mindig minél gyorsabban hazaérni. A Falcon pilótáinak viszont nyilvánvalóan lejárt volna a munkaideje és az előírások szerint pihenőidőt kellett kapniuk. Emiatt ment ki az Airbus utána, friss személyzettel és több tízmilliós plusz költséggel.

Forrás: Facebook

Címlapkép: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Emlékszem, mennyit cikkeztek Gyurcsány földalatti különjáratáért. Akkor volt egy melegfelvonulás, Gyurcsányt megfenyegették, a biztonságáért felelős szervezet oldotta meg így a helyzetet.
fűre lépni szabad
Kormányváltás kell !!!

Ezeket el kell számoltatni az utolsó fillérig és börtönbe kell csukni a gazságaik miatt - nincs alternatíva !!!
laszlobihari
@Esze Tamás: nézd az útvonal Bp-Peking-Taschkent-Tel Aviv. Peking van a legmesszebb ha azt tudta teljesíteni a gép akkor a Taschkent-Tel Aviv útvonal az már gyerekjáték lett volna! ugyanis jóval rövidebb mint Bp-Peking!
Lepényleső
...amikor a kisstílűség bekerült a mézesbödönbe,amit a nép hordott össze,- mégis azt mind sajátjának érezte?
ómió
Hullaházy efftársanak egyéb hazugsága nem volt a tarsolyban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.