Az időközben leállított előválasztásról készített helyszíni riportot Budapesten az Index stábja. 

Videó: trágárul szitkozódó férfi köpte le Fekete-Győr Andrásékat az előválasztási sátornál

A videó elején látható egy igen dühös úriember, aki egy jókora adag turhával kínálja meg Fekete-Győr Andrást, de lehet, hogy jutott a cuccból a társaságában lévő Cseh Katalinra és Orosz Annára is.

A köpködő sarkos véleményt is megfogalmazott a Momentum elnökével szemben:

Pfejj, a kurva anyádat, ez vagy! Te köcsög! Te rohadt faszszopó!

Nem ő volt az egyetlen, aki nem bírt magával, Pesterzsébeten egy férfi majdnem szétvert egy szavazósátrat.

A riportban az előválasztáson részt vevőket kérdezgetik arról, hogy kit támogatnak, és mit várnak a voksolástól. Egészen értelmes válaszok is születtek.

Forrás: index.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Sima garázdaság. Persze, pandémia idején testnedvekkel beszennyezni másokat akár komolyabb bűncselekmény is lehet!
Fiatal Demokratáktól ilyen stílusra kell számítani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
@Németh István: Meg a hozzád hasonlókat .
Németh István
Na kérem a rendszer az ha úgy esik beszarik! Nem tegnap szarik, nem is holnap, hanem maszarik!!
Neves embervolt az is , de e neve is elárulta hogy szar is! No de komolyan! > a momentumos szemétládát egyszerűen el kell tüntetni a nemzetellenessége aljas söpredék módjára való viselkedése végett! ha ez nem következik be a rongy népség megcsinálja az őszirózsás "forradalmat"! Igaz utána mindegyiket kinyírták és ezt követjük el mi is sorba mindegyikkel, csak ennek nagy ára lesz! Különben nem itt tartanánk ha a moslék usa nem avatkozik be a mi belügyeinkbe a gyurcsány öszödi, majd az októberi aljassága terror cselekménye során! Meg kell követelni, hogy az usa kérjen bocsánatot! Ez a feladata Orbán Viktornak és az egész külügyi apparátusnak! Ezt majd a logikus folytatásnak kell követnie!
teuton57
@Németh István: Hadat kell üzenni az USA-nak, ugye? Aztan majd meglatod, mi lesz a következmenye! Semmi komoly, de te zart osztalyra kerülsz...
Németh István
te 134-es verőlegény, mint bátor seggfej! Aztán a teuton 57-el együtt olyan hülyék vagytok, hogy jójót játszok az agyatok, ami már kikopott a divatbl! nem azt írtam, hogy hadat kell üzenni az usa-ak azt megteszi más! Az usa-nak bocsánatot kell kérnie, hogy belepofázott a MAGYAR belügyekbe! Bizony, ha ezt nem teszi, vagy nem lettünk volna anyagilag kényszerhelyzetben akkor ma nincs a balliberális csőcselék zsidóknak, moslék vezére! mert a tisztességes zsidók kiherélték volna őket! Aztán azt is írtam ha beszarika rendszer akkor olybá tűnik, hogy az maszarik! Még aztán > gyüjtöm a hülyéket, hogy összeszámoljam mennyi pénzt is fizettek vissza a nemzet bugyellárisába > ugye mindent amit nem tudtok értékrlni, de kaptatok! > Ki fog lógni a valagatok!
human
@sgl: Azért az arányokat ne tévesszük el, mert az tévútra vezet és önbecsapáshoz.
"Angolok hamar rájöttek a 2. VH-ban mit kell tenni "
Hitler megtámadta Lengyelországot és emberek haltak meg. Ja és persze a hozzá közel álló politikai riválisait is kivégezte. Ha Orbán tett volna ilyet, akkor gondolom most sem tétlenkednének az angolok. (Nem Orbánon múlt ez persze. Az a mázlink, hogy nem olyan kétségbeejtő idők járnak mint a 30-as években és nem akkora Magyarország, mint Németország. Bele sem merek gondolni, akkor Orbán meddig mert volna elmenni. )

"A mai ellenzék hatalmon is hülye volt"
Tudtommal nem az ellenzék volt hatalmon 2010 előtt, hanem az MSZP. Azt minden joggal lehet kritizálni. Lusták voltak és csak meg akarták úszni a kormányzást. Így a fidesz a jogászaikkal szépen lassan már 2010 előtt átvette a hatalmat az országban. Ez történelmi bűne az MSZP-nek.

A közös média valóban jó ötletnek tűnt. Márki-Zay Péter is sokszor emlegeti kritika ként ennek az elmaradását. Ez is az egyik ami miatt pont a mainstream pártoknál úgy érzem félgőzzel mennek a dolgok. Civilek nélkül sehol sem lennének. Civilek voltak akik felhívták a figyelmüket már 2018 előtt, hogy összellenzéki együttműködés kell. A vidéki tájékoztatásra is megoldást egy civil kezdeményezés adott. A szavazatszámláról bizottságokba ellenzéki delegáltak toborzását is civil szervezet végzi most is. Valóban az a baj az ellenzéki pártokkal, hogy mintha a fűtött termekbe bejáró képviselőiknél véget is érne a történet. Nincs mögöttük aktivista tábor. Ez azért lehet, mert az elmúlt 30 év elidegenítette az embereket a politikától és jogosan negatív képet alakított ki a politikusokról és a pártokról. És ha a köztudatban egy elfogadott axióma, hogy a politikus lop és nem a választó érdekeit látszik képviselni, akkor ki az a hülye aki még ingyen dolgozik is neki. Az egésznek a levét meg azok a politikusok isszák meg akik valóban dolgoznak és tenni akarnak az ország és nem a saját boldogulásukért.

Na ez hosszú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.