Az időközben leállított előválasztásról készített helyszíni riportot Budapesten az Index stábja. 

Videó: trágárul szitkozódó férfi köpte le Fekete-Győr Andrásékat az előválasztási sátornál

A videó elején látható egy igen dühös úriember, aki egy jókora adag turhával kínálja meg Fekete-Győr Andrást, de lehet, hogy jutott a cuccból a társaságában lévő Cseh Katalinra és Orosz Annára is.

A köpködő sarkos véleményt is megfogalmazott a Momentum elnökével szemben:

Pfejj, a kurva anyádat, ez vagy! Te köcsög! Te rohadt faszszopó!

Nem ő volt az egyetlen, aki nem bírt magával, Pesterzsébeten egy férfi majdnem szétvert egy szavazósátrat.

A riportban az előválasztáson részt vevőket kérdezgetik arról, hogy kit támogatnak, és mit várnak a voksolástól. Egészen értelmes válaszok is születtek.

Forrás: index.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Sima garázdaság. Persze, pandémia idején testnedvekkel beszennyezni másokat akár komolyabb bűncselekmény is lehet!
Fiatal Demokratáktól ilyen stílusra kell számítani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Sima garázdaság. Persze, pandémia idején testnedvekkel beszennyezni másokat akár komolyabb bűncselekmény is lehet!
Fiatal Demokratáktól ilyen stílusra kell számítani!
Peller Anikó
@Emmersson71: Az ember minél primitívebb annál több van belőle.
Clavigo
Gondolom valamelyik akadémia rendes tagja a csávó...
jesz
"Egészen értelmes válaszok is születtek."

Ez a köpés is az volt?

Piacról jöhetett ez a szent ember, ott az árak jól felbosszantották, aztán ez lett belőle. Változik valami? Ugyehogy nem? Akkormeg?
Németh István
Tökéletes volt a meglátása és az őszinte cselekedete! Ezt kell foganatosítania mindenkinek és még erőteljesebb turhával!
szép új világ
Fideszes jobboldali, keresztény... Ebben minden benne van.
Emmersson71
@Clavigo: ...hogynee..a Puskás Akadémiáé.
vitriol
2021-ben nem kérdés, hogy miről ismerszik meg a fideszes szavazó.
Béla333
Ha engem köpne le egy ilyen buggyant Fideszbirka, akkor én biztos pofánvágtam volna, még akkor is, ha nem egy súlycsoportba tartozunk.
Senki nem köteles elviselni a köpködést, mocskolódást!
telegdilaci
Mocskos tróger agyhalott,aki ilyen alpári Stílusban(leköpi az ellenzéki jelöltet)-biztos vagyok benne hogy ez a barom nemember meg lett fizetve hogy így nyilvánítsa ki a nem tetszését! én úgy pofán vágtam volna hogy tudott volna róla!
Béla333
@sgl: 08.15
Szarok rá! Nem vagyok politikus.
Engem ne köpködjön senki!
human
@sgl: Orbán pontosan követi Hitler és Goebbels utasításait.

A Main Kampf-ból:
- A propagandának a szívre és nem az intellektusra kell hatnia (Pipa: mi vagyunk a nemzetek legjobbika)
- A társadalom legalacsonyabban képzett rétegei számára is érthetőnek kell lennie (Pipa: faék egyszerű üzenetek)
- Egyetlen üzenetnek kell lennie, amit újra és újra ismételni kell (Pipa: Soros, Gyurcsány)
- A képi ábrázolások beszédesebbek aszavaknál (Pipa: Emoji plakátok)
- Az ellenfél nézeteit kategorikusan kritizálni kell, soha nem szabad elfogadni (Pipa)
- Egy nagy hazugság sokkal hatásosabb, mint sok kicsi. Ismételni kell szégyentelenül újra és újra.
- VÁDOLD AZ ELLENFELED AZZAL AMIT TE MAGAD CSINÁLSZ (hatalmas Pipa)
- A fókusz maradjon egyetlen nagy ellenséges. A többi ellenséget kösd ehhez az egyhez. (Pipa: mindenki Soros vagy Gyurcsány embere)

Joseph Goebbels pedig ezeket a szabályokat rögzítette:
- Létre kell hozni egy külön minisztériumot, amely a nyilvánosság elé tárja a kormány céljait és eszméit, valamint népszerűsíti annak programjait. Terjeszteni kell a propagandát, hogy a közvélemény figyelmét a politika számára fontos témákra összpontosítsa. (Pipa: Rogán propaganda minisztériuma)
- A média utalása az ellenzéki vélemények kiszorítása érdekében (Pipa: közmédia, KESMA média)
- Meg kell nyerni magunknak hírességeket, megbízható szervezeteket, akik képesek befolyásolni a követőiket (Pipa: celebek, egyházak)
- Kreálni kell helyzeteket amik a nyilvánosság figyelmét felkeltik dramatizálva problémákat, személyeket, eseményeket kiemelve azokból a meggyőző részleteket (Pipa: cigányoknak megítélt kártérítés)

forrás: germanpropaganda.org/intro/
dr. prédikátor
NEM VOLT SENKI AKI EZT A MOCSOK VÉN SZARZSÁKOT HELYRE TEGYE???IDIÓTA ESZETLEN FITYMASZ BIRKA!!!
Nessy
Úgy kellett volna képen törölni, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a benn maradásért! Vagy forduljon keresztbe a protkója, és ne tudja kiköpni.De biztos ájtatos pofával megy vasárnap a templomba!
Toller Béla
A faszit vérbefagyva találták meg ugyanott, három perccel később. A jelenlévők szerint valaki arcul csapta, de senki sem látta pontosan, mi is történt ! Amúgy meg elmennek a röndérek a picsába !
bence
Egy jól irányzott ökölcsapás a vén trotty pofájába és a probléma megoldva !
134.bátor
@KisTehen: Mert? Jól emlékszem,hogy 2018-ban 1 órával a szavazatok számlálása előtt a " rendszer meghibásodott"? Előtte gulyás sîrással küszködve mondta" örülünk,ha meglesz 100 mandátum". Tudjuk mennyi lett,mikor újra indították a rendszert..
134.bátor
@Németh István: Meg a hozzád hasonlókat .
Németh István
Na kérem a rendszer az ha úgy esik beszarik! Nem tegnap szarik, nem is holnap, hanem maszarik!!
Neves embervolt az is , de e neve is elárulta hogy szar is! No de komolyan! > a momentumos szemétládát egyszerűen el kell tüntetni a nemzetellenessége aljas söpredék módjára való viselkedése végett! ha ez nem következik be a rongy népség megcsinálja az őszirózsás "forradalmat"! Igaz utána mindegyiket kinyírták és ezt követjük el mi is sorba mindegyikkel, csak ennek nagy ára lesz! Különben nem itt tartanánk ha a moslék usa nem avatkozik be a mi belügyeinkbe a gyurcsány öszödi, majd az októberi aljassága terror cselekménye során! Meg kell követelni, hogy az usa kérjen bocsánatot! Ez a feladata Orbán Viktornak és az egész külügyi apparátusnak! Ezt majd a logikus folytatásnak kell követnie!
teuton57
@Németh István: Hadat kell üzenni az USA-nak, ugye? Aztan majd meglatod, mi lesz a következmenye! Semmi komoly, de te zart osztalyra kerülsz...
Németh István
te 134-es verőlegény, mint bátor seggfej! Aztán a teuton 57-el együtt olyan hülyék vagytok, hogy jójót játszok az agyatok, ami már kikopott a divatbl! nem azt írtam, hogy hadat kell üzenni az usa-ak azt megteszi más! Az usa-nak bocsánatot kell kérnie, hogy belepofázott a MAGYAR belügyekbe! Bizony, ha ezt nem teszi, vagy nem lettünk volna anyagilag kényszerhelyzetben akkor ma nincs a balliberális csőcselék zsidóknak, moslék vezére! mert a tisztességes zsidók kiherélték volna őket! Aztán azt is írtam ha beszarika rendszer akkor olybá tűnik, hogy az maszarik! Még aztán > gyüjtöm a hülyéket, hogy összeszámoljam mennyi pénzt is fizettek vissza a nemzet bugyellárisába > ugye mindent amit nem tudtok értékrlni, de kaptatok! > Ki fog lógni a valagatok!
human
@sgl: Azért az arányokat ne tévesszük el, mert az tévútra vezet és önbecsapáshoz.
"Angolok hamar rájöttek a 2. VH-ban mit kell tenni "
Hitler megtámadta Lengyelországot és emberek haltak meg. Ja és persze a hozzá közel álló politikai riválisait is kivégezte. Ha Orbán tett volna ilyet, akkor gondolom most sem tétlenkednének az angolok. (Nem Orbánon múlt ez persze. Az a mázlink, hogy nem olyan kétségbeejtő idők járnak mint a 30-as években és nem akkora Magyarország, mint Németország. Bele sem merek gondolni, akkor Orbán meddig mert volna elmenni. )

"A mai ellenzék hatalmon is hülye volt"
Tudtommal nem az ellenzék volt hatalmon 2010 előtt, hanem az MSZP. Azt minden joggal lehet kritizálni. Lusták voltak és csak meg akarták úszni a kormányzást. Így a fidesz a jogászaikkal szépen lassan már 2010 előtt átvette a hatalmat az országban. Ez történelmi bűne az MSZP-nek.

A közös média valóban jó ötletnek tűnt. Márki-Zay Péter is sokszor emlegeti kritika ként ennek az elmaradását. Ez is az egyik ami miatt pont a mainstream pártoknál úgy érzem félgőzzel mennek a dolgok. Civilek nélkül sehol sem lennének. Civilek voltak akik felhívták a figyelmüket már 2018 előtt, hogy összellenzéki együttműködés kell. A vidéki tájékoztatásra is megoldást egy civil kezdeményezés adott. A szavazatszámláról bizottságokba ellenzéki delegáltak toborzását is civil szervezet végzi most is. Valóban az a baj az ellenzéki pártokkal, hogy mintha a fűtött termekbe bejáró képviselőiknél véget is érne a történet. Nincs mögöttük aktivista tábor. Ez azért lehet, mert az elmúlt 30 év elidegenítette az embereket a politikától és jogosan negatív képet alakított ki a politikusokról és a pártokról. És ha a köztudatban egy elfogadott axióma, hogy a politikus lop és nem a választó érdekeit látszik képviselni, akkor ki az a hülye aki még ingyen dolgozik is neki. Az egésznek a levét meg azok a politikusok isszák meg akik valóban dolgoznak és tenni akarnak az ország és nem a saját boldogulásukért.

Na ez hosszú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.