Lakonikus és tömör lett az üzenet.

A hvg.hu cikke szerint egy napig gondolkodott a Fidesz azon, hogy miképp is reagáljanak a szombaton elindult, de pár óra után leállított ellenzéki előválasztásra. (A leállás az ellenzék szerint amiatt történt meg, hogy túlterheléses támadás érte a szavazás mögötti informatikai rendszert, amellyel a kormányt okolják.)

Egy napig agyalt a Fidesz, hogy mit reagáljon az előválasztás leállására

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Így szól a Fidesz közleménye:

"Reagálás a baloldal előválasztásokkal kapcsolatos vádaskodásaira.

Saját bénázásukat ne kenjék másra!"

A kormánypárt máris előrébb jár, mint az állami közszolgálati MTI, amely még mindig nem adott hírt az ellenzéki előválasztásról és annak leállásáról.

Forrás: hvg.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
mondja ezt az a fidess aki az országos választási rendszert sem tudja hiba nélkül működtetni,már évek óta. Sőt az oltás regisztrálós oldala is pillanatok alatt össze omlott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Peller Anikó: A narancs szemüvegtől úgysem látja.
kereső
Gábor György:
"Magyarországot (ami 1 – azaz egy) nemzetbiztonsági támadás érte, mégpedig igen súlyos.
Olyan támadás, amely komoly erőket és még komolyabb anyagi forrásokat feltételez, s amelyhez hasonló beláthatatlan következményekhez vezetne. Ez a támadás történhetett országon belülről, de történhetett országon kívülről. Ám akárhonnan is, az 1 (azaz egy) ország nemzetbiztonsága megköveteli az eset teljeskörű vizsgálatát és feltárását.
Ez minden valamire való országban így történne: a valamire való országokon kívülieket pedig a jó ízlés okán meg sem érdemes említeni, még akkor sem, ha a jelenlegi magyarországi hatalom legszűkebb baráti, üzleti és politikai érdekközösségének meghatározó részét is képezik. Az USA-ban például különleges ügyész, hatalmas stábbal, két éven át vizsgálta az orosz beavatkozást.
Minden további megnyilatkozás, amely tehát nem a történtek kivizsgálását sürgeti, hanem az ellenzék bénaságán, ügyetlenségén vagy felkészületlenségén élcelődik, valójában indirekt bizonyítéka annak, hogy a hatalom, saját kezével vagy mások mocskos mancsát igénybe véve belemaszatolt az előválasztás számítógépes rendszerébe.
Förtelmes előjelek 2022-re. Ha az eset kivizsgálatlanul marad, akkor az Orbán-rezsim – akár külső erők támogatását is igénybe véve - hideg polgárháborút hirdetett meg.
2021.09.19."

És teljesen igaza van!
kereső
'Minden további megnyilatkozás, amely tehát nem a történtek kivizsgálását sürgeti, hanem az ellenzék bénaságán, ügyetlenségén vagy felkészületlenségén élcelődik, valójában indirekt bizonyítéka annak, hogy a hatalom, saját kezével vagy mások mocskos mancsát igénybe véve belemaszatolt az előválasztás számítógépes rendszerébe."- azóta kiderült, hogy a "terhelés" folytatódott a rendszer ellen akkor is, amikor már a szavazás leállt. Erre mi az állampárt reakciója?

Semmi? Akkor csak van/volt közük hozzá-mint a 2018-as választási szerver leálláshoz IS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.