Lakonikus és tömör lett az üzenet.

A hvg.hu cikke szerint egy napig gondolkodott a Fidesz azon, hogy miképp is reagáljanak a szombaton elindult, de pár óra után leállított ellenzéki előválasztásra. (A leállás az ellenzék szerint amiatt történt meg, hogy túlterheléses támadás érte a szavazás mögötti informatikai rendszert, amellyel a kormányt okolják.)

Egy napig agyalt a Fidesz, hogy mit reagáljon az előválasztás leállására

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Így szól a Fidesz közleménye:

"Reagálás a baloldal előválasztásokkal kapcsolatos vádaskodásaira.

Saját bénázásukat ne kenjék másra!"

A kormánypárt máris előrébb jár, mint az állami közszolgálati MTI, amely még mindig nem adott hírt az ellenzéki előválasztásról és annak leállásáról.

Forrás: hvg.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
mondja ezt az a fidess aki az országos választási rendszert sem tudja hiba nélkül működtetni,már évek óta. Sőt az oltás regisztrálós oldala is pillanatok alatt össze omlott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezen a képen tisztán látszik az abnormalitás..gondolom fideszesek között is van pszichiáter, majd az elmagyarázza..
Giovanni Alba
Nem is tudom, de nekem valami rémlik az oltásregisztrációval kapcsolatban, mintha perceken belül összeomlott volna a rendszer, pedig csak bejelentették, hogy lehet Pfizerre jelentkezni. Akkor persze az aljas és alattomos ellenség túlterheléses támadással próbálkozott, most viszont az ellenzék bénázik.
Milyen jó, hogy a doktorminiszterelnökúr ennyire konzekvens, és ennyire a dolgok mögé lát!
pb56
"Saját bénázásukat ne kenjék másra!" En is ezt mondom, Dr Orsos !! Elkurtatok a covid kezeleset, ne kend masra !!!
Málna
@Giovanni Alba: Nekem nem rémlik, hogy azt a kormány külső támadásra fogta volna.
Toller Béla
Kellett egy nap, hogy leellenőrizzék, nem vezetnek-e triviális szálak a nemzeti kibervédelmi intézményekhez ...
Klubtag
@Giovanni Alba: ...Az "aljaskodáshoz" mocskos stratégia ergo idő kell, a korrektség prompt adja magát, azon nem kell agyalni...
nemkati
@Málna: Nem hát! Az ellenzékről még ők sem tételeztek fel akkora aljasságot, mint saját magukról.
nemkati
A kormány megbízható szócsöve, az origo nem várt semennyit, azonnal közzétett néhány kedves gondolatot már 1 órával a leállás után.

www.origo.hu/itthon/20210918-baloldali-elovalasztas.html
madlaci66
mondja ezt az a fidess aki az országos választási rendszert sem tudja hiba nélkül működtetni,már évek óta. Sőt az oltás regisztrálós oldala is pillanatok alatt össze omlott.
Eladott Ország
Kíváncsi leszek, hogy jövőre hányszor fog leállni a választási szoftver. Előválasztás erős eszköz ! Nehéz mit reagálni rá ! Ami szerintem szánalmas hogy a dagadt mennyire egy gyáva önkényúr ! Vitázni nem mer mert nincsenek érvei nincs elég esze ahhoz hogy valóban megtudjon küzdeni mivel egy alternatív világban él és soha nem volt igazán képben a dolgokkal, nyomta a saját megrögződéseit jó hangosan meggyőződéssel ez pedig elég volt az embereknek.. A bűnözők típusai: a kezdő, haladó, profi és a lesittelt:
uploads.disquscdn.com/images/a689519a475f3a6333ee7f3b246cec0faf55fdaf8f3d5f44276f3b20562654d8.jpg?w=800&h=600
Klubtag
@nemkati: ...akkor a meglátásom hibás, nem kell az "aljaskodáshoz" mocskos stratégia ergo idő, elég az elköteleződés...és az anyagi(hirdetési) függőség...hasznos, ha ezt a főszerkesztő felismeri...
tudode
Erre bizonyára az összefogás nem vetemedik, ami őféleségét követi, mint a saját átnyéka:
.
---- Orbán Viktor nemzeti konzultációval buktatott le egy fiktív lakost
www.szabadeuropa.hu/a/ujszentivan-szerbia-valasztas/31463804.html
--------------------------
.
------ Kutatás bizonyítja, hogy a Fidesz csalt a 2018-as választáson
civilhetes.net/kutatas-bizonyitja-hogy-a-fidesz-csalt-a-2018-as-valasztason
www.ceu.edu/article/2019-05-18/kutatas-bizonyitja-hogy-fidesz-csalt-2018-valasztason
-------------------------------
.
Piti bagázs!
Sámannus
A moszkovita távirati iroda tele van orosz ügynökkel.
Giovanni Alba
@Málna: ma, 09:29
"Rendkívüli terheléses támadás érte a kormányzati informatikai rendszert, ezért állt le a vakcinaregisztrációs oldal"
egriugyek.hu/mindenki-ugye/operativ-torzs-online-foglalas-terheles
Málna
@Giovanni Alba: Ó, köszi. Érdekes, hogy mennyire nem verték ezt nagydobra.
Peller Anikó
@KisTehen: Elmegyaláznád nekünk miért jó az országnak ha néhány (gaz)ember szarrá lopja magát és a sajátmagára ruházott hatalommal visszaélve sok ezer milliárdos vagyonkát harácsol össze magának?
kissé felnőttem
@Peller Anikó: Már csak be kell tőlük gyűjteni az évek alatti felhalmozást, vagy simán rekvirálást ? vagy totál vagyonelkobzást aki a cinkosok közt volt.
134.bátor
A " Pegazus" ügyet sem ismertèk el,hazudoznak,ködösîtenek,nem válaszolnak! Holott az egèsz világ tudja,hogy ebben is hunyók!
kereső
A jövő héten addig állok sorba, amig le nem adom szavazatomat az előválasztáson! Csak azért is!
Clavigo
A Pegazus jól teljesít,,oszt jó napot...
ómió
Biztos, az esedékes bolsi hazugságot várta!
Lendkerék
A mi kis falunkban (na nem, egy kis-kisvárosban) elég dühös hangulat alakult ki a leállás miatt, ott a sátor, ott voltak a frusztrált önkéntesek, akik nem tudtak semmi biztatót mondani, és azt hiszem, annyi előnye volt, hogy a várakozók bementek a sarki kocsmába, és kezdettől fogva azt beszélték, hogy a fidesz megint meghekkelte, mint a legutóbbi választáson. Nem csodálkoznék, ha a presszó megugrott forgalma mellett néhány százalékkal több szavazót is hozna ez a leállás.
Peller Anikó
@KisTehen: 13:29, Ahha, szóval úgy látod a szeretvetisztelt minimiszterelnő köd előtte köd utána szarrá lopja magát és a sajátmagára ruházott hatalommal visszaélve sok ezer milliárdos vagyonkát harácsol össze magának. És ez nem baj mert ő működik.

És igaz, hogy ennek milliomodrészét sem lopták a szocik, mert azt előszöris látnánk, másodszor a fidesz rég lecsukta volna őket a fideszéra harácsolásának apró töredékéért is, de nem.

Az nem baj, hogy az Eus támogatásokat élte fel a herekormányod? És amint ez a támogatás csappan amint most, akkor azonnal milliárd dolláros hiteleket kell felvenni, mert enélkül csődbe megy az ország lásd pl itt:

hirklikk.hu/kozelet/orban-kelepcebe-lavirozta-magat-a-vetoja-csodbe-viheti-az-orszagot/373023

vagy a Matolcsi figyelmeztetéseket, mely szerint a hitelek nélkül már csődbe ment volna a gazdaság? Ő csak tudja.
kereső
@Peller Anikó: A narancs szemüvegtől úgysem látja.
kereső
Gábor György:
"Magyarországot (ami 1 – azaz egy) nemzetbiztonsági támadás érte, mégpedig igen súlyos.
Olyan támadás, amely komoly erőket és még komolyabb anyagi forrásokat feltételez, s amelyhez hasonló beláthatatlan következményekhez vezetne. Ez a támadás történhetett országon belülről, de történhetett országon kívülről. Ám akárhonnan is, az 1 (azaz egy) ország nemzetbiztonsága megköveteli az eset teljeskörű vizsgálatát és feltárását.
Ez minden valamire való országban így történne: a valamire való országokon kívülieket pedig a jó ízlés okán meg sem érdemes említeni, még akkor sem, ha a jelenlegi magyarországi hatalom legszűkebb baráti, üzleti és politikai érdekközösségének meghatározó részét is képezik. Az USA-ban például különleges ügyész, hatalmas stábbal, két éven át vizsgálta az orosz beavatkozást.
Minden további megnyilatkozás, amely tehát nem a történtek kivizsgálását sürgeti, hanem az ellenzék bénaságán, ügyetlenségén vagy felkészületlenségén élcelődik, valójában indirekt bizonyítéka annak, hogy a hatalom, saját kezével vagy mások mocskos mancsát igénybe véve belemaszatolt az előválasztás számítógépes rendszerébe.
Förtelmes előjelek 2022-re. Ha az eset kivizsgálatlanul marad, akkor az Orbán-rezsim – akár külső erők támogatását is igénybe véve - hideg polgárháborút hirdetett meg.
2021.09.19."

És teljesen igaza van!
kereső
'Minden további megnyilatkozás, amely tehát nem a történtek kivizsgálását sürgeti, hanem az ellenzék bénaságán, ügyetlenségén vagy felkészületlenségén élcelődik, valójában indirekt bizonyítéka annak, hogy a hatalom, saját kezével vagy mások mocskos mancsát igénybe véve belemaszatolt az előválasztás számítógépes rendszerébe."- azóta kiderült, hogy a "terhelés" folytatódott a rendszer ellen akkor is, amikor már a szavazás leállt. Erre mi az állampárt reakciója?

Semmi? Akkor csak van/volt közük hozzá-mint a 2018-as választási szerver leálláshoz IS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.