Közeleg a negyedik hullám. Az sem segít, hogy mellette a mezei "megfázás" is sokakat ledönt a lábáról, a tünetek alapján pedig lehetetlenség megkülönböztetni a kettőt. 

Napi adatok: elhunyt 5 beteg, 30 ezer fölött a halálos áldozatok száma

Fotó: 123RF.com

A beoltottak száma 5 862 458, közülük 5 579 231 személy a második oltását is megkapta, míg 626 ezren már a harmadikat is felvették – írja a Blikk.hu.

289 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 818 520-ra nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 5 beteg, így az elhunytak száma 30 141-re emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, ez jelenleg 780 740, míg az aktív fertőzötteké 7639-re emelkedett. 401 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 45-en vannak lélegeztetőgépen.

Forrás: Blikk.hu 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
persze hogy nem lehet megkülönböztetni,mert mindkettő ugyan az...csak az egyiknek adtatok egy hangzatos nevet..mellesleg csak úgy tarol a fiatalok között, az 5 elhunyt átlag életkora 74,2 év...krónikus, daganatos betegségekkel...biztos a covid végzett velük?...
Emmersson71
Faxért nem közlik, hány tesztből lett 289 pozitív?!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: mert nem lehetne riogatni vele...ezért tesztelik csak a gyanús eseteket...képzeld el milyen égő lenne a kamu covid dumának, ha olyan adatok születnének állandóan,mint a SOTE vizsgálat...tavaly-...13 ezer véletlenül kiválasztott közül 8...hogy adnátok el a " mindenkit megvédő" oltást?.. ami olyan remekül működik, hogy gyanítom itthon az utóbbi hónapokban az oltott öregek, betegek haltak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.