A Párbeszéd frakcióvezetője, Budapest 10. számú választókerületének képviselőjelöltje egy Facebook-posztban azt állítja, hogy kedden délben megütötte őt egy fideszes szavazó a Széll Kálmán téren.

Szabó Tímeát megütötte egy fideszes hölgy a Széll Kálmán téren: "Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ez a fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál. Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés. Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk. Vessünk ennek véget, és hozzunk végre békét az országba!”

– írja posztjában a politikus, aki arról nem írt, hogy tervez-e feljelentést tenni az ügyben.

Forrás: Facebook, 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...szerintem ha megüti akkor fel is jelentette volna...kampányfogáshazugság, ami csak arra jó hogy mégtöbb hülyét felbuzeráljon. A szarakodást épp az ilyen hazugságokkal erőltetik ki a gyengébb emberekből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: ...elmondta, hogy megütötte. Csak ti vagytok ilyen agresszív, ostoba emberek.
Emmersson71
@KisTehen: Jaaa..simán lehet, hogy Ti hazátokos náci nyanya :)
division
Nincs ráírva az idős hölgyre, hogy Fideszes lenne, az ellenzék is kezdi már a lázítást a választások előtt. Nem védeni akarom, csak még arra sincs bizonyíték, hogy megütötte valaki egyáltalán Tímeát. Fidesz vagy más, egy kutyák mind.
mágnes
Ezk a tetüládák ott lesznek a békemenetnek nevezett gyűlöletes népuszító menet első soraiban . Szégyen ! Igazi Magyar szégyen !
Orbán mondjon le ! Induljunk fejlődésnek ! Itt az ideje .
Nessy
Hölgy??? Teljesen mindegy milyen a pártállása,viselkedni megtanulhatott volna az évtizedei alatt!
division
@Horizont: Szemből nem fotózhatták, mivel nincs bizonyíték, se feljelentés. Az idős asszony perelhetné be ebben az esetben rágalmazásért. Hidd el nekem, ez az adok-kapok fog menni a választásokig, még az is lehet a covid is eltűnik miatta:-)
kereső
Teljesen mindegy milyen "szinezetű" a hölgy(???). Igy kultúrember nem viselkedik. És ráadásul buta is szegénykém- csak rá kell nézni Szabó Timire, és rögtön látni, hogy még gondolatban sem létezett, amikor a zsidókat deportálták.
Aki Én
@KisTehen: ...ajjajj...
Ha egyszer megütötte, biztos, hogy fideszes idióta. Így már érted, te fideszes?
Aki Én
@KisTehen: Ezt nem tudtad volna egy kommentbe leírni? Szét vannak esve okos gondolataid?
Azt már meg sem kérdezem, hogy jön ide a rasszizmus?
Na, mindegy, te fideszes...
134.bátor
Sajnos már mindennapos lett ez a gyűlölet,ès agresszivîtás a fideszesek rèszèről. Mi lesz itt jövő tavasszal ..?
Csizmás Kond
...szerintem ha megüti akkor fel is jelentette volna...kampányfogáshazugság, ami csak arra jó hogy mégtöbb hülyét felbuzeráljon. A szarakodást épp az ilyen hazugságokkal erőltetik ki a gyengébb emberekből.
Emmersson71
@KisTehen: Bizonyára nem figyelem elég jól a kormánymédiát és holdudvarát (lásd még: lakájmédia!), de nem emlékszem arra, hogy ellenzéki köpött, ütött volna, illetve dúl volna fel aláírásgyűjtő standot! Mintha ezeket fidesznyikek tették volna..de legalábbis ellenzékieket ért mindig atrocitás.
division
@Aki Én: Szóval ha valaki megüt valakit, az Fideszes idióta. Ez is egy felfogás. Az sem biztos hogy megütötték. Legyen feljelentés, akkor lesz majd hiteles.
rokker33
Ha megütötte volna már Timike egyből megy a rendőrségre, meg a sürgősségire látleletet venni, hogy feljelentse a nőt. Szerintem csak hozzáért ez meg valami félistennek képzeli magát és nem lehet egy halandónak hozzá érnie :) ostoba :)
Aki Én
@division: ...nyilvánvalóan volt benne némi irónia. Nézd meg kivel ,,társalgok".
Hogy megütötte, az meg számomra nem kérdés. Ugyanakkor tény, hogy a fideszesek vannak nagyon feltüzelve az aljas uszításokkal, hazudozással...
division
@Aki Én: Azért az is tény, az ellenzék nagyon le akarja váltani a Fideszt, és ők sem riadnak majd egyre jobban vissza semmitől. Sajnos számomra ez az oldalról lefotózott sétáló idős asszony nem bizonyít semmit. Választási kampány része az egész, semmi több. Ott is van a végén, hogy szavazzon mindenki Karácsonyra, számomra ez mindent elmond. Jelentse fel, biztosan látták többen is amennyiben megtörtént.
division
@Horizont: Persze, igazad van. Nyilván Gyurcsányt nem emiatt nem igazán szívlelem.
division
@Horizont: A jogossal mondjuk egyetértek, csak ahogy előadta...:-))))))
Málna
Selmeczi parkolásos sztorija óta egy szavát sem hiszem Tímeának. Ha mégis igaz a történet, akkor is felesleges ezért Karácsonyra szavazni, mert elmebetegek mindig is voltak és lesznek is. Bárki legyen a miniszterelnök.
Aki Én
@Málna: ,,mert elmebetegek mindig is voltak és lesznek is. Bárki legyen a miniszterelnök."
Ez igaz. És az is, hogy ezek többnyire közületek valók.
ómió
A hazudozást nem bírta ennyire, vagy a bolsiszagot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.