Orbán Viktor új képet töltött fel Facebook oldalára, és persze itt is a Brüsszel ellenes harcról van szó! 

Bibliai óriással harcol képzeletben Orbán – szétszedték a kommentelők

A miniszterelnök nem sok kommentárt fűzött a képhez, a leírás is csak annyi, hogy:

A brüsszeli Góliáttal szemben is.

Góliát a Bibliában az utolsó óriások egyike volt. A Biblia adatait átszámítva több, mint 3,20 méter magas lehetett. Sául király és a filiszteusok harcias találkozásakor a legkíválóbb bajnoka volt a Gát városából való Góliát, akinek a fején rézsisak és pikkelyes páncélba volt öltözve. De a katolikus kultúrkörben Góliát „az Isten ellenes hatalom jelképe”

Ám a kommentelők alaposan nekiestek a miniszterelnöknek, mutatunk is párat:

A pénzetek az első,egyébként...!

Kimaradt a mondatból, hogy: "kifosztása".

Ez akkor most olyan mint a léggitározás?

A keresztnevet már tudjuk… de hány Góliát élhet Brüsszelben?

100-as benzin 550 ft Tojás 70 ft Ugyanannyit, vagy többet dolgozunk mint nyugaton. Hogy sikerült ezt elérni?

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Giovanni Alba: Most meg az "egybemosási értékeidet" villogtatnád, bolsiék fajkreténje!? A "ruszkik haza" egy totalitárius, szovjet komcsik által lélegeztetőgépen tartott itteni bolsi diktatúra (tudod: aminek a "lemenőit" te máig is csápolod) elleni jelszó volt 56-ban, mig "Putyin bácsi barátságos ölelése" a jó magyar-orosz gazdasági kapcsolatok jele, aminek keretében nálunk a világcsúcs világpiaci gázárak ellenére sem kell gázárat emelni! Nem látsz különbséget, bolsi fajbarom!? Aki meg évtizedekre eladósított minket - a semmiért - az a te vörösbolsi tetübandád volt 2002-2010. között! A 8000 milliárdos államadósságból úgy lett 2010-re 22000 milliárd, hogy azon semmit nem épített, semmit nem vett és senki/semmit nem támogatott a vörösbolsi tetübandád! Sőt! Inkább népzsebelt ezerrel! Add hozzá ennek évi 1000-1500 milliárdos kamatterheit, bolsiék faszfeje, és megkapod a mai államadósságunkat is! Állami vezetőként meg hátat kéne fordítson más államok vezetőinek, csak, mert azok éppen muszlimok? Ezt kevernéd a migrációval? Leszel te még idiótább is, vagy ezzel csak most próbálkozol? És, ha valaki Pekingben megkoszorúzza a Tienanmen tér bolsi áldozatait, az számodra már a bolsi abcúg? A hörgés-fröcsögésedet talán a valóság talajára kéne áthelyezned, a hazudozás helyett!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:59
Tényleg hihetetlen az a mennyiségű zagyvaság, amit képes voltál idehordani. A stílusodról meg röviden csak annyi, hogy a rádillő jelzőket aggatod rám kreténke, mert elvakít a narancsköd, és ostobaságod másra hazudod, mert annyi eszed sincsen, hogy lásd a saját ellentmondásaidat. Egyet szemelvényként; azt mondod, hogy a kommunizmus elleni küzdelem egyik epizódja a koszorúzás a kínai kommunista párt képviselőivel együtt?
"A magyar miniszterelnök által megkoszorúzott kommunista emlékmű azon a Tienanmen téren áll, amely a 28 évvel ezelőtti diáktüntetések helyszíneként vált világhírűvé. A több százezres megmozdulást 1989 nyarán fojtotta vérbe a kínai hadsereg, mintegy 1500-3000 ember halt meg. "
index.hu/kulfold/2017/05/13/orban_viktor_megkoszoruzta_a_tienanmen_teri_kommunista_emlekmuvet/
Hogy te mekkora egy fafej vagy, nem csak gyökér, nem csak tapló, fafej is. Egyébként a mocskos szádra ráférne némi tisztogatás, olyan kifejezéseket használsz, amit normális ember nem. Talán itt van a talány kulcsa?
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:59
Pluszbonusz, úgyis mint kiegészítés. Csak azért, hogy helyrebillentsem kissé a horizontodat. Mondd, miért hozod fel '56-ot, amikor viktor viktorovics még csak kéjes gondolat sem volt? Párttitkár apukával, KISZ-titkári múlttal mennyire volt hihető a nagy nekibuzdulás, amivel az utolsónak távozók tarkójára kiabálta elhíresült jelszavát?
Putyin bácsi barátságos ölelése annyira a jó gazdasági kapcsolatok jele, hogy hitelt adtak Paks-2-re, a hitelt ugyan hamarosan törleszteni kell, de az engedélyezés egyre messzebb van, bár lölö már elnyerte a porta felépítésének tenderét.
Állami vezetőként ne kvaterkázzon általa elítélt vallású, vagy társadalmi berendezkedésű államok vezetőivel.
Arra egyébként nem adtál választ, ugyan, ki mellé állt a mostanában nagyon keresztény országvesztőnk a (leegyszerűsítem, talán felfogod végre) keresztény - muszlim konfliktus idején?
A jelenlegi kormány gőzerővel dolgozik a mindenféle hitelek és kölcsönök összegyűjtése érdekében, a gazdasági függetlenség jelszavával.
ómió
@Giovanni Alba: Ó, igen! Az Indexes efftársaid már akkor meghazudták nekünk a fordítottját, miközben a maoista kommunizmus áldozatai előtt rótta le a kegyeletét! Ugyanolyan aljadékok, mint a fajtád, a maga vörös ködével együtt! A jelzőim rád meg, úgy tűnik, "ülnek", ha így kiakasztják efftársiasságodat! A "szájmocsok" tisztogatását illetően javaslom, kezdd a magadéval! Miért hoztam fel 56-ot? Ennyire rövid az efftársi emlékezeted, vagy csak már a tegnapot is "végképp eltörlöd"? Te magad jöttél a "ruszkik haza" jelszóval! Annyit se tudsz, hogy ez maga 56.? Hát, biztos innen könnyű hazudoznod! Putyin "bácsi" ölelgetése meg, akkor, ezek szerint csak efftársilag és csak a Szemlőhegyen, Böszme efftársad által "píszí" és kívánatos, más által viszont még a normál protokol szerinti fogadása is pfuj-pfuj?! Tipikus tetübolsi "rálátás"! Azt meg már régóta tudjuk, hogy ti, "haladó bolsik" áram nélkül is ellennétek, a tízszer drágábbért meg fél karotokat adnátok, de - hál' Isten - nem mindenki van így ezzel! Egy állami vezető meg úgy "kvaterkázik" más - akár muszlim - állami vezetőkkel, hogy az a saját országára nézve lehetőleg pozitív következményekkel járhasson! A hitelek és kölcsönök jelenleg meg valaminek a megvétele, felépítése, támogatása célját szolgálják, nem úgy, mint az efftársaid idején a szétlopásét és az államcsőd elkerülését!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:50
Higgadj le, szedjél a mezőn tarhonyát, attól lecsillapodsz. Nagyon magabiztosan osztogatod a jelzőidet, de én még nem neveztelek f@szfejnek, mert szerintem csak egy elvakult hőbörgő vagy. 2006, világméretű pénzügyi válság, ami kihatott az egész gazdaságra, idáig tudsz követni?
"Az IMF általában csak költségvetési célt határoz meg, azt is a kedvezményezettel közösen, tárgyalásos formában, a gazdaság fundamentumait elemezve. A valutaalap a helyzetértékeléshez és a megoldási alternatívák kidolgozásához is nyújt technikai segítséget (többek között erre van a 3000 fős szakértői stáb); de azt, hogy a költségvetési célt egy állam hogyan éri el, saját magának kell eldöntenie. Az IMF rendszeresen ellenőrzi az előírt mutatók teljesülését, és ha ezek során kiderül, hogy az ország a saját hibájából nem teljesít, felfüggesztheti a támogatás folyósítását. Magyarországnál az IMF-nek nem azt kellett mérlegelnie, hogy kaphatunk-e egyáltalán hitelt: az eddigi stabilizációs erőfeszítések miatt ez nem is volt kérdés. A megállapodásnak sokkal inkább politikai feltételei lehettek: egyrészt nem adtak volna ilyen összegű támogatást, ha a szükségességét nem övezte volna elég széles (az ellenzéket is magába foglaló) politikai konszenzus. Másrészt a stabilizációs és gazdaságélénkítő programmal kapcsolatban is csak azt várhatták el, aminek a teljesítésére egy kisebbségi kormánynak reális esélye lehet."
Talán el tudod olvasni, esetleg még fel is tudod fogni. Vikinek az EU-s milliárdok ellenére kell mindenféle kölcsön, mit építenek? Stadionokat meg lówellnest, meg a debreceni nagyerdőbe nagy strandot, meg szórják kifelé ezerrel templomfelújításra, mintha itthon nem lenne helye annak a pénznek.
ómió
@Giovanni Alba: Elvakult bolsi hőbörgőként szoktál másokat is hőbörgőnek aposztrofálni? "Ögyes", de túl átlátszó! 2006. még nem, de "efftársilag jól kalibrálva" (magyarul elkúrva) 2008. már valóban pénzügyi válság volt! Ezzel együtt az államcsőd csak a "legkíválóbbak" - mint mi is voltunk - ajtaján kopogtatott, amiért az efftársaidnak visítva kellett rohanniuak az IMF-hez 25 milliárd dollár gigakölcsönért! Amit aztán a "jó efftársak" meg is kaptak, stabil népzsebelés ígéretéért - ezt fixen be is tartották - cserében! A lényeg ez volt - kár kenegetni próbálnod - ha átgondolnád, magad is észrevehetnéd. A semmiért, az elkúrásért, az ellopkodásért, a PPP konstrukciókért kellett a fejünk búbjáig eladósodnunk és nem azért, hogy vegyünk, építsünk valamit, vagy támogassunk valakit/valamit, ahogy az a mostani vírusválság kapcsán történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.