Igazából utoljára alkalmazom a "bugyibuci" megszólítást, mert immár magam is túl édibédinek látom a valóság fényében. Rögtön a lényeggel kezdem. A stábod bevallása szerint az ellenzéki füleknek csiklandós buzizásod valójában egy politikai termék. Bingó! Ez a Fidesznél is az, tehát ebben az ügyben pont egy szinten vagytok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
sosem hittem hogy ilyet mondok, igaza van szanyinak...
Béla333
Volt egy televíziós vita jónéhány éve az ATV-n. Ebben Szanyi vett részt az MSZP színeiben, Vadai a DK-tól és Juhász Péter az Együtt képviseletében.
Juhász azt feszegette, hogy a korábbi években, évtizedekben mennyi közpénzt loptak el a pártok, a Fidesszel is összejátszva, az állítólagos szövetségesek úgy nekiestek Juhásznak, hogy az csak kapkodta a fejét.
Szanyi ugyanúgy fosik a Márki-Zay féle elszámoltatástól, mint a Fideszesek, nyilván érintettsége okán.
Aljas, mocskos egy ember ez a Szanyi!
Béla333
Szanyi szemmel láthatóan erősen fosik, hogy a nagy nehezen, egy élet "munkájával" összelopott kis vagyonkájának az eredete kivizsgálásra kerül.
kereső
@Béla333: Mindettől függetlenül nekem sem tetszik a "buzizás", már az is visszatetsző volt amikor orbán gáspár esetleges "buzizását" emlegette. Nincs erre semmi szükség- "egy bizonyos szint fölött, ne menjünk egy bizonyos szint alá".Nem ezzel kell a kormányt/orbánt/a fideSS-t támadni.Bocsi, de én gusztustalannak tartom bármely oldalról.
Béla333
@kereső: 15.41
Felszólaltál, amikor Szájer Józsi bemutatta a csatornamászó számát, hogy senki ne buzizzon?
Vagy amikor a Fidesz fröcsögő szájjal buzizta 2017-2018-ba Vona Gábort?
Én sem szeretem a buzizást, de ha a Fidesz vizet prédikál és közben bort iszik, akkor bizony nem baj, ha ezt a fejére olvassák!
Nessy
Szanyi lassan kérheti a felvételét a Hír tévébe, Bayer és Bencsik mellé! Mocskolódni remekül tud már!
Sámannus
Jó van tibi leülhetsz. Ha a buzik nem buziznak ő sem tesz rá egy lapáttal. Te csak bő nyállal szopsz amikor az ellenzéket szapulod.
cikicakk55
@kereső: Én határozottan emlékszem,mikor 2019-ben Márki - Zay Péter minden héten felbukkant valahol a városban és elmondta,hogy mi ne süllyedjünk le a Fidesz szintjére. Mi ne irkáljunk sértő bejegyzéseket a facebookra. Mi ne mocskoljuk azt utcán.piacon,de még a négy fal közt sem Orbán Viktort és a Fideszt. Mi viselkedjünk igaz keresztény ember módjára. Arra is határozottan emlékszem,mikor azt mondta,hogy Ő Hódmezővásárhelyért akar élni és nem megélni akar belőle. Ehhez képest ma már bár hol ahol megjelenik,csak a gyűlölködés,csak a mocskolódás ömlik a szájából. Útáom a Fideszt,de azt én is felháborítónak tartottam,hogy Orbán fiát nyíltan lebuzizta.1 éve nem törődik Hódmezővásárhellyel,de lemondani nem akar. Továbbra is a város állja a fizetését,csak már nem mondja el,hogy mennyi bevétele volt a városnak és azt mire költötték. Én is azok közé tartoztam,akik minden szabadidejüket az Ő érdekében kampányokra fordítottam. Akkor még évtizedekig tervezte,hogy Polgármesterünk lesz,de úgy látszik 2 év alatt már kinőtte az egőja ezt a rengot. Már csak járja az országot és mindenkivel elakarja hitetni,hogy Ő az egyetlen aki képes Orbánt leváltani,miközben egy 44.000 lakosú várost képtelen irányítani.
kereső
@Béla333: Igen. De az általános buzizás, és Szájer esete két különböző dolog. Ha MZP nem "buzizik", hanem arra mutat rá, hogy milyen hazug , álságos az állampárt viselkedáse , a másságot illetően - akkor nem szólnék miatta. De igy igen- mert nem tetszik.Sokunkat szájer mássága nem lepett meg- hiszen évtizedek óta jozefina volt a bece neve- hanem az az erkölcsi romlottság ami e mögött volt ebben az emberben. Abban az emberben, aki létrehozta az "istentől eredeztetett "alapkatyvaszt.Ne keverjük már a gizikét a gőzekével. És , ha már - tudom nem szabad mocskolódnom, mert a kriitika már mocskolódás, ha az idoloodat érinti- de elárulom, hogy az sem tetszett, amikor azt mondta" magyarként szeretettel magunkhoz ölelünk minden cigányt, zsidót...". Miért? Ők nem magyarok?Túl sokszor mond olyan dolgokat, legyek jóindulatú, hogy rosszul fogalmaz meg olyan dolgokat, amelyeket, lehet hogy nem úgy gondol.
Béla333
@kereső: 16.05
Nem az ideálom Márki-Zay, csak szeretném, ha legalább mi, ellenzékiek nem amortizálnánk le, hiszen most már ő az, akit támogatnunk kell(ene), hogy végre eltakarodjon a maffia és elszámoltathassuk a politikusi bűnözőket!
Kap ő pofont eleget a Fideszes maffia részéről, mi inkább segítsük őt!
Ezt fogadtuk meg az előválasztás előtt: mindenben segítjük a győztest...
kereső
@Béla333: Nekem sem. De elfogadom az eredményt, ezért aztán óvnám Őt attól, hogy még sűrűbben kelljen elnézést kérnie, "mert nem úgy gondolta".Ezzel saját magát-és az össz.ellenzéket amortizálja, hiszen majd egyszer csak valaki megkérdezi- "tudja ez, hogy mit beszél"?, hiszen mindig csak elnézést kér. És a kimondott szónak súlya van- akkor is, ha elnézés kérés követi, mert mikor volt őszinte? Nem akarom én amortizálni, mert akkor magunk alatt is vágnám a fát, de Ő se tegye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.