Szerinte a harmadik oltás a koronavírus indiai mutánsa elleni védelmet 90 százalékos fölé emeli. 

Kásler Miklós emberi erőforrás-miniszter is beadatta magának a koronavírus ellen a harmadik oltást – számolt be az Index a Emberi Erőforrások Minisztériuma közösségi oldalán közzétett videó nyomán a hírről. 

Kásler Miklós is beadatta magának a harmadik oltást

Fotó: Facebook/Magyarország kormánya

A tárcavezető szerint a világ legtöbb országában emelkedik a fertőzöttek száma, és jelenleg nem a brit, hanem az indiai mutáns okozza a megbetegedések zömét, amely sokkal agresszívebb.

Kásler miniszter a videóban arról beszélt, hogy vizsgálataik szerint mindegyik vakcina veszít az idő múlásával a hatékonyságából. Fölemlegette az izraeli példát, ahol a harmadik oltás elindításával meredeken esni kezdett a fertőzöttek esetszáma. A miniszter ezért is buzdított mindenkit, hogy vegyék fel a harmadik oltást a koronavírus ellen.

A cikk szerint a beszélgetés végén szóba került a rákszűrés és rákdiagnosztika is, Kásler szerint itt két különböző orvosi beavatkozásról van szó, mivel a rákszűrésen résztvevőknek nincs diagnózisuk. A cél éppen az, hogy a korai stádiumban ellenőrizzék a daganatok kialakulását. 

Forrás: index.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
jééé, ez az ember felébredt, és azonnal osztja az észt...így már sokkal jobb
simmering73
Remélem kínai szart nyomtak a vén mocsokba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.