Hogy lehetett eltéríteni, befolyásolni a választói akaratot a 2010 óta megrendezett választásokon? Mennyire voltak jelei a szervezett csalásnak, akár a választási eredmények meghamisításának? Katalógus fél évvel az újabb választások előtt. „Egy házaspár, aki közel állt a helyi Fidesz-vezetőhöz, osztogatta a pénzt. A szavazó ötezret kapott, a házaspár szavazóként tízet. A feleség gyűjtötte a mozgóurnaigényeket és ő hozta az idős embereket is.” „A Lendülettel elnevezésű kamupárt jelöltjét támogató nevek közül 341 azonos volt a Fidesz jelöltje mellett felsorakozókéval. Zuglóban a párt jelöltjének ajánlóívein leadott aláírások sorrendje huszonhét esetben tételesen megegyezett a Fidesz által gyűjtött aláírásokkal.”

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
A legnagyobb veszély maga az ellenzék!

Megélhetési, ostoba szarháziakkal tele, szakmailag nullák, kommunikálni képtelen szarzsákok.

Aztán jöhet minden más ami a választás tisztaságáról szól., mert egy hatékony, erős, belevaló ellenzéknél nem a rendszer hanem annak ellenörzői lehetnek hatékonyak a tisztasággal kapcsolatban.
sgl
@kereső: A 2010-es volt még a legtisztább a 3 fidesz nyerés közül. Egyik sem volt valós 2/3-ad, csak a Parlamenti képviselők száma alapján az.
Fidesz rója fel a 2006-os szoci hazugságot és Gyurcsány őszödijét, - közben bírósági ítélet van nem is hazudtak az ország állapotáról, az csak fidesz hazudta,- 06 10 között a legmocskosabb fidesz e llenzék volt, mindent akadáloyztak gátoltak, mindenről hazudtak stb.
...De ne hallgassuk el az akkori hatalom mérhetetlen impotenciáját, határozatlanságát, szinte a fidesz kormányzott ellenzékből.
Ehhez jött a pü válság amit aztán kiválóan kezeltek, még a geczi szerint is világbajnok módon, de addigra már beégett Fletó elleni karaktergyilkosság és nem a tények, hanem a gyűlölet alapján szavaztak.

Hányszor hallotta bárki a 2010 -es igéretek számonkérését? - utána más csak folytatjuk volt,- bizonyítandó nem csak hatalmon hanem ellenzékben is balfaszok a szocik.
Mivel 2010-ben 1x sem kértek számon semmit azonnal jött a manyup ellopás és alkotmányozás, egyikről sem vol igéret, sőt a manyupot megvédjük volt a jelszó, írásban is adták. stb.
sgl
A 2010 előtti időszakot, -2006-al erősen kiegészítve,- nem káoszozni, megtagadni a fidesz ezzel az időszakkal szembeni kommunikációs fogásból aljas hazudozással akarja a híveinek beadni milyen bűnösösk és alkalmatlanok vezették az országot, - főleg a kipécézett Gyurcsány,- miközben a 2010 utáni időszakról 100x több valós tényekkel bizonyatható országrontó, népellenes gazemberségek történtek, ami kimeríti a BTK több pontját.

--Mikor jön rá a mostani ellenzék akik viszik a szót, hogy a fidesz hazudozásait és aljsságát leplezzék le, és ne álljanak be a fidesz mögé: igen szsra volt a 2010 előtt.
---Amikor a fidesz ráhazudik valami általános jelzőt erre az időszakra azonnal visszakérdezni mi is volt az?
És akkor nem fog jönni valós válasz.
Kommenteknél többször megteszem, sosem kapok értelmes választ: vagy engem támad, vagy általános baromságokat mondanak.
Pl.:
--Szemkilövetés : kontra 386 rendőr sérülés 44 súlyos Törvényes hatalommal szembeni sikertelen állampuccs, Vona elismert élő tv műsorban, 20-20 év börtönbüntetésüket kéne tölteni, éles fegyverrel fideszes akart lövetni,
--Csőd: nem volt csak hitelválság, 2011 után voltunk csőd előtt órákkal a geczi elismerte zárt körben, gugli kidobja a tényeket,
--görög csődhöz hasonlítás okán, - Kósa, Varga tandem, -a HUF leamortizálódott azóta is
-- IMF hitel felét betették a mnb-be a fidesz lopta ki,
--mnb deviza tartaléka 7x lett hitelválság megszünt, a fidesz élte fel a tartalékot,
-- Adósság nagy része a fidesz önkormányzati hitelfelvételek generálták, orrba szájba a adósították el az önkormányzatokat a geczi felszólítására: minél rosszabb annál jobb a jelszóval.
--ellenzékből kormányzott a fidesz,
-- eü nem üzlet sztrájkoltak eü reformot akadályozták minden áron, népszavazás 300 Ft alkalmanként vizitdíj helyett ma 8000 aza NYOLCEZER forintot fizet szinte mindenki, állami eü azóta tönkretéve, 100 milliárdok vándololnak a fideszesek magán eü intézményeibe,
... folytassam??

2010 nyáron Ocsmány Vigyor azt...
sgl
2010 nyáron Ocsmány Vigyor azt nyilatkozta a FAZ-nak: az előző kormányok, - Gyurcsány-Bajnai,- VILÁGBAJNOK MÓDON KEZELTE A VÁLSÁGOT!
Akkor miről beszélünk?
Milyen káosz milyen vállahatatlan kormányzás?
tesze-tosza gyenge volt a hatalom ez ami nem történhet meg mégegyszer,
sgl
És : nézzük meg mit igért 2010-ben választáskor!!
Szóval ezt: "Nézzük csak ezt az igéret csokrot!
"Az egyik legnagyobb hazugságcsokor a 2010-es választások elõtt igértek voltak.
Hogy is volt, mit is igért Ocsmány Vigyor 2010 választás elõtt?
1. lesz 1 millió új munkahely! Na jó utólag módosítottak: 10 év alatt. de nem lehet!
-- Pogátsa 2016 ápr.-ban a Hírtv-ben: lett 80 ezer. Napokban írták kb 680 ezer, közmunkásokkal, külföldön dolgozókkal. Újabb adat kb 800 ezer, de érdekes ez a GDP-ben nem látszik, tehát hazugság.
2. TV2 ápr.. : Nem lehet egykulcsos szja mert igazságtalan! -- azonnal bevezették.
3. Megvédjük a manyupot! ----- ellopták!
4. 2010 február 9-én Orbán Viktor -Tv2 :-------Növelni kell az orvosok és az ápolónok számát és emelni kell a fizetésüket is,ugyanis a béreknek versenyképeseknek kell lenniük a ma elérhető külföldi ajánlatokkal. látjuk mi lett? ...
..."Nem engedjük, hogy az állami nyugdíj mellett szolgáltatást biztosító magánnyugdíj-pénztári rendszer megtakarításai veszélybe kerüljenek." - deklarálja a program 68. oldalának szövege.
Hát, ez igaz. Nem kerültek veszélybe. Inkább elvették, mindenestõl.

... tessék mondani, az ellenzéki média és kommunikátorok hányszor kérték számon ezeket az ígéreteket?
2010 után 5 percenként kellett volna, ehhelyett kussoltak!
...A legszebb a 2014-es: FOLYTATJUK!
iGEN, A LOPÁST, CSALÁST, HAZUDOZÁST, AZ ORSZÁG SZÉTRABLÁSÁT!
...2018: MIÉNK AZ ORSZÁG, NEKÜNK DOLGOZTOK! éLJEN A FIDESZ!"
...naszóval mit számít mit ígértek??
Szart!
Azt pl nem igérték, lesz új kalaptűrvény...
Eladott Ország
Orbán: Aki azt hiszi hogy mi a 2022-es választáson csalni fogunk, azt kell mondjam jól hiszi. Sőt ! Nem csak jól hiszi , hogy csalni fogtok , hanem biztosak is lehetünk benne. Mivel a lényedben van a csalás, hazudozás, gazemberség ! Nem kell a reklám, anélkül is tudjuk .
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122785231_976872449459329_6158077580992754280_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=kqhCAKK-X4IAX_T3fWQ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3258e685e0180e55ba686f072cb37163&oe=619BD63C
"Alkotmányellenesnek nevezte az új magyar alaptörvényt az amerikai Princeton Egyetem jogászprofesszora a budapesti Közép-európai Egyetemen (CEU) tartott keddi előadásában. Kim Lane Scheppele szerint egy alaptörvény lehet teljes egészében alkotmányellenes, mégpedig akkor, ha az alkotmány, amely jogi és politikai keret, megsérti ennek a keretnek az alapértékeit."
Scheppele a magyar demokráciáról, az alkotmányosságról és a jogállamiságról...
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/scheppele-magyar-demokraciarol-az-alkotmanyossagrol-es-jogallamisagrol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.