Hogy lehetett eltéríteni, befolyásolni a választói akaratot a 2010 óta megrendezett választásokon? Mennyire voltak jelei a szervezett csalásnak, akár a választási eredmények meghamisításának? Katalógus fél évvel az újabb választások előtt. „Egy házaspár, aki közel állt a helyi Fidesz-vezetőhöz, osztogatta a pénzt. A szavazó ötezret kapott, a házaspár szavazóként tízet. A feleség gyűjtötte a mozgóurnaigényeket és ő hozta az idős embereket is.” „A Lendülettel elnevezésű kamupárt jelöltjét támogató nevek közül 341 azonos volt a Fidesz jelöltje mellett felsorakozókéval. Zuglóban a párt jelöltjének ajánlóívein leadott aláírások sorrendje huszonhét esetben tételesen megegyezett a Fidesz által gyűjtött aláírásokkal.”

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A fidesznél ez nem gond.A fene tudja,hogy hányszor kotortak bele a választási törvénybe.Nekik/orbánnak minden pénzt megér a hatalom, mindent meg fognak tenni azért,hogy maradjanak. Ha ezek még négy évig maradnak,abba belepusztul az ország.
A választások tisztasága?Nem véletlenül mondja az ellenzék,hogy minden szavazóhelyiségbe 2 ellenőr kellene. Viszont az informatikai rendszert,ami a választásokat bonyolítja, pénztáros lölő tulajdona/üzemeltetője.
kereső
A 2010-es választás is csaláson alapult. Hiszen a fideSS hazudott, hazugságok garmadával nyert már akkor is. azóta társultak hozzá a választási törvény, a körzetek! átszabása, a kamupártok , az újabb hazugságok, a levélszavazatok, a választási szoftver saját kézbe adása- az informatikai rendszer üzemeltetésének orbáni kézbe adása...etc.
Eladott Ország
Orbán: Aki azt hiszi hogy mi a 2022-es választáson csalni fogunk, azt kell mondjam jól hiszi. Sőt ! Nem csak jól hiszi , hogy csalni fogtok , hanem biztosak is lehetünk benne. Mivel a lényedben van a csalás, hazudozás, gazemberség ! Nem kell a reklám, anélkül is tudjuk .
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122785231_976872449459329_6158077580992754280_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=kqhCAKK-X4IAX_T3fWQ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3258e685e0180e55ba686f072cb37163&oe=619BD63C
"Alkotmányellenesnek nevezte az új magyar alaptörvényt az amerikai Princeton Egyetem jogászprofesszora a budapesti Közép-európai Egyetemen (CEU) tartott keddi előadásában. Kim Lane Scheppele szerint egy alaptörvény lehet teljes egészében alkotmányellenes, mégpedig akkor, ha az alkotmány, amely jogi és politikai keret, megsérti ennek a keretnek az alapértékeit."
Scheppele a magyar demokráciáról, az alkotmányosságról és a jogállamiságról...
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/scheppele-magyar-demokraciarol-az-alkotmanyossagrol-es-jogallamisagrol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.