A Jobbik politikusa Kövér Lászlót kéri, hogy vizsgálja ki, miért dülöngélt Simonka képviselő a Parlamentben annyira, hogy végül egy másik fideszes kísérte ki. 

Jakab Péter leleplezése: Simonka György totál beállva, részegen ment be a Parlamentbe szerinte

Fotó: Jakab Péter/Facebook

Jakab Péter legújabb Facebook-posztjában azt állítja, hogy Simonka György fideszes képviselő részegen ment be dolgozni a Parlamentbe. 

Nem tudom, erre gondolt-e az elvtárs, de fideszes képviselőtársa, Simonka György tegnap úgy jött be a Parlamentbe, mint akinek sikerült belülről módosítania a tudatállapotát.

Márpedig a Parlament munkahely, ahová kötelező tiszta tudatállapotban bejönni dolgozni. Éppen ezért hivatalosan is kezdeményeztem Kövér Lászlónál, vizsgálja ki, mitől dülöngélt Simonka képviselő a Parlamentben úgy, hogy végül egy másik fideszes jobbnak látta kikísérni.

- írta Jakab, aki azt is hozzátette, hogy szerinte betegen ugyanis nem szabad bejönni, részegen meg tilos.

Forrás: Jakab Péter/Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem az a legfőbb baj, hogy részeg volt, hanem az, hogy többrendbeli csalással, hűtlen kezeléssel, eu-s pénzek elsibolásával az ügyészség által megvádolva- még mindig a parlament padjait koptatja. Tudjuk: kell orbánnak a 2/3-igy simonka, boldog istánnal, farkas flóriánnal együtt szent tehén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ebből láthatja már talán a vak,hogy józanul már ők sem bírják amit csinálnak?
terlasz
Gyurcsány rálehelt és Simonka berúgott tőle. A híveknek ez elegendő magyarázat.
nezelodo
@terlasz: Ez a Simonka is rálehelt néhány milliárdra, és az pedig szublimált.
Sámannus
Petyus az alkoholizmus is súlyos népbetegség ám. Milyen igaza van a képviselő úrnak. Tessék figyelmesebbnek lenni. Korábban is volt ilyen, aki kő részegen dülöngélt, azután kinevezték nagykövetnek. Hiába no néha még a főgetzi is el-el óbégázik egy fehérvári huszárokat, mi ezzel a baj?
Sámannus
@sgl: Láthatóan a LMBTQ legyengítette az idegeit és mint a felmosórongy összezuhant.
nezelodo
Lehet, hogy Pusztaottlakán felavatták a felépített semmit EU-s pénzből, és csak alapvető élelmiszer, (pálesz), volt a svédasztalon a banketten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.