Perelnek. Az ellenzéki párt arra reagált, hogy a Kossuth Rádióban bemondták, Dobrev Klára döntött a 2006-os rendőrterrorról.

Kiderült, mit lép a DK arra, hogy a közmédia tényként kezelte az Elkxrtuk narratíváját, miszerint Dobrev döntött 2006-ban az emberek szemkilövéséről

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ahogy korábban mi is megírtuk, bemondták Kossuth rádióban, hogy 2006-ban Dobrev Klára döntött szemek kilövetéséről és emberek megveretéséről. A közmédiás műsorvezető tehát tényként közölte az új kormányzati kurzusfilm narratíváját. 

A Demokratikus Koalíció szerint az állami rádió propagandistái láthatóan csont nélkül átvették

a Fidesz propagandafilmjében, az Elk*rtuk-ban foglalt összeesküvés-elméletet.

A Demokratikus Koalíció beperli az MTVA-t a történtek miatt.

A párt pár példával próbálta megértetni a Fidesz propagandistáival, hogy a filmvásznon és a TV-képernyőn foglaltak sokszor nem fedik a valóságot:

- nem fenyegette a Föld létét egy aszteroida, amitől Bruce Willis mentette meg az emberiséget,

- nincs titkos varázslóiskola Angliában,

- nincs halálcsillag (még Soros Györgynek sem)

- Esmeralda valójában nem vak, nincs szüksége szemműtétre,

- Magdi anyus nem halt meg, csak kiírták a sorozatból.

A párt szerint az alternatív valóságon alapuló diktatúrák sajátja, hogy soha nem tudhatjuk, mit hoz a múlt, az viszont mindenen túlmegy, hogy

a közpénzből működő állami média 2006-tal kapcsolatban 15 év után talál ki újabb hazugságot az eddigi helyett

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Közmédia ? Béééé-kemet birka etetője. És az a rakás-nyik egybites meg is eszi. Xarrá vált ez az Ország. Alja emberek alja kormányával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Mi sem felejtünk, és láttuk mi is történt!em vagyunk teljesen hülyék, 2006 azért nem volt olyan rég! Az a" békés tüntetők" akik szétverték a TV székházat és loptak garázdálkodtak már előre le volt zsírozva! Orbán a Fradi pályán a kemény mag között! Aztán égett a város, a Kossuth tér egy latrina lett, a fideszes főnökök akasztófákat csináltak és naponta szónokolt egy fideszes kis kutya uszítva az embereket! Na ez volt 2006! Helyes, hogy perel a DK nyerni is fog és legalább megint jut a rászorultaknak egy kis pénz, amit Gyurcsányék mindig is odaadnak, ha nyernek!
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?
durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:[email protected]@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman:?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci:?@Emmersson71: @Peller Anikó: @Istenakinincsen:@simmering73:@sgl:@kula: @namihami: @csak húgy.: @jesz: ?@Lepényleső: @kissé felnőttem: @Gazella: @csipetke: @ágimami: ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?
durbincs
@Emmersson71: @Giovanni Alba: mert maguk a bányába más vágatba töcskölnek csillét ? azért még aberáltak ? nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.