Volt egy sikeres tavaszi oltási hadjáratunk, a brit mutáns sikerült is megállítani, de most a delta száguld végig a világon. Ez egy agresszívebb alfaj, gyorsabban terjed, súlyosabb a lefolyása – mondta a 24.hu szerint Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádióban, aki hozzátette, hogy aki nincs beoltva, az életveszélyben van.

Orbán Viktor szerint életveszélyben vannak az oltatlanok

Fotó: Facebook

A védelmi intézkedéseket azért teszik, hogy lassítsák a vírus terjedését. Ha gyorsabban terjed, akkor majd reagálni kell, ezért vonták be a munkaadókat a védekezésbe – jegyezte meg a miniszterelnök, aki szerint is nagy vitát váltott ki ez az intézkedés.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Miattad az oltottak is életveszélyben vannak. Sőt Záhonytól-Sopronig MINDENKI aki itt él. Amikor nem meglopsz mindenkit akkor piszkoskörmű Mengeléddel tízezer szám küldöd temetőbe az itt lakókat.
Takarodj már el végre a Fityma-Köpnömkő moslékkoalícióddal egyetemben.
Örökre !
rokker33
@Szevasztok: Ja pl malária,gyermekbénulás ,influenza.Világ szerte több 10=100 millió ember életét mentették már meg ezek a csúnya és veszélyes oltások!Komolyan ha megakarnák ölni az embereket 1000 mód lenne rá!!
@KisTehen: A mekis kaja nem rossz KIS MÉRTÉKBEN!Én pl 1=2 hónapban 1x megeszek egy Bigmacet 2 dupla sajtburgerrel, de elég is belőle ennyi! Finomnak finom de nem laktató és 1 óra múlva újra éhes leszek tőle azért nem eszek ilyet!
Gazella
Anyádat te agybajos zsirháj.. az oltottak is betegek
kissé felnőttem
volt egy sikeres tán igaz is lehet, de utána kilazitottál elvakitott a sport a-z ig meg aug. 20. ugye most meg már szar és akkor ideállsz siránkozni ? Menj kinába ott nincs járvány, átmentél kufárba, szakértőbe reptéri segédmunkásba, csak éppen a lényeg veszett el nem vezet ez jóra csak várd ki a tavaszt ha lesz egyáltalán.bulik itt ott banzájok normális ez hát nem hinném.Ja neked mi a fontos hát gondolkodni sem érdemes rajtad sem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.