Erzsébetváros polgármestere közösségi oldalán osztotta meg felháborodott bejegyzését, hogy miközben Glasgowban 200 ország vezetői tárgyalnak a klímakatasztrófa elkerüléséről, az "Orbán-kormány ellenségképet kreál és nem törődik a magyar emberek jövőjével" – írja az ATV.hu.

"A magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő propagandát folytat"
Fotó: MTI/Mónus Márton

a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő propagandát folytat ebben az ügyben. A kormány ugyan folyamatosan a rezsicsökkentés védelméről szónokol, de „elfelejti” megemlíteni azt az „apró tényt”, hogy a rezsicsökkentés elsősorban a jómódú, sok energiát felhasználó családoknak jelent komolyabb kedvezményt. A nehéz sorsú, alacsony jövedelmű családok számára a rezsicsökkentés csupán elhanyagolható előnyökkel jár, vagy azzal sem.

- írja bejegyzésében Niedermüller Péter.

Hogy a rezsicsökkentés politikája mennyire súlyos és átgondolatlan következményekkel jár épp a leginkább rászorultak körében, arról már sokszor volt szó. A miniszterelnök, miközben állandóan a „magyar családokat” védi szóban, politikája, tettei épp a legnehezebb körülmények között élő magyar családokat hagyja cserben

- emeli ki.

Az elmúlt évtized mindenkit meggyőzhetett arról, hogy a magyar miniszterelnök szakpolitikai ügyekben – hogy visszafogottan fogalmazzak – nem éppen kompetens. Így miközben szorgosan szidja az EU által előterjesztett Fit for 55 elnevezésű javaslatcsomagot, nem képes megérteni, hogy a klímaváltozás mérséklése nem egyszerűen néhány fa elültetését, kicsivel több zöldterületet jelent, hanem egy radikálisan új gondolkodásmódot követel meg

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: ATV.hu
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ja, igen: a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő, haszonleső, minden határt átlépően gátlástalan, antiszociális emberek gyűjtőhelye. De egyszer minden rossz véget ér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Dr. Proktor: De a kormány dönt hogy mennyit emel nem a munkaadó! Ha a multikon múlna soha nem lenne emelés, mert nekik az nem jó hogy több a kiadásuk Gyurcsány és társai 8 év alatt 23.500 forinttal emelt míg Orbán 73.500 ról 200ezerre!De aki minimálbérért dolgozik az annyit is ér!!
Peller Anikó
@rokker33: Hallatlanul primitív megmondónak tűnsz, nem a béreket kell emelni az égbe hitelből a választások előtt, hanem olyan gazdaságot kell teremteni ahol kicsi az infláció, kevés hitelt kell felvenni, ahol a kormány nem a saját hülyeségeire bassza el a pénzt focira, ahol a kormány nem a saját hatalmának betonozgatására bassza el a pénzt külföldi szavazatvásárlásra, ahol a kormány az Eutól kapott horribilis összegeket nem a saját és strómanjai számlájára irányítja át.

Aki nem képes 300 alatt tartani az eurót az monnyon le. Ki is volt emeszen tencia szerzője? Ja igen, a kedves vezetőd.
Németh István
ez a moslék niedermüller egy rém hülye figura, ezt mint a magyar nemzet közellenségét ki kellene írtani! Egyrészt fogalma sincs mi, miért történik ez a nőfaló pöcs a női seggeket csókolgatva eszét vesztett görény! Vannak normális emberek okos zsidók, de ez egy megveszekedett hülye abnormális marha!
Peller Anikó
@Német István: Nyilván te nem vagy moslék és el tudod mondani nekünk mi miért történik, akkor légyszíves mondd el miért kell a nemzet vagyonát + az eus támogatásokat + még a horribilis hiteleket belepumpálni a strómanok pénztárcájába. Elsőre csak ennyival szórakoztass el minket.
rokker33
@Peller Anikó: ha dolgoztál volna Gyurcsány idején akkor tudnád, hogy nem volt jó semmi és ezért bukott el a legnagyobb párt az mszp ,mert Gyurcsány mindent elszúrt! Neki köszönhető Orbán 2/3 os győzelme és azért vannak még hatalmon, mert nem kérnek az emberek a csótányból! De te ezt honnan tudnád még az óvodába a homokozóba pisiltél mikor ezek megtörténtek! :)
Peller Anikó
@róker33: Buta vagy. A dolgot apukád szúrta el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.