Erzsébetváros polgármestere közösségi oldalán osztotta meg felháborodott bejegyzését, hogy miközben Glasgowban 200 ország vezetői tárgyalnak a klímakatasztrófa elkerüléséről, az "Orbán-kormány ellenségképet kreál és nem törődik a magyar emberek jövőjével" – írja az ATV.hu.

"A magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő propagandát folytat"
Fotó: MTI/Mónus Márton

a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő propagandát folytat ebben az ügyben. A kormány ugyan folyamatosan a rezsicsökkentés védelméről szónokol, de „elfelejti” megemlíteni azt az „apró tényt”, hogy a rezsicsökkentés elsősorban a jómódú, sok energiát felhasználó családoknak jelent komolyabb kedvezményt. A nehéz sorsú, alacsony jövedelmű családok számára a rezsicsökkentés csupán elhanyagolható előnyökkel jár, vagy azzal sem.

- írja bejegyzésében Niedermüller Péter.

Hogy a rezsicsökkentés politikája mennyire súlyos és átgondolatlan következményekkel jár épp a leginkább rászorultak körében, arról már sokszor volt szó. A miniszterelnök, miközben állandóan a „magyar családokat” védi szóban, politikája, tettei épp a legnehezebb körülmények között élő magyar családokat hagyja cserben

- emeli ki.

Az elmúlt évtized mindenkit meggyőzhetett arról, hogy a magyar miniszterelnök szakpolitikai ügyekben – hogy visszafogottan fogalmazzak – nem éppen kompetens. Így miközben szorgosan szidja az EU által előterjesztett Fit for 55 elnevezésű javaslatcsomagot, nem képes megérteni, hogy a klímaváltozás mérséklése nem egyszerűen néhány fa elültetését, kicsivel több zöldterületet jelent, hanem egy radikálisan új gondolkodásmódot követel meg

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: ATV.hu
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ja, igen: a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő, haszonleső, minden határt átlépően gátlástalan, antiszociális emberek gyűjtőhelye. De egyszer minden rossz véget ér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
" Radikálisan új gondolkodásmód.." Zene füleimnek! Igen, igen, igen! 2010-ben ezért szavaztam az LMP-re: zöldek, balosok, modernek, fiatalok, gondoltam, velük megfogom a haladás lábát. Tévedtem.
Aztán jött Karácsony, zöld, balos, modern, fiatal, gondoltam, igaz, hogy az LMP-ből jött, de vele megfogom a haladás lábát. Még nem biztos, hogy tévedtem, de nagy a sansza. Úgyhogy, úgy döntöttem, már nem vadászom tovább a haladó politikusokra, a fontos az , én hogyan élek. A legfontosabb eddig is ez volt.
RonaGyuri
a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő propagandát folytat, mert erre fussa! =))
Nyírfa
Ja, igen: a magyar kormány a lehető legostobább, szűklátókörű, a jövőt felélő, haszonleső, minden határt átlépően gátlástalan, antiszociális emberek gyűjtőhelye. De egyszer minden rossz véget ér.
csak úgy....
a mostani magyar kormány olyan mint egy fölhergelt spanyol bika!
mindennek és mindenkinek nekimegy,ha kell-ha nem..., föleg ha az nyugatra van tölük! a kegyelemdöfés fájdalmasan izgalmas lesz...
csak úgy....
@KisTehen: bezzeg ez a kis ország a katolicizmust meg fogja menteni ! :)
justhpeter
Orbán Viktor a napok többségében már azt sem tudja hol van... Amikor alkalmanként bedobja a világmegváltás X.0 programjaiból a szösszeneteket a világ egyik fele szánakozik, a másik fele röhög rajtunk. Csak a birkanépe lát benne előttük járó fénycsóvát.
Csizmás Kond
A klimaduma egy nagy szar, az is volt mert annálegyebet nem ért mostanig se, hogy drága helyekre ellátogattak és tovább szennyezték a világot.
simmering73
@KisTehen: Sötét vagy mint a vakond belső zsebe.
rokker33
Jó lesz gyurcsótány is! Majd lesz 500 forint 1m3 gáz és 3=400 forint 1kw áram és a vízit díj is egy Mátyás király lesz!! Akkor ne sirjatok majd, ha ez a csótány beindul újra!
Peller Anikó
@Kond: A klímakatasztrófa egyetlen megoldása amennyiben a népesség azonnali hatállyal lefeleződne, aztán pedig harmadolódna. A repülgetés azonnali hatállyal letiltódna, a benzinár azonnali hatállyal tízszereződne. Nem nálunk, mindenhol. A bánkormány meg azonnali hatállyal kirúgódna, ecet.

Melyiket kívántad meg?
Gazella
@rokker33: mar annyi amennyit itt nagyban pofazol. Es meg akkor nem is Gyurcsany a kormanyfo. Hanem az undorito zsirhaj.
mágnes
@Nyírfa: És pitiánerek is ,sosem látott pitiáner fostos banda,
Pipás
@rokker33: Neked elvette gyurcsány az eszedet.
mágnes
@Nyírfa: Megkérdezné valaki : Mi van parasztgyerek ? Támadnak a szovjetek ? -Igen ! Lass-an -mon-dom . Brü-sszel -tá-mad . Rossz-abb mi-nt a szov-jet -ek .
És ezt követik húen százezrek úgy hogy totális végnélküli sokkot kapott a manus 63-89 ig a Szovjetek miatt .
nem ő van egyedül ,nem ő . Sajnos :-(((((((((((((((((
Nyírfa
@mágnes: Ne keseredj el, a változás a küszöbön van. Annyira tele van a hócipőnk, akkora szégyen ül rajtunk, hogy ilyen kormányt tűrtünk meg ennyi időn keresztül, olyan felháborító az Orbán-banda garázdálkodása, hogy a társadalom többsége ébredezik csipkerózsika-álmából. Szóval, fel a fejjel! :)
CsipkeRózsa
@Peller Anikó: 16:40

Kérdésedre válasz:
"A bánkormány meg azonnali hatállyal kirúgódna, ecet."
Nyírfa
@Peller Anikó: 16.40

Valóban szükségessé válhat a szaporodás tudatos irányítása, de sem felezni, sem harmadolni nem kell a jelenlegi lélekszámot. Ami viszont mindenekelőtt való, az a környezetünk védelme, az ökológiai egyensúly megteremtése, ami a táplálkozástól az ipari termelésig mindent magába foglal. Iszonyú a túltermelés, a fogyasztás egyenlőtlensége, általában az egyenlőtlenség: ordító a szolidaritás hiánya.

De nézd meg, a természet hogyan próbálja ellensúlyozni a dicstelen tevékenységünket: a klímaváltozás következményeként ugyan eltolódnak az égövek, ezzel azonban olyan világrészek kapnak új lehetőségeket, amelyeknek esélyük sem volt a felzárkózásra. Képzeld el, hogy Afrikát ligetek népesítik be, hogy termékeny földekké alakulnak át a sivatagi területek. És a kontinens életében egy olyan fejlődési szakasz következik, amiről 10-20 éve még álmodni sem mertünk.
Ez azonban önmagában nem elég. Nem elég, hogy mi, nagyarcú emberek elcsesztük, de semmi baj, majd a természet helyre hozza: hogy megmaradhassunk a bolygónkon, annak feltétele a mentális fejlődés. Aki nem ismeri fel, hogy nem túlélni kell, hanem élni, önmegvalósítani, hogy ne az önkénynek adjunk teret, a hatalmi játszmáknak, hanem az együttérző , egymásra figyelő közösségi szellemnek, aki túlélési stratégiát épít a személyisége, a tudata tágítása helyett, az mindig békétlenkedni fog, bűnbakolni, kirekeszteni, megbélyegezni, végső soron pusztítani. És, aki ezt az utat választja, az valóban le fog maradni valami nagyszerűről, magáról az életről. És ezért csak magát okolhatja.
A földünknek hihetetlen tartalékai vannak, de mindent meg kell tennünk azért, hogy "levegőhöz jusson". A felelősség a miénk, és fel fogunk nőni hozzá!
rokker33
@Gazella: nézz utána te állat !!@Pipás: Neked meg a sok o1g zés :) nézz utána mennyi a rezsi :) kb 20=30% al olcsóbb.. @134.bátor:
rokker33
@Gazella: nem is Gyurcsany a kormanyfo. Hanem az undorito zsirhaj.### még az a szerencse hogy nem Gyurcsány a miniszterelnök! Már mindent eladott volna ami magyar az IMF tartozás meg a holdig érne kb mert csak ahhoz értett hogy eladta a magyar tulajdonú részvényeket és ment kunyerálni az IMF hez!
Sámannus
A valódi rezsicsökkentés az energia hatékony alkalmazása. A magyarok elől elrejtették ezt a hatékony eszközt, így ebben az ágazatban is kiszolgáltatottak maradtunk.
Ahogy reklámban is okádja a lukoil tölts tele akciójában. mindenkit a tékozló pocsékolásra biztatnak.
A napelemek alkalmazásával csak az a baj, hogy a hülyét járatják azzal aki napelemet akar felszerelni, mert le akarják nyelni a támogatásokat.
Istenakinincsen
@rokker33: Ott irogass faszságokat ahol élsz.Vagy nem megy a német nyelv?
kulabombaafityiszre
@rokker33: ma, 19:17
Kérdezd már meg valamelyik hivatalban lévő fideszes ismerősödet,(ha van ilyen),a kinai hitelfelvételeleket miért kellett 30évre titkosítani?Tudod azt rebesgetik,ezek jelzálog alapú hitelek szép kövér kamattal,ezért kell ez a fene nagy titkolózás.Szlovénia már kezdi érezni az ilyen tipusu hitel ákdásos hatását.Lehet ennek hatására szlovénia egy rész kinai felségterület lesz a jelzálog hitel miatt.Szóval ki is árulja a hazát szó szerint?
Istenakinincsen
A leghatékonyabb rezsicsökkentés a fideSS eltávolítása.
Peller Anikó
@rokker33: 19:17, ki is vett fel baszottnagy hitelt 2-3 hónappal ezelőtt?

- Ja, a zorbán. Amit aztán kampányosztogatásra fordít. Érted, hitelből szakaggymeg.

www.eszakhirnok.com/2021/09/16/ezt-majd-cipeljuk-gigantikus-adossagot-vett-fel-a-magyar-allam/
mágnes
Azt ne várja senki hogy ez a felcsúti csatornázatlan pöcegödrös falusi suttyó bármit is +értsen nyugateurópából .
ez az idióta képzeletben még mindig a Szovjetúnió fogságában él .
A bukott II .vh miatt a jóvátétel már 30 éve lejárt , Valaki szóljon neki végre !!!
Istenakinincsen
A hiba a múltban van.Nem túl bonyolult ezért alkalmazzák még ma is.
Természettudományok felszeletése az iskolai rendszerben,politikai megosztás a társadalmi rendszerekben és a vallás hozzárendelése a politikai hazugságokhoz.Ez van ma.
Hogy alakult ki egy ilyen ostoba de hatásos rendszer?
Ki találta ki az általános iskolát és miért?Talán még Mária Terézia idejéből származik.
Mi volt akkor a célja?Az hogy a gyerekek tanuljanak meg jó rabszolgának lenni és a szüleik tudjanak dolgozni(tőlük mert iskolába járnak) mint a rabszolgák?
Kilóg már a lóláb.Egyetemista egész életükben padban ülő gyerekek nem tudnak boldogulni a valós életben.Influenszerek youtubberek vagy öngyilkosok lesznek egy ilyen álszent hazugságvilágban.
Tényleg ezt akarjuk?
Csizmás Kond
@Peller Anikó: A klimaváltozás 99%-ban természetes eredetű, és csak azt a sovány egy százalékot okozzuk mi emberek. Amikor az ősember korban alig éltek ezen a sárgolyón néhány ezren akkor is voltak katasztrófák meg minden, különben nem harmincméterről kéne kiásni az akkori életjeleket...csakhát amíg ilyen megvezethető libák lesznek akik bedőlnek minden marhaságnak addig az abból élők is boldogan ellesznek...érted kislibus ?
ómió
Két bitcoinbányász műszak között Niedermüller efftárs "megaszongya" nekünk!
Peller Anikó
@Csizmás Konda: Cicus, teljesen igazad van azzal a piciny hibácskával, hogy a MOSTANI klímaváltozást 99%-ban az emberiség egyetlen (de)generációja okozza, amely már a saját lábára állt és exponenciálisan növekszik. De nemis egy konda macska eszére van ez bízva, nyáu.
rokker33
@Istenbasszonmeg: te ki a faszom vagy hogy megmondd nekem, hogy hol irogassak ???
@kulabombaafityiszre: Tudom hogy Orbán is ezt csinálja hitelt hitelre vesz fel és elég népszerű ez a titkosítás dolog, de Gyurcsány se jobb és most őt akarják vissza!
@Peller Anikó: ha majd lesz szavazati jogosultságod, akkor szavazz a kampósorrúra,majd akkor jössz rá, hogy sokkal rosszabbul fogunk járni... 8 év alatt 50.000 ről 73.500 ra emelték a minimálbért míg Orbán
73.500 ról=200.000 re ! A bérmininimum 260.000 lesz...
Dr. Proktor
@rokker33: Te is buta vagy, ülj le! Nem Orbán emeli a minimálbért hanem a munkáltató, ergo O1G azok farkával veri a csalánt ...
Málna
@Dr. Proktor: Orbán ezt szépen el is magyarázza, hogy ők csak közvetítenek, segítik a tárgyalásokat. Meg kellen hallgatni, hogy mit mond, nem butaságokat beszélni...
jesz
nem olvastam a polgármester bölcsességét, de most hallottam a rádióban, hogy az osztrákoknál nagy a baj...akár egyhetes áramszünetekre is fel kell készíteni a lakosságot...akkor bizony nem fog semmi működni...eddig úgy tudtam, hoggy ott a jövőt építik, most meg éppen jól élnek...

Mi meg csak élünk a vakvilágba..
Málna
"A kormány ugyan folyamatosan a rezsicsökkentés védelméről szónokol, de „elfelejti” megemlíteni azt az „apró tényt”, hogy a rezsicsökkentés elsősorban a jómódú, sok energiát felhasználó családoknak jelent komolyabb kedvezményt." Ugyanolyan arányú kedvezményt jelent. Aki nem így gondolja, az említse meg azt is, hogy az adózás pedig a kisjövedelműeknek kedvez. Így van ez, ha valamit százalékban mérnek...
rokker33
@Dr. Proktor: De a kormány dönt hogy mennyit emel nem a munkaadó! Ha a multikon múlna soha nem lenne emelés, mert nekik az nem jó hogy több a kiadásuk Gyurcsány és társai 8 év alatt 23.500 forinttal emelt míg Orbán 73.500 ról 200ezerre!De aki minimálbérért dolgozik az annyit is ér!!
Peller Anikó
@rokker33: Hallatlanul primitív megmondónak tűnsz, nem a béreket kell emelni az égbe hitelből a választások előtt, hanem olyan gazdaságot kell teremteni ahol kicsi az infláció, kevés hitelt kell felvenni, ahol a kormány nem a saját hülyeségeire bassza el a pénzt focira, ahol a kormány nem a saját hatalmának betonozgatására bassza el a pénzt külföldi szavazatvásárlásra, ahol a kormány az Eutól kapott horribilis összegeket nem a saját és strómanjai számlájára irányítja át.

Aki nem képes 300 alatt tartani az eurót az monnyon le. Ki is volt emeszen tencia szerzője? Ja igen, a kedves vezetőd.
Németh István
ez a moslék niedermüller egy rém hülye figura, ezt mint a magyar nemzet közellenségét ki kellene írtani! Egyrészt fogalma sincs mi, miért történik ez a nőfaló pöcs a női seggeket csókolgatva eszét vesztett görény! Vannak normális emberek okos zsidók, de ez egy megveszekedett hülye abnormális marha!
Peller Anikó
@Német István: Nyilván te nem vagy moslék és el tudod mondani nekünk mi miért történik, akkor légyszíves mondd el miért kell a nemzet vagyonát + az eus támogatásokat + még a horribilis hiteleket belepumpálni a strómanok pénztárcájába. Elsőre csak ennyival szórakoztass el minket.
rokker33
@Peller Anikó: ha dolgoztál volna Gyurcsány idején akkor tudnád, hogy nem volt jó semmi és ezért bukott el a legnagyobb párt az mszp ,mert Gyurcsány mindent elszúrt! Neki köszönhető Orbán 2/3 os győzelme és azért vannak még hatalmon, mert nem kérnek az emberek a csótányból! De te ezt honnan tudnád még az óvodába a homokozóba pisiltél mikor ezek megtörténtek! :)
Peller Anikó
@róker33: Buta vagy. A dolgot apukád szúrta el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.