Válságos a Covid helyzet a kórházakban. 

„Borzalmas éjszaka. Öt újraélesztés, 20-as, 30-as, 40-es oltatlan COVID-os betegek” – írja pénteki posztjában Varga Zoltán Péter, Dunakeszi jobbikos önkormányzati képviselője, aki egy fővárosi kiemelt koronavírus ellátó központban dolgozik egy éve a jobbikos Alfahír cikke szerint.

„Egy harmadik hullám közepéhez képest szerencsére még sehol sem tartunk. Egy március-április környéke halálhörgés, siralom volt ehhez képest. Viszont úgy is nézhetjük, hogy rosszabb a helyzet, mint mondjuk augusztus elején.”

Borzalom! Ápolóként dolgozik a Jobbikos politikus, ezeket tapasztalja a Covid osztályon

Fotó: Facebook/Varga Zoltán Péter

Sok olyan 20-as, 30-as éveiben járó fiatallal is találkozott, akik súlyosabb alapbetegséggel nem rendelkeztek, mégis bent fekszenek az osztályon, alapvetően a vírus okozta tüdőgyulladással. Az ápolóként dolgozó képviselő azt is hozzátette, hogy a covid miatt hozzájuk kerülő súlyos állapotú betegek túlnyomó többsége – nagyjából 90 százaléka – oltatlan.

Ez is egy olyan kulcskérdés, amiről nincsenek nyilvános adatok. „Nem tudjuk, hogy a kórházban ápoltak milyen arányban oltottak, és milyen életkorban vannak. Más országokban ezekről beszámolnak, már csak azért is, mert az oltás működőképességét indokolja. A titkolózás ezzel szemben az oltásellenesek kezébe adhat érveket” – írta a 444.hu

Varga azzal zárja a posztját: „Olyan jó lenne, ha vigyáznál magadra és ránk. Elég, ha nem akarsz mindenben okosabb lenni. Én sem mondom meg, hogy hogyan tervezz épületet, hogyan taníts irodalmat, vagy hogyan burkolj fürdőszobát. Szerintem nem olyan nagy kérés.”

Forrás: 444.hu 

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Gazella: Bimbózó/combosodó diktatúrákra is érvényes: sírig tartsd a pofád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@KisTehen: Régen is volt vírusos tüdőgyulladás anno semmivel nem kezelték, azt mondták erre nincs gyógyszer. Orrspray meg ilyeneket adtak csak.
magyar1
@Nessy: Te orvos vagy? Az orrból vett minta mennyire komoly? Ha beszippantasz egy kis vírust azt akár ki is fújhatod nem? Ha meg már lement a tüdőbe annak más jele is van.
Nessy
@magyar1:Aki a Sinofarmot kapta arra valóban milliárdokat költöttünk, csak éppen nem véd! Ez viszont nem a paciens hibája, hanem aki beszerezte, engedélyezte 60 év felett, holott a gyártó leírta, hogy arra korosztályra már nem ajánlja!
division
@Rockxy: Igen. És? Bármelyik gyógyszernél előfordulhat allergiás reakció, amely a legrosszabb esetben halállal végződhet, ne haragudj, de ezzel nem mondtál semmi újat. Azt bírom amúgy leginkább a konteósoknál, hogy ha egymillió oltásból egy végződik allergiás reakcióval, azt azonnal fújják, de a többi 999.999 esetről egy szó sem esik.
Rockxy
Taiwan:
veoh.com/watch/v142153576X4X7mxJn
Ott valamilyen ok miatt nem titkolják a káros mellékhatásokat.
Belgium:
veoh.com/watch/v142153576X4X7mxJn

A konteó egyébként összeesküvés elméletet jelent, de itt most arról a valóságról van szó, hogy emberek súlyos betegen fekszenek a kórházakban, vagy már a temetőben, ami az oltás következménye, vagy hatástalansága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.