Szeretném kihangsúlyozni még egyszer nagyon erősen: aki két vektor típusú oltást kapott, két Szputnyikot vagy két AstraZenecát, ne kérjen Janssent, és ne kérjen a harmadik oltásra vektor típusút – mondta Jakab Ferenc csütörtökön a Kossuth Rádióban az RTL Híradó összefoglalója szerint.

Jakab: két Szputnyikra vagy AstraZenecára senki ne kérjen Janssent!

Fotó: pixabay.com

A virológus annak kapcsán beszélt a kérdésről, hogy Merkely Béla nemrég közölte, hogy két Szputnyik után Janssent kapott harmadik oltásként, noha korábban nem javasoltnak nevezte ezt a kombinációt. A Semmelweis Egyetem közleményben magyarázta a történteket.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ugyanmár!Merkelynek elhiszi valaki egy szavát is?A járvány kezdete óta mondott már annyi baromságot,hogy még tán orbánt is lekörözte. Miután nem ez a szakterülete,nem is értem,hogy minek nyilatkozott úton-útfélen,a járvánnyal kapcsolatban.A legnagyobb baromság,amit nyilatkozni bírt,az az volt,hogy őszerinte indokolt volt ennyi lélegeztetőgép beszerzése. Azt még idióta is tudja,hogy hiába van gép,ha nincs aki kezelje. És hogy ő mivel oltatta magát,az a kutyát se érdekli.
Pálinkás Pál
@csipetke: nagy a gyanúm hogy placebóval..oltották és amiért nyilatkozik az az, megmondták neki, ha nem áll be a csapatba, nemhogy rektor, de körzeti orvos sem lehet a továbbiakban...ennyit merkelyről, meg a többi megzsarolt " szakértőről "..
inhuman
Két lehetőség is elhangzott, ami talán nem is akkora hőlyeség:

Azért kért Janssent, mert azzal lehet utazni az egész világon - attól függetlenül, hogy mit kapott előtte, vagy mennyire hatékony.

Merkely megcélozta a köztársaságelnöki posztot.

Hát...

Az a legnagyobb probléma, hogy az ő rossz példáját többen is követték, és most védtelenül mászkálnak, fertőznek és fertőződnek.
kereső
@KisTehen: Miről "humorizálsz" bocika? Az NNK protokollja szerint sem adható a "vektor vakcinákra" Janssen. Ők is Janssen/oltás tagadók?
kereső
@KisTehen: Ennek mi köze a diktatúrához?
Toller Béla
Semmiféle törvény, még a termodinamika sem vonatkozik az orbánistákra. Csak a villoni, amikor a nyakukon éreznek valamit ...
human
Vagy Merkely Béla harmadik oltásnak nagyon is a jót kért. Csak az első két oltásnál hazudott és Sputnyik helyett Pfizert kapott. Akkor ugye nagyon propagálni kellett az orosz Putnyikot és a kínai Sinopharmot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.