Hadházy Ákos egy Fideszes politikus nyaralóját indult el szemrevételezni, amikor furcsaságba botlott a Tisza parti Rakamazon. 

Sétája során egy 59 millió forint EU-s pénzből felújított és kibővített kis házikó jött vele szembe. Az még nem világos, kinek a kije és hogyan kapta a pénzt – írja a Menedzsment fórum.hu.

A ház Rakamazon, a Tisza partjának festői szakaszán áll. Az ablakban látható táblácska szerint az 59 millió forintos vissza nem térítendő támogatás célja "Társadalmi vállalkozás ösztönzése Rakamazon" volt. A projekt leírása szerint képzéseket (például Borakadémiát) és háromnapos csapatépítő tréningeket fognak tartani cégeknek, amikor meg nem, akkor szállásként adják ki az épületet.

Külön szépsége a történetnek, hogy a kedvezményezett 4G Learning Nonprofit Kft-nek Hadházy szerint 2018-as alapítása óta egyetlen fillér bevétele sincs, ráadásul a projekt eredeti leírásában még Rakamaz helyett Mád szerepelt.

"Hogy kinek a kije kapta a pénzt, nem tudom – az egyik tulajdonossal azonos nevű hölgy a Nemzeti Ifjúsági Tanács nevű frenetikus képződményben dolgozik – írja Hadházy, hozzátéve hogy az eset mindenestre sokadik példája annak, hogyan működik az EU-s pénzek elosztása és ellenőrzése."

Forrás: Menedzsment fórum.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egyáltalán,van valaki a fideszben aki még nem lopott?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
egyáltalán,van valaki a fideszben aki még nem lopott?
134.bátor
@KisTehen: Fèlèv múlva fizet a ripost nevű szennylap, mert hazugságokat îrt. Százból százszor pert vesztett mindegyik,mert utólag kiderült,hogy hazudtak.
Rizikó
Általában nagy hangon csalást kiált, aztán utólag kiderül, hogy minden rendben. Egy szavát sem hiszem el, míg nem bizonyít.
jesz
a random szócska helyett nem lehetett volna magyar szót írni? Azért, mert divat a beszédben?
nezelodo
@sgl: Ne háborogj, ez az illiberális keresztényi szeretet. A papok pedig átértelmezik a pohos miatt még a Bibliát is, ha kell, néhány milliárd Péter fillérért.
lusta
@134.bátor: Ez nem egészen így van. Ha a dolgok mélyére nézünk, akkor kiderül, hogy egy vasat sem fizetnek.
MI FIZETJÜK!
Eladott Ország
@jesz: ma, 16:54 ◘ Forrás: A Menedzsment fórum.hu... spontán ilyen.
kissé felnőttem
@Rizikó: no én válaszoltam nagyon hallgatsz Kritikusunk miért? ez meg amit itt irnak hát egy finoman etikátlan dolog de 10 - 9 x megállapitják hogy ... és Hatházi zsebébe tömik a megitélt birói adatok alapján a pénzt akkor ? hát majd akkor amikor a főügyészt is megkérdezik itt leszel akkor is? amugy meg omió meg dubrincs itt a leg etikusabb leg népszerűbb azokra nem szoktál rájuk irni ? mert engem ők szoktattak arra hogy a stilusukkal vágjak vissza szép estét fiatal úr
Rizikó
@kissé felnőttem: Az említettek nem szoktak durván személyeskedve trágárkodni velem, ha leírom a véleményem. Ugye nem várod el, hogy minden illetlen parasztot én tanítsak viselkedni?
Megbocsáss, de nem látom, mit írtál nekem. Elnézést kérek, ha nem válaszoltam. Kérlek ismételd meg és válaszolok.
kissé felnőttem
@Rizikó: hát sikari dubrincs omio senki mellett nem tud szó trágárság nélkül elmenni nos amit Személyednek irtam a stop drágulás stop orbán alatt leled 17 -én 19-52 kot irtam de ha bármi kérdésed akadna válaszolok nem ma hozott a gólya már 47-től itt vergődöm és még ávós autó sincs szólás szabadsággal meg amig el nem visznek élni fogok. mert nem hazugságra neveltek. sőt máig büntetlen előéletü vagyok a holnapok bizonytalanok 1968 tól meg vezetek is balesetmentesen de a holnap akár mit hozhat. szép estét
134.bátor
@KisTehen: Olvastam,hogy 3 panellakásról van szó. Az egyik az anyjáè,a másik a nővèrèè,a harmadikat a gyereknek vette ,valamennyit hitelből. Ez kurva nagy leleplezés..
Rizikó
@kissé felnőttem: Neked is szép estét! Visszakeresem a beírásod és válaszolok.
human
Biztos a térkő miatt ugrott 59 millióra ennek a sufninak az építési költsége. Vagy esetleg ellopták a 2/3-át.
human
Már egy követ nem tudsz úgy eldobni, hogy az ne egy fideszes lopásra essen.
Istenakinincsen
@KisTehen: Elmehetsz te a francba.Mit lopott ez a(számodra) főellenség?Abból lopott vagy talán spórolt ami mindegyik gyökér politikusnak alanyi jogon jár?Pitiáner lószar ez ahhoz képest amit a fideSSznyikok elloptak már.
A fideSS ezen már rég túl van,ők nem lakhatási támogatást,vagy benzinpénzt lopnak...áááá,az már nekik kispálya.A milliárdos EU-s támogatások,birtokok,szállodák,a balaton,fertő tó,repülőgépek,átláthatatlan cégbirodalmak sokkal vonzóbbak számukra.
Lepényleső
Ennek kapcsán juthat bárkinek eszébe,2014 - A WELT 2000 és Lázár János tárgyalásának "eredményessége"?
(444, : Szombaton aláírta,amit soha nem akart,másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa)???
ómió
A ráhazudós sztorit még nem ötlötte ki?
fergeteg
A MIÉNK IS KÖZPÉNZBŐL ÉPÜLT. oszt mi van akkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.