Tüntetést szervez a Mi Hazánk „a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen” az Alkotmánybíróság előtt – tudatta a párt péntek esti közleményében, annak ellenére, hogy jelenleg nem kötelező az oltás.

Tüntetés Budapesten – az Orbán féle "kötelező" oltás miatt mentek az utcára
Kép: Facebook/Dúró Dóra

A november 20-a 15 órára meghirdetett eseményen felszólal többek között Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője, dr. Pócs Alfréd közismert járványrelativizáló orvos, de még Szakács Árpád publicista is, aki pár éve még a fideszes szellemi holdudvarhoz tartozott.

A demonstrációt azután jelentette be a párt, hogy a szomszédos Ausztria kormánya rászánta magát az oltás kötelezővé tételére jövő februártól.

Magyarországon a kormány rendelkezése nyomán jelenleg a munkaadó kötelezheti a munkavállalót a vakcina beadatására, de Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában elejtett egy olyan megjegyzést, hogy

nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltsa magát

ami megüthette az oltás kötelezővé tételét markánsan ellenzők fülét.

Az érvényes jogosultság alapján számos cég már elrendelte a dolgozóinak a kötelező oltást, sokan mások azonban egyelőre nem éltek ezzel az eszközzel.

A Mi Hazánk nyár óta egyre nyíltabban kampányol a Covid-oltások ellen. 

Tüntetést tart az Alkotmánybíróság előtt a Mi Hazánk Mozgalom a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen. A dolgozó emberek zsarolása munkahelyük elvételével alkotmányellenes, ezért a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében közzétettük a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az érintettek számára.

- írták a bejegyzésükben

Forrás: Telex
Címlapkép: Facebook/Dúró Dóra

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Ja, egy orvosi diploma, járványügyi szakvizsga sem árt, ha kéznél van.” Talán még használna is az az orvosi diploma a járványügyi szakvizsgával. Ahol a tízparancsolat minden betegséget meggyógyít, ott a keleti szenteltvíz is védetté tesz a vírus ellen. Mivel az "oltásellenes baloldalt" nem tudják becsatornázni, ezért most meg kell célozni a a valódi oltáselleneseket, na erről szól ez a mutatvány, ezt a feladatot kapta Dórika. De segghülye hozzá, hogy felismerje, ő csupán egy eszköz, meghatározott feladatot hajt végre - mások által meghatározottat! Szerintem az apanázs segíti ezt a felismerést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: te meg itt jó pénzért csak elvagy ugye ? a Balatoni villából irtál látom
evacica
Nem szeretek rosszat kívánni senkinek, de Dorácska családját ha elkapja a covid és súlyos is lehet akkor is agitálni fog az oltás ellen?!
ómió
@kissé felnőttem: "Ellenzékileg"? Az a specialitásuk!
division
@Pálinkás Pál: Mindeközben Szlovákiában:
"Elveszítjük a harcot a vírussal szemben. Az újonnan azonosított fertőzöttek arányát tekintve mi állunk a legrosszabbul a világon. Nem tudom, mit kell még látnunk és hallanunk ahhoz, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Sajnos úgy néz ki, elkerülhetetlenné válik a 3 hetes lockdown"
vacsi
Igen, csak akik ott tüntetgetnek, már mind beoltatták magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.