Tüntetést szervez a Mi Hazánk „a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen” az Alkotmánybíróság előtt – tudatta a párt péntek esti közleményében, annak ellenére, hogy jelenleg nem kötelező az oltás.

Tüntetés Budapesten – az Orbán féle "kötelező" oltás miatt mentek az utcára
Kép: Facebook/Dúró Dóra

A november 20-a 15 órára meghirdetett eseményen felszólal többek között Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője, dr. Pócs Alfréd közismert járványrelativizáló orvos, de még Szakács Árpád publicista is, aki pár éve még a fideszes szellemi holdudvarhoz tartozott.

A demonstrációt azután jelentette be a párt, hogy a szomszédos Ausztria kormánya rászánta magát az oltás kötelezővé tételére jövő februártól.

Magyarországon a kormány rendelkezése nyomán jelenleg a munkaadó kötelezheti a munkavállalót a vakcina beadatására, de Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában elejtett egy olyan megjegyzést, hogy

nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltsa magát

ami megüthette az oltás kötelezővé tételét markánsan ellenzők fülét.

Az érvényes jogosultság alapján számos cég már elrendelte a dolgozóinak a kötelező oltást, sokan mások azonban egyelőre nem éltek ezzel az eszközzel.

A Mi Hazánk nyár óta egyre nyíltabban kampányol a Covid-oltások ellen. 

Tüntetést tart az Alkotmánybíróság előtt a Mi Hazánk Mozgalom a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen. A dolgozó emberek zsarolása munkahelyük elvételével alkotmányellenes, ezért a tömeges alkotmányjogi panasz benyújtása érdekében közzétettük a párt jogi kabinetjének beadványmintáját az érintettek számára.

- írták a bejegyzésükben

Forrás: Telex
Címlapkép: Facebook/Dúró Dóra

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
„Ja, egy orvosi diploma, járványügyi szakvizsga sem árt, ha kéznél van.” Talán még használna is az az orvosi diploma a járványügyi szakvizsgával. Ahol a tízparancsolat minden betegséget meggyógyít, ott a keleti szenteltvíz is védetté tesz a vírus ellen. Mivel az "oltásellenes baloldalt" nem tudják becsatornázni, ezért most meg kell célozni a a valódi oltáselleneseket, na erről szól ez a mutatvány, ezt a feladatot kapta Dórika. De segghülye hozzá, hogy felismerje, ő csupán egy eszköz, meghatározott feladatot hajt végre - mások által meghatározottat! Szerintem az apanázs segíti ezt a felismerést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Remélem kaptok a pofátokba egy kis vizet legalább. Legyen rajtatok maszk hogy valamennyire felfogja.
division
@fideszes gyökér: Elegem van ezekből az oltástagadókból, teljesen mindegy melyik országban balhéznak. Így nem lehet véget vetni soha ennek az átkozott járványnak.
Eladott Ország
„Ja, egy orvosi diploma, járványügyi szakvizsga sem árt, ha kéznél van.” Talán még használna is az az orvosi diploma a járványügyi szakvizsgával. Ahol a tízparancsolat minden betegséget meggyógyít, ott a keleti szenteltvíz is védetté tesz a vírus ellen. Mivel az "oltásellenes baloldalt" nem tudják becsatornázni, ezért most meg kell célozni a a valódi oltáselleneseket, na erről szól ez a mutatvány, ezt a feladatot kapta Dórika. De segghülye hozzá, hogy felismerje, ő csupán egy eszköz, meghatározott feladatot hajt végre - mások által meghatározottat! Szerintem az apanázs segíti ezt a felismerést.
Pálinkás Pál
@Horizont: ez még kevés hogy megemeljem a valagam...
rokker33
@Horizont: Te mit teszel azon kívül, hogy a fotelból habzó szájjal pofázol?? Legalább ők kinennek az utcára a Jakab mzp csak beszélni tud, de semmi extra! Te sem vagy különb!
Csizmás Kond
Tüntetni akkor szoktak amikor valami bizonyítottan nem jó...mongyuk vannak azért kivételek is de azok mind egy szálig mániákus tüntetéshetnékben szenvednek...most azomban minden az oltás mellett szól, tehát aki most is az oltásellenességet fújja az szeintem azért teszi hogy a hülyébbeket a félrevezetettebjét a sírba küldje.
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 17:09
Jól teszed, ha nem állsz be közéjük.
Ezt a demonstrációt nem azért szervezték ami első megítélésre látszik, ez csak egy eszköz.
Úgy gondolom, hogy kihasználva a helyzetet, a valódi cél az oltástagadókat a "Mi Hazánk" táborába csalogatni..
Pálinkás Pál
@Sziszifusz: tökmindegy..jelenleg az egyetlen alternatíva..a " tudjuk kik " megvették mindkét oldalt covid ügyben..
Eladott Ország
@rokker33: ma, 17:15 ☻Mert őméltósága a halottak számában méri a járványt. Csak nem érdekli!
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179753439_1100061057140467_798251559538504919_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=LMZOgyfH2TgAX9HhMo5&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=9f0f751f496eab95ad312a283d92f12f&oe=61BDA252
Emelem söröm...
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/177522933_1097111814102058_5972164306045663340_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ve4YHJVVbgMAX-8O0pA&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=60a2cb3a28b26233f8393089e1d4ee1b&oe=61BD53A7
Mit ünnepel ez a féleszű?! Teljhatalmat kapott, amit arra használt, hogy kitömje a haverok zsebét, hogy eszeveszetten költekezzen felesleges dolgokra, hogy titkolózásra kényszerítsen orvosokat, ápolókat, hogy kabarét csináljon az Opera Törzs tájékoztatóiból. Mialatt a potrohos stadionokra és külhoni templomok felújítására szórja két kézzel a pénzt, a gazdaság romokban hever, naponta emberek ezrei veszítik el a bevételüket, családok ezrei mentek tönkre, élik a létbizonytalanságuk legsötétebb napjait. Emberek százai halnak meg naponta, nincs egészségügyi alapellátás, csak reménykedni lehet, hogy épp most nem éri betegség az embert.
scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/177310504_499898861374839_1587140100877527871_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=Ev85YGxDH0cAX89TAZX&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=cc1b07c7fefaca0aaf029f963c8fbff8&oe=61BFF0A1
justhpeter
Dórikáék nem keresztények és nem demokraták, csak kibújtak Orbán seggéből mert valószínűleg azt a büdöset ők sem bírták.
division
@Pálinkás Pál: "Belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy osztrák férfi, aki a Kleine Zeitung szerint szándékosan betegítette meg magát. A férfi azt remélte, hogy a gyógyulti státusszal majd ő is hozzájuthat azokhoz a szolgáltatásokhoz, amiket például az oltottak kapnak. Erre azonban már nem kerül sor."
Szóval emeld fel a valagad, és hajrá!!!
division
@Horizont: Pali velük? Akit csak fizetnek hogy itt pofázzon? Ne viccelj már:-))
division
@rokker33: Nálad elmentek otthonról. Te is az oltások mellett kampányolsz, erre lecseszed Horizontot, aki az oltások mellett van? Nem ittál kicsit sokat?
division
@Horizont: Nehezen hiszem el, ha meg mégis, ő nem oltásellenes, hanem egy...nem írom le. Azért rokker33 sincs elemében, írtam is neki veled kapcsolatban. Amúgy meg kivonul az utcára a szélsőjobb, mi van ebben meglepő? Semmi. Majd hazamennek.
Pálinkás Pál
@division: 2017-ben is a legnépszerűbb osztrák bulvár napilap, a „Kronen Zeitung” volt, ami a vizsgálatba bevont lakosság 29,2%-át érte el. Ez bizonyos csökkenést jelent a megelőző évi 30,5%-hoz képest. Második helyen a „Heute” című ingyenes lap végzett 12,6%-os eléréssel, a harmadik helyet a „Kleine Zeitung” 10,5%-kal szerezte meg. vazze ...egy 10 százalékos vicclap a forrásod?..ennél a szilajcsikó is olvasottabb ,nyomi...
division
@Pálinkás Pál: Tudom, a "nyihahaha.huhuhu.kispejlovam, az aztán komoly hírforrás:-))
Az osztrákoknál már kisgyerekek is vannak intenzíven, 15 év felettiek meg nem kevesen, de hülye vagy ahhoz hogy felfogd, ezért nem is linkelem be még egyszer, ott van a beküldöttek között.
Pálinkás Pál
@division: te biztos ott voltál az osztrák kórházakban,igaz maki?..nagyjából annyira igaz a hír, mint nálunk a torokfájós ribanc kalandja az intenzív osztályon, ahol csak úgy sétálgatott...mellesleg mondtam már neked, a természet szelektál...nem tudsz mit csinálni...mivel vírus, nem baci...
csak úgy....
darálós dóri jövöre is szertne bejutni a parlamentbe,hogy eltarthassa elödöt és az utódokat!:)
inhuman
Ezeknek semmi másuk nincs. Hónapok óta csak ez az egy témájuk van, még ki is óriásplakátozták.
Képzeld el, mit művelnének ezek az állatok, ha kormányra kerülnének...
Ne, inkább meg se próbáljuk elképzelni !!!

@Horizont: Most ők az aktuális rosszzsaruk a fideszes színjátékban, ami régen a Jobbik volt.
division
@Pálinkás Pál: Gondolom te meg ott voltál minden helyen ami neked szimpatikus, nem igaz? Ne majomkodj már folyton. Olvasd a Guardiant inkább.
Nessy
@Pálinkás Pál: Ha az oltatlanok csak saját magukra lennének veszélyesek, a fenét sem érdekelné, hogy megpusztulnak, vagy sem! De azzal, hogy ők nagyobb arányban kerülnek súlyosabb állapotba a kórházba, szorulnak intenzív ellátásra, már mindenkit érint. Maszk, távolságtartás nélkül szórhatják a vírust, mert nekik "Jogaik vannak!" Nekem is, hogy ha nem covidos vagyok, akkor is el lássanak, megoperáljanak, stb.
Pálinkás Pál
@Nessy: te honnan veszed ezt a baromságot?...jelen pillanatban nagyjából ugyanannyi oltott van kórházban, mint oltatlan, és az oltottak száma emelkedik...
human
Durcika most mit darált? Injekciós tűt?
Rizikó
Ezzel most mellé lőttek. Csak a teljes átoltottságnál lehet kikényszeríteni a politikusokból, hogy visszaadják a régi életünket.
Magam is feloldanék minden korlàtot azonnal, de Európa rögtön nekünk esne.
csak úgy....
@Rizikó: te a te korlátoltságoddal? még európa neked esne! :)
Nessy
@Pálinkás Pál: Különösen, akik tavasszal, egy oltást kaptak, ami már elvesztette a hatását, vagy olyan vakcinát kapott, amit elve nem is neki szántak. Viszont a súlyos esetekben már mások az arányok. Az a baj, hogy a kormány titkolózik, mellédumál és az embereknek fogalmuk nincs a valós helyzetről. Ezért aztán mende, mondákra épít. Hogy honnan veszem, legyen elég annyi, hogy nem a kormány infóból.
Pálinkás Pál
@Nessy: ha van ismerősöd, akkor azt is tudod, sorban halnak az oltottak..
fergeteg
Keményebb DIKTATÚRÁT MINISZTERELNŐK ÚR. ! Karanténba velük.
fergeteg
Tüntessünk mi is ellenük, a szó a legjobb fegyver. Oltassák be magukat.
dr préditákor
@Horizont néni, hallgasd meg, utána nem irkálsz hülyeségeket: kuruc.info/r/64/236328/
dr préditákor
@Horizont: Pedig mindent kell olvasni, hogy objektív legyél! Ha nem vagy néni, akkor bácsi vagy???
verőce21
Milyen fasza dolog szétverni a várost csak úgy heccből...?
rokker33
@Horizont: 17:38 ! Én is bevagyok oltva te főbarom, de én is ellene vagyok a kötelező oltásnak ! Itt Ausztriában február 1 től lesz kötelező,de a te barom főnököd a vezéred az elmebeteg Orbán be fogja vezetni otthon is!Nem szabadna hagyni, de tudom te leszarod, csak a gép előtt ülve fröcsögsz és nem vagy te senki hogy engem kioktass baromarcú!
Nessy
@verőce21: Már nincs foci meccs, kell valami ahol lehet balhézni, kárt okozni.
rokker33
@division: 18:37 bevagyok oltva és azt mondom hogy sajnos kell, de nem szabadna hagyni hogy kötelező legyen!Ez ellen fel kell lázadni mert előbb vagy utóbb lesz 6. Oltás is...kötelező oltás...
ómió
Minden idióta összetévesztette Bécset Budapesttel, vagy csak ez a Mi Hazánk csapat?
kissé felnőttem
@ómió: illene tudni pláne neked A magyar meg a román fővárost szokták keverni
division
@rokker33: Márpedig kötelezővé kell tenni, és hidd el az is lesz, jönnek jövőre az újabb fejlesztésű vakcinák, amiből majd elég lehet évente egy is, mint az influenza esetében.
Lepényleső
...azt követően lesz,ha a bán már csak kínait vesz?
ómió
@kissé felnőttem: Úgy tűnik, ezek már Bécset is keverik vele.
kissé felnőttem
@durbincs: @durbincs: @durbincs: te meg itt jó pénzért csak elvagy ugye ? a Balatoni villából irtál látom
evacica
Nem szeretek rosszat kívánni senkinek, de Dorácska családját ha elkapja a covid és súlyos is lehet akkor is agitálni fog az oltás ellen?!
ómió
@kissé felnőttem: "Ellenzékileg"? Az a specialitásuk!
division
@Pálinkás Pál: Mindeközben Szlovákiában:
"Elveszítjük a harcot a vírussal szemben. Az újonnan azonosított fertőzöttek arányát tekintve mi állunk a legrosszabbul a világon. Nem tudom, mit kell még látnunk és hallanunk ahhoz, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Sajnos úgy néz ki, elkerülhetetlenné válik a 3 hetes lockdown"
vacsi
Igen, csak akik ott tüntetgetnek, már mind beoltatták magukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.