A napokban a vakcinát a Pfizerrel közösen kifejlesztő BioNTech egyik alapítója, Ugur Sahin nyilatkozott arról, hogy a harmadik, megerősítő oltás amellett, hogy helyreállítja koronavírus okozta betegség (Covid-19) elleni védelmet, megerősíti a szervezet védekező rendszerét és fokozza az immunválaszt. Az eddig megjelent vizsgálatok, adatok, köztük az Izraelben összegyűjtött adatokból az látszik, hogy a "frissítő" oltás után a felnőtteknél húszszor ritkábban fordul elő megbetegedés, a súlyos lefolyású betegséggel szemben pedig 97 százalékos védelmet nyújt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@RonaGyuri: A főcím ez volt, a lényeg ami miatt betettem alatta olvasható Ugur Sahintól, Gyuri bácsi:-)
RonaGyuri
@division: Bunkókám, ha már beteszed akkor olvasd is el!!! "Van elegendő vakcina - többek között ezt mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán.", és "ha mindenki Pfizert kér, akkor is lesz elegendő" - mondta ami nem igaz!!! =))
division
@RonaGyuri: Én nem bunkóztalak le, de nem lehetünk egyformák, sajnos sokszor a diplomát csak úgy adják (vagy veszik)...
Málna
@RonaGyuri: Miért, mennyi Pfizerünk van?
RonaGyuri
@division: csak megint pofátlankodtál! Egyébként szokás szerint neked szabad szemtelenkedni, ha szólok, akkor vernyogsz! =))
Jó hogy emlékeztetsz rá, hogy egy gátlástalan rágalmazó tróger vagy! =))
Megint egy buta NER-társad mellett állsz ki !!! =))
division
@RonaGyuri: Senki mellett nem álltam ki. Poén akart lenni, semmi más. A cikknél meg nem véletlen írtam ki ami számomra fontos volt. Nem vagyok a Fidesz híve víruskezelésben, plusz a közel 5 milliárdos értékben lejárt szavatosságú kidobott PCR tesztek is dühítenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.