Az Európai Bizottság (EB) a REACT-EU forrásaiból 250 millió eurót juttat Magyarországnak a foglalkoztatás, az egészségügyi dolgozók és a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek támogatására – írja a Telex.hu.

250 millió eurós többlettámogatást kap Magyarország az Európai Bizottságtól
Fotó: JOHANNA GERON / POOL / AFP

A  többlettámogatás 13 millió adag vakcina beszerzését szolgálja olyan Covid–19-oltóanyagokból, melyek használatát engedélyezte az Európai Gyógyszerügynökség.

Ezenfelül a többlettámogatás arra is szolgál, hogy

pénzügyi kompenzációban részesüljön az a mintegy 7000 magyar orvos és ápoló, aki túlórában dolgozott a világjárvány során.


Forrás: Telex.hu
Címlapkép: JOHANNA GERON / POOL / AFP

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Így már érthető, hogy a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mégis vesz jövőre Pfizert. Az Unió pénzén. Míg a többi pénz a mi lábunkon éppen megálló sjátlábon álló rászorulóknak jut.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Kíváncsi vagyok,hogy most mennyi jut ebből az egészségügyi dolgozóknak. A fiam- menyem 7 hónapig kovid intenzíven dolgoztak a harmadik hullámban is,és 200% pótlék járt volna pluszban. Egy ideig ígérgették,aztán azt mondták,hogy bocsi,rengeteg adóssága van a kórháznak,nem tudják kifizetni.Nagy nehezen 1 hónapnyi pluszpénzt kaptak végül. Én dühöngtem a gyerekek helyett is,mert mi köze a dolgozónak a munkahelye adósságához?Most megintcsak az lesz,mert minden kórháznak rengeteg adóssága van,de a kormány adott tíz,és százmilliárdokat az egyházaknak,itthon és külföldön,és szórta a pénzt kétkézzel,ahelyett,hogy a fontos dolgokat rendezte volna. Ez egy semmire se jó kormány
telegdilaci
@sgl: Ezek sem tanulnak semmiből! azt gondolják hogy ez a korrupt,rablóbanda nem fogja ellopni a támogatást,mindenre fog jutni belőle csak arra nem amire az Országnak adják! hogy lehet kecskére káposztát rábízni?
ómió
Na, ez jól jött, hisz' pl. az eü-söknek már ingyenkonyha is nyílt! A megduplázott orvosbért meg nyilván "lenyulta a Zorbán"!
Nessy
Hurrá! Megjött a lenyúlható karácsonyi ajándékra való!
Gazella
@csipetke: annyi köze van a munkavállalónak az adóssághoz, hogy mertek a havi kereten felül sok mindent megrendelni...az OSZTÁLYOKNAK!!!
Németh István
@Gazella: és stb! a szenvedés amely kiütközik a megszólalásaitokból, hogy ez a kormány eredményes és a nemzet érdekében tevő igyekezete egyértelmű, AZTÁN SOK ÉV UTÁN ELÖSSSSSSZÖR reményeket keltő elvette az eszeteket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.