A Fidesz választmányának elnöke a migrációs és az egészségügyi vészhelyzet közepette már másfél évvel ezelőtt időszerűnek látta az ellenzéket kinevezni a nemzetbiztonságot fenyegető legkomolyabb veszélynek. Kövér úr még tavaly februárban a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok vezetőihez szólt a szervezetek fennállásának harmincadik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen. A Direkt36 birtokába került az akkor még titkos beszéd felvétele.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"„A Kövér által elmondottak annak fényében is figyelemre méltók, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény kifejezetten kimondja, hogy a szolgálatok egyik legfontosabb feladata „a többpárti rendszeren alapuló képviseleti demokráciának” a védelme.“(Telex)"

Remélem ezt nem ússzák meg a vele egyetértő kormányhivatalnokokkal együtt úgy, ahogy a 2006-os puccs szervezését simán megúszták...!!!
Peller Anikó
Fosnak, licitálni kell, mert már látják a valagút végét.
kissé felnőttem
joggal érezheti tett érte,7 oldalnyi felsorolást én tudnák róla idetenni de jobb lesz ha lelép mert az első 5 gyűlöletkeltőben benne van biztos és gátlástalanul.
bence
kövér Elvtárs bolond volt egész életében ! Senki ne várjon tőle semmi jót !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.