Karácsony Gergely főpolgármester "kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról" – közölte a Fidesz kedden egy közleményben. 

Fidesz: "Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A nagyobbik kormánypárt a Párbeszéd keddi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen Szabó Zsolt, az ellenzéki párt elnökségi tagja közölte: önkormányzati politikusaik tiltakoznak a településeket érintő újabb elvonások ellen, és a szolidaritási hozzájárulás elengedését, az önkormányzatoknak járó normatív támogatások inflációarányos növelését, valamint a kieső iparűzésiadó-bevételek teljes, automatikus kompenzációját követelik a kormánytól.

A Fidesz szerint Karácsony Gergely kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról és "kínjában" naponta próbál valami elterelő akciót tartani.

"Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik, előre leosztott lapok szerint kiárusítják a főváros vagyonát és jutalékos rendszerben osztják a pénzt egymás között a baloldali pártok"

- írták a közleményben. 

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A tizenegyéve tombló maffiakormány újabb gyöngyszeme.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: A kabátlopás-módszer lényegének általánosítása

„Magánnyomozókat bíznak meg fideszes körökből ellenzéki politikusok magánéletének feldolgozására”

A fizetős HVG a Kövér László házelnök még 2020 februárjában zárt ajtók mögött, a magyar polgári nemzetbiztonsági szolgálatok jelenlegi és korábbi vezetőinek adott eligazítás témákát taglalja. Ahogy manapság trendi „a kormányoldal nincs rászorulva” relativizálóskodás mentén érvelgetve.
„A kormánypártnak egyébként nincs feltétlenül szüksége arra, hogy állami erőforrásból, a titkosszolgálatok segítségével gyűjtsön - akár komprommitálásra alkalmas - információkat a politikai ellenfeleiről.” – hangzik a megállapítás, ami lássuk be igencsak sok hozzászólást érdemelne. Gondoljunk csak arra, hogy Orbánnak mikor „hiteltérdemlő dokumentumai voltak”, annak milyen következményei - sőt még inkább milyenek nem - voltak!
A dolgozat úgy folytatódik, hogy: „Már csak azért sem, mert a titkosszolgálatok által keletkezett anyagokat nem tudnák a nyilvánosság előtt felhasználni, ezzel ugyanis a saját műveleteiket dekonspirálnák.”
Nos erre is az előbbinél említett következménynélküliség a helyes kifejezés. Azonban a dolog lényege, ha nem is annyira ,mint Seszták-anyó megfogalmazta, mikor egy magáról megfeledkezett pernahajder azt találta mondani, hogyha Orbánnak bizonyítékai vannak, adja elő!!! =))
Igen, lényegtelen, hogy igaz vagy nem. Fontosabb, hogy mit lehet belőle kinyerni.=))
kereső
Datuk Vinod Sekhar malajziai üzletember irodáit rendőrök és különböző más szervezetek kutatták át egy pénzmosási ügyben folyó vizsgálat kapcsán – közölte a malajziai sajtó, így a The Sun Daily című, angol nyelvű lap is. (Az ügy magyar vonatkozása, hogy a magyar kormány által 178 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolt 6258 kínai lélegeztetőgép a Sekhar érdekeltségébe tartozó GR Technologies elnevezésű cégen át érkezett Magyarországra.)
Nem tudni, hogy ezen a malajziai üzletembernek mennyi haszna volt, de a híradások szerint nem sokkal később luxusjachtot és egy Bombardier magánrepülőgépet vásárolt. (Itthon az összesen vásárolt 16 ezer lélegeztetőgép jelentős részét raktárban őrzik, illetve a külügyminisztérium árulja, és elajándékozni is elkezdte a fölösleget – a szerk.) A Malaysia Now értesülései szerint a rajtaütésben részt vett a Nemzeti Pénzügyi Bűnözési Központ, a Malájziai Korrupció-ellenes Bizottság, a Bank Negra Malaysia és az adóhatóság.
ómió
De legalább eladták már a házat a saját fejük fölül? Végtére is, első az "efftársi jutalék"!
Aki Én
Értem én, hogy az utóbbi időben kiderült sok milliárdos fideszes ingatlan lenyúlások miatt kell egy ellenpont, de a fideszeseket nem zavarja, hogy ez sem bizonyításban, sem értékben nem ugyan az a kategória?
Megint ilyen mélyen benyelik a csalit?
Ez pont az a kategória, mint a Simon 120 milliója.
Ezek sosem nézik a mérleg másik serpenyőjét? Vagy tényleg elég annyi, hogy az hazugság?
Nyírfa
Vért izzadnak az erőlködéstől. A világ fejlettebbik része megveti őket. A honfitársaik undorodnak tőlük.
Ennek, számukra csak rossz és még rosszabb vége lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.