Karácsony Gergely főpolgármester "kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról" – közölte a Fidesz kedden egy közleményben. 

Fidesz: "Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A nagyobbik kormánypárt a Párbeszéd keddi sajtótájékoztatójára reagált, amelyen Szabó Zsolt, az ellenzéki párt elnökségi tagja közölte: önkormányzati politikusaik tiltakoznak a településeket érintő újabb elvonások ellen, és a szolidaritási hozzájárulás elengedését, az önkormányzatoknak járó normatív támogatások inflációarányos növelését, valamint a kieső iparűzésiadó-bevételek teljes, automatikus kompenzációját követelik a kormánytól.

A Fidesz szerint Karácsony Gergely kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a Városháza-botrányról és "kínjában" naponta próbál valami elterelő akciót tartani.

"Karácsonyék lebuktak, a Városházán maffia működik, előre leosztott lapok szerint kiárusítják a főváros vagyonát és jutalékos rendszerben osztják a pénzt egymás között a baloldali pártok"

- írták a közleményben. 

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A tizenegyéve tombló maffiakormány újabb gyöngyszeme.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a főváros is egy feneketlen húsosfazék...ami körül ott lihegnek a jól megérdemelt jutalomért a semmihez nem értő újdonsült politikuspalánták.
Karácsony meg diszkréten másfelé néz...
simmering73
A tizenegyéve tombló maffiakormány újabb gyöngyszeme.
Qqberci
Akkor most beszéljünk egy kicsit a 3-as metró szerelvényeinek felújításáról!...
Rockxy
a parlamentben is, és az erősebb maffia!
Macskaszem
Szánalmas terelés, azaz maffiózók maffióznak rendes embereket.
CsipkeRózsa
Szemét, aljas, rohadt hazudozók!!! Karácsonynak fel kellene jelentenie őket.
tothjani
A Fasiszta patkányok szerint pedig most nem ők a Maffia !!
tothjani
Esetleg hallhatnánk erről is a FidSS véleményeket??
Fidesz Jegyző asszonya, magának és 2 fiának vett olcsó önkormányzati lakást, miközben a Város minden építési közbeszerzését elnyerő Vállalkozó barátja, teljesen ingyen épített neki a szomszéd faluban egy kacsalábon forgó palotát.
tudode
Terelnek a fijug amiatt is, mert ország világ előtt nyilt titok, hogy nem bélyeget gyűjtenek:
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=42s
.
Egy hozzászólás fordításban:
.
Nem szavazunk rá, de így is, úgy is, hogy misterious módon őrzi a helyét. Átkozom azt a napot, amikor ebben az évben nyert. És elhagyom az országot, ha lehetőségem lesz rá. Ki nem állhatom a gondolatot, hogy a gyerekeimnek már nincs jövőjük. Nagyon szomorú és csalódott vagyok.

We don't vote for him but he either way manage it somehow in a misterious way to guard his place. I curse the day when he won in this year. And i'll leave the country when i've a chance. Can't stand the thought that my childrens have no future here anymore. I'm deeply sad and disappointed.
-----------------------
.
Na nem a Mézga családról:
.
---- .Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=1s
-------------------------
.
Karácsonynak még pusztája sincs
.
---- HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=28s
----------------------
.
Miért!
.
Azért, mert a miniszterelnök'úr' mondta!
kissé felnőttem
amit te elkövettél azzal támadd vádold az ellened szólókat !!!
ez a módszer 1000-1000 xer lásd szemek kilövetéséről megy a hangoskodás és találat 1 bocs. Balatoni épitkezések telkek Tihany és a Tatai tó A Fertő tó akkor ki hazudozik és miért ???Simicska földjeit büntiből tán lenyulták , most a mütrágya , miatt harakiri ? Demokrácia hol van az már Írina a szomszéd ország oktatási ( keletebbre ) feje kalapozott a szegényektől is 1 lej-t aztán ment Párizsba szalonruhát vásárolni , meg morkájukat csak apróopénzzel tömték majd kiderül 3-5 év multán akkor?
nemkati
Ez az egész ügy vihar egy pohár vízben, mivel nincs ügy. Sem Karácsony, sem a városvezetés nem akarta, és nem adta el a városházát. Aki eladott valamit, nem is akármit, a fél országot, az a Fidesz. Eladta a rokonoknak, haveroknak, kegyenceknek, és még pénzt is adott hozzá, méghozzá a mi pénzünket, az ország vagyonát. A Fidesz őrjöngésének az az oka, hogy érzik a vesztüket. Jól érzik!
vitriol
A fidesz kétségbeesetten kínlódik nap-mint-nap, hogy újabb megbotránkoztató híreket találjon ki bármelyik ellenzéki politikusról, mindegy, hogy mennyire hihetetlen a mese, azért ők egymást is túllicitálva fröcsögnek. Szinte követelmény náluk, hogy igaz szó ne hagyja el mocskos szájukat, de a hazugság megengedett, s minél nagyobb, annál dicséretesebb! A sok hazugság beléjük ivódott, már semmi önbecsülésük sincs, némelyik már csak egy szánalmas szellemi toprongy. Hajrá fidesz, csak így tovább!
Istenakinincsen
Röhejes ez a fideSSkampány.
Karácsony a buszsávban ment...
rokker33
Erre csak most jöttek rá??! Gyurcsány 2010 előtt is eladott mindent ami mozdítható volt, most sem viselkedik másképp ! Eladni a városházát ugyan már... MOL részvényektől elkezdve a Mávot meg minden ami értékesíthető volt az külföldi kézre került!!Hiába se a Fidesz se az összefogás főleg Gyurcsány nem megbízható...
nemkati
@Istenakinincsen: Nem biztos, hogy Karácsony is az autóban ült. Nem tudni, ki készítette a felvételt, és az mehetett-e a buszsávban. Honnan tudta az illető, hogy az a városháza autója? Most, amikor boldog-boldogtalant illegálisan figyel meg a kormány, nagyon érdekes ez a "véletlen" felvétel.
nemkati
@rokker33: Tudjuk! :) A MOL részvényeket ugyan nem, de a Malévot is ő adta el. :) :)
Istenakinincsen
@nemkati: Mindegy hogy ott ült vagy nem.Pitiáner semmi ez ahhoz képest amit ez a moslék kormány művel,és már csak ezzel tudják támadni?
Gazella
@nemkati: mol a fidesz kezeben van. A malevot a fidesz adta el es akarja visszaszerezni most
Istenakinincsen
@Gazella: Visszaszerzik,csődbe viszik,eladják a Mészárosnak...és megtámogatják.Tovább is van mondjam még:))
human
Ne a szátok járjon fideszesek! Tessék feljelentést tenni. Úgy tudom már meg is tettétek. De azt is figyeljétek, hogy fog zárulni az ügy. Fogadni merek, hogy bűncselekmény hiányában fél év múlva csendben ejti az ügyészség az ügyet.
rokker33
@nemkati: De Orbán vásárolta vissza 2011=12 ben a Mol részvényeket mert Gyurcsány mindent elpocsékolt! Nem jó a Fidesz az igaz szar geci Orbán,de a csótány sem jobb! @Istenakinincsen: azért nem kellene ilyen könnyedén elfelejteni amit Gyurcsány tett annak idején! Már most megkezdik az osztogatást mi lesz ha ezek újra hatslomra kerülnek?? Újra szét lopnak eladnak mindent! Nem volt véletlen pl a városháza hír sem kamu még azt is eladta volna karigeri Gyurcsány kedvéért! Moslék banda nem szabad rájuk szavazni 1 szavukat sem hiszem már el!Kamu geri gyurcsótány O1Geci MZP mind egymás malmára hajtja a vizet!
Nessy
Milyen szerencse, hogy jelen kormányunk,élén Orbánnal nem ad el semmit , hanem elajándékozza. Budai ingatlanok Demeternek, Vidnyánszkinak milliárdos értékben, ingatlanok, egyetemek alapítványoknak, ingatlanok egyházaknak, stb. Elsősorban fővárosi ingatlanok.
gina
MOndják ezt a maffia legmocskosabbjai, undoritó férgek, mutogatni másra tudtok szemét fidesz patkányok
RonaGyuri
@RonaGyuri: A kabátlopás-módszer lényegének általánosítása

„Magánnyomozókat bíznak meg fideszes körökből ellenzéki politikusok magánéletének feldolgozására”

A fizetős HVG a Kövér László házelnök még 2020 februárjában zárt ajtók mögött, a magyar polgári nemzetbiztonsági szolgálatok jelenlegi és korábbi vezetőinek adott eligazítás témákát taglalja. Ahogy manapság trendi „a kormányoldal nincs rászorulva” relativizálóskodás mentén érvelgetve.
„A kormánypártnak egyébként nincs feltétlenül szüksége arra, hogy állami erőforrásból, a titkosszolgálatok segítségével gyűjtsön - akár komprommitálásra alkalmas - információkat a politikai ellenfeleiről.” – hangzik a megállapítás, ami lássuk be igencsak sok hozzászólást érdemelne. Gondoljunk csak arra, hogy Orbánnak mikor „hiteltérdemlő dokumentumai voltak”, annak milyen következményei - sőt még inkább milyenek nem - voltak!
A dolgozat úgy folytatódik, hogy: „Már csak azért sem, mert a titkosszolgálatok által keletkezett anyagokat nem tudnák a nyilvánosság előtt felhasználni, ezzel ugyanis a saját műveleteiket dekonspirálnák.”
Nos erre is az előbbinél említett következménynélküliség a helyes kifejezés. Azonban a dolog lényege, ha nem is annyira ,mint Seszták-anyó megfogalmazta, mikor egy magáról megfeledkezett pernahajder azt találta mondani, hogyha Orbánnak bizonyítékai vannak, adja elő!!! =))
Igen, lényegtelen, hogy igaz vagy nem. Fontosabb, hogy mit lehet belőle kinyerni.=))
kereső
Datuk Vinod Sekhar malajziai üzletember irodáit rendőrök és különböző más szervezetek kutatták át egy pénzmosási ügyben folyó vizsgálat kapcsán – közölte a malajziai sajtó, így a The Sun Daily című, angol nyelvű lap is. (Az ügy magyar vonatkozása, hogy a magyar kormány által 178 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolt 6258 kínai lélegeztetőgép a Sekhar érdekeltségébe tartozó GR Technologies elnevezésű cégen át érkezett Magyarországra.)
Nem tudni, hogy ezen a malajziai üzletembernek mennyi haszna volt, de a híradások szerint nem sokkal később luxusjachtot és egy Bombardier magánrepülőgépet vásárolt. (Itthon az összesen vásárolt 16 ezer lélegeztetőgép jelentős részét raktárban őrzik, illetve a külügyminisztérium árulja, és elajándékozni is elkezdte a fölösleget – a szerk.) A Malaysia Now értesülései szerint a rajtaütésben részt vett a Nemzeti Pénzügyi Bűnözési Központ, a Malájziai Korrupció-ellenes Bizottság, a Bank Negra Malaysia és az adóhatóság.
ómió
De legalább eladták már a házat a saját fejük fölül? Végtére is, első az "efftársi jutalék"!
Aki Én
Értem én, hogy az utóbbi időben kiderült sok milliárdos fideszes ingatlan lenyúlások miatt kell egy ellenpont, de a fideszeseket nem zavarja, hogy ez sem bizonyításban, sem értékben nem ugyan az a kategória?
Megint ilyen mélyen benyelik a csalit?
Ez pont az a kategória, mint a Simon 120 milliója.
Ezek sosem nézik a mérleg másik serpenyőjét? Vagy tényleg elég annyi, hogy az hazugság?
Nyírfa
Vért izzadnak az erőlködéstől. A világ fejlettebbik része megveti őket. A honfitársaik undorodnak tőlük.
Ennek, számukra csak rossz és még rosszabb vége lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.