Nem meglepő, hogy a Parlament hétfői plenáris ülésén elsősorban Völner Pállal foglalkoznak. 

Völner Pál a téma a Parlamentben, Szabó Tímea szerint Orbán és a Fidesz egy bűnszervezetet működtetFotó: MTI/Soós Lajos

A telex.hu összefoglalója szerint minden ellenzéki párt napirend előtti felszólalása a hivatali vesztegetéssel vádolt államtitkárról szólt.

A párbeszédes Szabó Tímea szerint „már egy komplett Kékfény-adást is össze lehetne hozni” abból, ami az elmúlt hetekben történt Orbán Viktor környékén. Példaként hozta fel Kövér László ügyeit, a Pegasus-botrányt, Simonka György és Boldog István pereit, illetve Völner Pál hivatali vesztegetés bűncselekményének ügyét is.

Orbán Viktor és a Fidesz egy bűnszervezetet működtet az ország házában

– jelentette ki a Párbeszéd társelnöke.

Az LMP-s Keresztes László szerint Völner ügye „pontosan szimbolizálja, miről szól a kereszténynek és konzervatívnak hazudott Orbán-kormány”. Keresztes szerint Varga Juditnak le kéne mondania.

A DK-s Arató Gergely szintén Völner Pálról beszélt, aki

a miniszter korlátlan bizalmából szemrebbenés nélkül aláírta a mások magánéletének megfigyeléséről szóló dokumentumokat.

Répássy Róbert államtitkár a kormány részéről erre úgy reagált, az ügyészség a törvények szerint jár el Völner ügyében, aki egyébként „azonnal vállalta a felelősségét”.

Az MSZP-s Tóth Bertalan arról beszélt, szégyen, hogy Magyarország az egyik legkorruptabb ország lett az unióban.

Szájer József, Borkai Zsolt, Kaleta Gábor, Simonka György, Boldog István, Mengyi Roland és most Völner Pál ügyei. Bort vedelnek, és vizet prédikálnak. Ez szégyen.

A jobbikos Z. Kárpát Dániel szintén Völnerről beszélt, amikor azt mondta, „ha nem a hazámról lenne szó, akkor még vicces is lenne az a tipegés, amit a kormány leművel a legnagyobb korrupciós botrányukban”. 

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Soós Lajos

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Visszasírjuk még azt a nyegle társaságot, akik az első királyság alatt azzal botránkoztatták meg a bennfenteseket, hogy hétvégénkként a Munkácsy teremben fociztak a parlamentben. Azóta építettek maguknak stadionokat minden sarokra, de már focistának is alkalmatlanok.
Az, hogy egy jó ideje bűnszervezetet működtet a kormány és feje, olyan közhely, hogy ők maguk sem kapják fel a fejüket, amikor a képükbe vágják.
Az pedig már elmebajra utal, hogy már egymást is lehallgatják, megfigyelik, jelentenek egymásról. Azért van tehetsége ehhez is az egykori Győri Gábornak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Komoly elszámoltatásokat kell tennie a Fidesznek a győzelme után. Ezeket a rágalmazókat mind felelősségre kell vonni. Nem marad más, csak az ellenzéki börtönfrakció!
Ideje a közbeszédben a határt meghúzni.
Eladott Ország
@nezelodo: ma 16:46 ♦ A Munkácsi terem focizása után a nemzeti NER legények a Karmelita kolostor engedély nélkül épített erkélyén a télen disznót fognak vágni és hurkát, kolbászt , sajtot, füstölt árút az erkély korláton fogják szárítani. Ezen a szinten állnak, leszarva a civilizációt és az UNESCO-t.
simmering73
"Gulyás Európa legkorruptabb országában, ahol a miniszerelnök szervezi az ipari méretekben zajló közpénzlopást, akinek családja Európa egyik leggazdagabb maffiacsaládja, akinek strómanja az angol királynőnél gazdagabb közpénzekből, azt meri állítani, hogy náluk, akire a gyanú árnyéka vetül, azzal szemben azonnal fellépnek. S mivel a bűnszervezet egyik tagját beáldozták egy bűnügye miatt, mert az Európai Unió egy királysághoz is elég pénzt vissza akar tartani tőlük a korrupció miatt, azt állítja, hogy “porba hullottak a vádak, miszerint Magyarország nem jogállam”.
Völner beáldozása nem erről szól, hanem arról, hogy sok az a pénz, amiről Orbán nem akar lemondani, és ha pénzről van szó, akkor az anyját is eladná."
nepszava.us/errol-szolt-a-volner-elleni-kirakateljaras-szerintuk-ettol-magyarorszag-mar-jogallam/
Szevasztok
Mata Hari- nak mindenben igaza van, Kórozs a tanú.
human
Ez a 83 milliós összeg nagyon sántít. Nehezen hihető, hogy egy ekkora fejes kevesebbet vigyen haza, mint egy Simonka vagy Boldog akik szinte senkik a fideszben.
ómió
Sebaj! CIA Tímea majd meghazudja nekünk! Csak a "városháza-sagát" nem sikerült még "felderítenie"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.