Nem meglepő, hogy a Parlament hétfői plenáris ülésén elsősorban Völner Pállal foglalkoznak. 

Völner Pál a téma a Parlamentben, Szabó Tímea szerint Orbán és a Fidesz egy bűnszervezetet működtetFotó: MTI/Soós Lajos

A telex.hu összefoglalója szerint minden ellenzéki párt napirend előtti felszólalása a hivatali vesztegetéssel vádolt államtitkárról szólt.

A párbeszédes Szabó Tímea szerint „már egy komplett Kékfény-adást is össze lehetne hozni” abból, ami az elmúlt hetekben történt Orbán Viktor környékén. Példaként hozta fel Kövér László ügyeit, a Pegasus-botrányt, Simonka György és Boldog István pereit, illetve Völner Pál hivatali vesztegetés bűncselekményének ügyét is.

Orbán Viktor és a Fidesz egy bűnszervezetet működtet az ország házában

– jelentette ki a Párbeszéd társelnöke.

Az LMP-s Keresztes László szerint Völner ügye „pontosan szimbolizálja, miről szól a kereszténynek és konzervatívnak hazudott Orbán-kormány”. Keresztes szerint Varga Juditnak le kéne mondania.

A DK-s Arató Gergely szintén Völner Pálról beszélt, aki

a miniszter korlátlan bizalmából szemrebbenés nélkül aláírta a mások magánéletének megfigyeléséről szóló dokumentumokat.

Répássy Róbert államtitkár a kormány részéről erre úgy reagált, az ügyészség a törvények szerint jár el Völner ügyében, aki egyébként „azonnal vállalta a felelősségét”.

Az MSZP-s Tóth Bertalan arról beszélt, szégyen, hogy Magyarország az egyik legkorruptabb ország lett az unióban.

Szájer József, Borkai Zsolt, Kaleta Gábor, Simonka György, Boldog István, Mengyi Roland és most Völner Pál ügyei. Bort vedelnek, és vizet prédikálnak. Ez szégyen.

A jobbikos Z. Kárpát Dániel szintén Völnerről beszélt, amikor azt mondta, „ha nem a hazámról lenne szó, akkor még vicces is lenne az a tipegés, amit a kormány leművel a legnagyobb korrupciós botrányukban”. 

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/Soós Lajos

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Visszasírjuk még azt a nyegle társaságot, akik az első királyság alatt azzal botránkoztatták meg a bennfenteseket, hogy hétvégénkként a Munkácsy teremben fociztak a parlamentben. Azóta építettek maguknak stadionokat minden sarokra, de már focistának is alkalmatlanok.
Az, hogy egy jó ideje bűnszervezetet működtet a kormány és feje, olyan közhely, hogy ők maguk sem kapják fel a fejüket, amikor a képükbe vágják.
Az pedig már elmebajra utal, hogy már egymást is lehallgatják, megfigyelik, jelentenek egymásról. Azért van tehetsége ehhez is az egykori Győri Gábornak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Naná meg még az elkenzék keze is benne van.
Namely
Azta, micsoda tömeg. :D

A szabad helyeket kiadhatnák bérbe. :D pl egy telefonos appon kellene lefoglalni, és a le nem foglalt helyeket kiadják. Lehetne piactér, sakk-klub, vagy egy kihelyezett tőzsdei platform.
RonaGyuri
Van ebben valami jelképes,

nem, nem csak az ügyben, ami az orbáni mentalitást tükrözi, de a nyilatkozatokban is

A mai nap első számú témája természetesen a Völner ügy, pontosabban a legfrissebb fejleményei.
Egyfelől; A mentelmi bizottság azt javasolta a parlamentnek, hogy függesszék fel Völner Pál fideszes országgyűlési mentelmi jogát. A volt államtitkár nem vett részt az Országgyűlés Mentelmi bizottságának ülésén, mint azt írásban közölte: „A Legfőbb Ügyészség általam is megismert tartalmú indítványa meglehetősen zavaros, elnagyolt, ellentmondásos, több helyen összefüggéstelen”, majd „engem érintően számtalan valótlan állítást tartalmaz”!
Másrészt; a Parlament hétfői plenáris ülésén is elsősorban Völner Pállal foglalkoztak. A képviselők felvetéseire a kormány részéről Répássy Róbert az új államtitkár reagált, többek között kijelentette: Völner ügyében, „azonnal vállalta a felelősségét”! =))
magyar1
Melyik kormányra nem lehet ezt mondani?
Toller Béla
Na, de ez a fotó ??? Hol van az a kövér, aki tízmillióra tud megbüntetni egy ártatlant, itt miért nem kaszál ? MIért nem villámlik egy ilyen terem láttán ? Miért nem zavarja haza azt a párat, aki odatévedt és akik miatt mégis égetni kell a villanyt ?
nezelodo
Visszasírjuk még azt a nyegle társaságot, akik az első királyság alatt azzal botránkoztatták meg a bennfenteseket, hogy hétvégénkként a Munkácsy teremben fociztak a parlamentben. Azóta építettek maguknak stadionokat minden sarokra, de már focistának is alkalmatlanok.
Az, hogy egy jó ideje bűnszervezetet működtet a kormány és feje, olyan közhely, hogy ők maguk sem kapják fel a fejüket, amikor a képükbe vágják.
Az pedig már elmebajra utal, hogy már egymást is lehallgatják, megfigyelik, jelentenek egymásról. Azért van tehetsége ehhez is az egykori Győri Gábornak.
tudode
Háttérben hallgatva a mai plenáris ülést sajnálattal azok iránt, akik a legfelső szinteken nem tudnak ellenállni a kísértésnek, nem kerülnének ebbe a csufós helyzetbe, ha lenne az államigazgatástól kezdve minden olyan alárendelt szervnél, amelyek közpénzzel bánnak!
.
Ami van/lett a az valami kontrolling, monitoring valami, amelynek tagjait a szervezeti egységeknél dolgozók közül jelölik ki.
.
Ami ismereteim szerint VOLT mindenegyes közpénzt kezelő szervnél független BELSŐ ELLENŐRZÉSI FŐOSZTÁLY, osztály, vagy csoport!
.
Ami van/lehet annyi mint a halottnak a csók annak ismeretében, hogy ezermilliárdok válhatnak narancsköddé:
.
----- Államháztartási szabályozás
allamhaztartas.kormany.hu/a-hazai-allamhaztartasi-belso-kontroll-bemu.
-----------------
.
Ezen belül:
..
----- Államháztartási szabályozás
. -Belső ellenőrzési szakmai anyagok
---Belső ellenőrzési kézikönyv
allamhaztartas.kormany.hu/belso-ellenorzesi-szakmai-anyagok
-----------
.
.---- A belső ellenőrzési tevékenység végzésére vonatkozó bejelentéssel és a belső ellenőrök továbbképzési kötelezettségével kapcsolatos kérdések

allamhaztartas.kormany.hu/a-belso-ellenori-regisztracioval-es-vizsgakotelezettseggel-kapcsolatos-kerdesek
==============
.
Amelyből az a következtetés vonható le, hogy működő BELSŐ ELLENŐRZÉS hiányában nem kényszerűlnének egyik oldalról sem az állampolgárok képviseletében KOFA SZINTEN adok/kapot játszani!
.
Minden bizonnyal a KÖZPÉNZEK/JAVAK narancsköddé válásának melegya még EU-s szinten is a RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓ!!!
.
Mindezzel együtt, az un. számvevőszék szerint minden nagyon szép, minden rendben van/lehet a közpénzekl/javak körül!!!:
.
Lássuk csak, pl.
.
---- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
-----------------
.
Szégyen!
Rizikó
Komoly elszámoltatásokat kell tennie a Fidesznek a győzelme után. Ezeket a rágalmazókat mind felelősségre kell vonni. Nem marad más, csak az ellenzéki börtönfrakció!
Ideje a közbeszédben a határt meghúzni.
Eladott Ország
@nezelodo: ma 16:46 ♦ A Munkácsi terem focizása után a nemzeti NER legények a Karmelita kolostor engedély nélkül épített erkélyén a télen disznót fognak vágni és hurkát, kolbászt , sajtot, füstölt árút az erkély korláton fogják szárítani. Ezen a szinten állnak, leszarva a civilizációt és az UNESCO-t.
simmering73
"Gulyás Európa legkorruptabb országában, ahol a miniszerelnök szervezi az ipari méretekben zajló közpénzlopást, akinek családja Európa egyik leggazdagabb maffiacsaládja, akinek strómanja az angol királynőnél gazdagabb közpénzekből, azt meri állítani, hogy náluk, akire a gyanú árnyéka vetül, azzal szemben azonnal fellépnek. S mivel a bűnszervezet egyik tagját beáldozták egy bűnügye miatt, mert az Európai Unió egy királysághoz is elég pénzt vissza akar tartani tőlük a korrupció miatt, azt állítja, hogy “porba hullottak a vádak, miszerint Magyarország nem jogállam”.
Völner beáldozása nem erről szól, hanem arról, hogy sok az a pénz, amiről Orbán nem akar lemondani, és ha pénzről van szó, akkor az anyját is eladná."
nepszava.us/errol-szolt-a-volner-elleni-kirakateljaras-szerintuk-ettol-magyarorszag-mar-jogallam/
Szevasztok
Mata Hari- nak mindenben igaza van, Kórozs a tanú.
human
Ez a 83 milliós összeg nagyon sántít. Nehezen hihető, hogy egy ekkora fejes kevesebbet vigyen haza, mint egy Simonka vagy Boldog akik szinte senkik a fideszben.
ómió
Sebaj! CIA Tímea majd meghazudja nekünk! Csak a "városháza-sagát" nem sikerült még "felderítenie"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.